ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

BHV WAGEN SAFECADDY®


BHV wagens van SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid op elke werkplek! BlusPunt, importeur SAFECADDY voor Nederland en België biedt deze mobiele veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel naar keuze uw SAFECADDY en selecteer in de webshop de specifiek voor uw organisatie van belang zijnde aanbiedingen van draagbare brandblusser(s), verbandkoffer(s), blusdekenBHV en EHBO materialen. De SAFECADDY is made in Germany en is leverbaar in drie uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau..! Uniek eenvoudig verrijdbaar all-in-one veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen en brand. Met een SAFECADDY altijd de bedrijfsveiligheidsmiddelen binnen handbereik. Vraag gerust om een offerte of neem contact op. 


SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt zowel in bedrijven, instellingen als op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met de SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de bhv-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat zorgen voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten binnen bedrijven, instellingen en organisaties.


INNOVATIEVE BHV WAGENS | ALL-IN-ONE BEDRIJFSHULPVERLENING:

SAFECADDY® | FUNCTIONALITEIT:

SAFECADDY® en functionaliteit. De SAFECADDY is reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om alle eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het is immers een mobiele veiligheidsoplossing ter preventie en repressie. Het ontwerp van de SAFECADDY uitvoeringen is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig te verrijden is. SAFECADDY Simply More Safety op iedere (werk)plek.


SAFECADDY® | PRAKTIJK:

SAFECADDY® | TOEPASSINGEN:
- werkplaatsen - fabrieken - hotelketens
- bouwplaatsen - winkelcentra - olieraffinaderijen
- havens / vliegvelden / circuits - scheepswerven - stadions / scholen
- zwembaden / sporthallen - beursgebouwen - datacenters / cybercenters
- ziekenhuizen / instellingen - detentie inrichtingen - bij evenementen / exposities
- distributiecentra / warehouses - terminals / remises / perrons - vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY® | OPTIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere Safecaddy's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen voor de drones binnen handbereik. De SAFECADDY® bevat meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen behalve BHV/EHBO-artikelen ook batterijen, lampen, gereedschap en onderdelen in de SAFECADDY® worden geplaatst.SAFECADDY® BROCHURE:
SAFECADDY
PDF – 264.0 KB
SAFECADDY Flyer (A3)
PDF – 3.2 MB