BRANDBLUSSERKAR


Verrijdbare wagens voor optimale brandpreventie! Verrijdbare BHV wagens voor optimale bedrijfsveiligheid in bedrijven. In grote bedrijven waar verhoogd risico op letsel is biedt een verrijdbare brandblusserkar uitkomst. Bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals bij lassen, worden strenge eisen aan voorhanden zijnde EHBO BHV en BLUS middelen gesteld. Medewerkers voldoen met de aanwezigheid van een verrijdbare brandblusserwagen nog meer aan de geldende bedrijfsveiligheid voorschriften op de werkplek. De verrijdbare BHV wagens zijn met brandblussers in te richten zodat medewerkers en bedrijfshulpverleners bij calamiteiten direct over de juiste AED/EHBO/BHV artikelen beschikken. In de webshop eenvoudig online bestellen robuuste brandblusserwagens.


BRANDBLUSSERWAGENS & BHV WAGENS:

BRANDBLUSSERWAGENS

Brandblusserwagens om brandblussers snel intern naar de calamiteit te verplaatsen? De kunststof brandblusser / BHV wagen is lichtgewicht en ideaal voor het realiseren van een voorziening voor snelle brandbestrijding op de werkvloer. De kunststof blusserwagen is een echte aanwinst in fabrieken, warehouses luchthavens, bouwplaatsen en zelfs tijdens evenementen. De blusserwagen van kunststof is een echte aanrader. Gemaakt van corrosiebestendig en UV stabiel kunststof, recyclebaar en zeer representatieve uitstraling door moderne vormgegeving. Met een draagcapaciteit tot 30 kilogram totaal kunnen er twee 6-liter schuim of twee 6-kilogram poeder brandblussers aan opgehangen worden. Handig voor snelle inzet is deze unieke brandblusserkar voor een voordelige prijs.


Wij zijn leverancier van zowel statische als mobiele AED BHV EHBO veiligheid oplossingen voor bedrijven, instellingen en ook voor evenementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de uiterst fraaie EHBO-wandpanelen. Wij hebben online continue aanbiedingen van brandblusser(s), verbandkoffer(s), blusdekensAED, BHV en EHBO materialen. Til uw BHV-organisatie met deze robuuste wagens naar een nog sneller reactie niveau. Iedere uitvoering is eenvoudig te verrijden zodat bedrijfs hulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden en u toont aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie ten behoeve van letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten. Simply More Safety op iedere (werk)plek.