BHV WAGENS


BHV wagens voor optimale bedrijfsveiligheid op elke werkplek..! BlusPunt, leverancier van mobiele BHV veiligheidsoplossingen voor bedrijven, instellingen en evenementen. Selecteer in de webshop veiligheidsmiddelen die specifiek voor uw organisatie van belang zijn. Wij hebben online continue aanbiedingen van draagbare brandblusser(s), verbandkoffer(s), blusdekensAED, BHV en EHBO materialen. Til uw BHV-organisatie met BHV wagens naar een nog sneller reactie niveau. Iedere uitvoering is eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden en u toont aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteitenpreventie ten behoeve van letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten. Offerte? Neem contact op. 


BHV WAGEN | ALL-IN-ONE BHV LOCATIE:

FUNCTIONALITEIT:

BHV wagen en functionaliteit. Deze BHV wagens zijn reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om alle EHBO hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het zijn immers mobiele veiligheidsoplossingen voor zowel preventie en repressie. Het ontwerp van de uitvoeringen is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig te verrijden is. Simply More Safety op iedere (werk)plek.


PRAKTIJK:

TOEPASSINGEN:
- werkplaatsen - fabrieken - hotelketens
- bouwplaatsen - winkelcentra - olieraffinaderijen
- havens / vliegvelden / circuits - scheepswerven - stadions / scholen
- zwembaden / sporthallen - beursgebouwen - datacenters / cybercenters
- ziekenhuizen / instellingen - detentie inrichtingen - bij evenementen / exposities
- distributiecentra / warehouses - terminals / remises / perrons - vakantieparken / attractieparken

BHV WAGENS | OPTIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID:

BHV wagens voor optimale bedrijfsveiligheid bij het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft bij BlusPunt.nl voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere BHV wagens gekocht. Met de mobiele BHV wagen hebben medewerkers en cursisten van de Drone opleiding middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen voor de drones binnen handbereik. De BHV wagens bevatten meerdere afsluitbare opbergboxen die voor het opbergen van het gereedschap en onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo kan men behalve AED, BHV, EHBO artikelen ook batterijen  en onderdelen in de wagen opbergen.


BHV wagens bij het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Het azM heeft voor verdere optimalisatie van veiligheidsvoorzieningen een groot aantal BHV wagens van het type Traploper bij BlusPunt.nl gekocht. Met dit type BHV wagen kan men nu behalve door de wandelgangen van ziekenhuis gebouwen nu ook snel veiligheidsmiddelen en specifiek gereedschap via trappenhuizen verrijden. De BHV wagen Traploper is zelfs van een speciaal voor traplopen geconstrueerde as en wielen voorzien. Het ontwerp, de degelijke constructie en de gebruiksvriendelijkheid van deze soorten BHV wagens is wereldwijd ongeëvenaard..!