AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

FLUORVRIJE BRANDBLUSSER


Brandblusser met fluorvrij blusmiddel biedt duurzaamheid, is milieuvriendelijk, recyclebaar en goedkoop. Fluorvrije brandblusser biedt prima blusprestaties en het is een "groene brandblusser". Uitkomst voor bedrijven die (MVO) maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt hebben. Deze fluorvrije brandblusser bevat 9-liter premix blusmiddel voor het milieuvriendelijk blussen van brand in bedrijfsruimten van kantoren, winkels, verenigingen, enz. Vanaf het moment dat bekend werd dat er PFAS (fluor) in schuim blusmiddel zit bieden wij deze duurzame brandblusser met fluorvrij blusmiddel. In onze webshop voordelig brandblusser fluorvrij kopen. Eenvoudig bestellen, veilig online betalen. Neem voor informatie over fluorvrije brandblussers gerust contact op.


Brandblusser fluorvrij blusmiddel waarmee u aan de eisen van het Bouwbesluit, verzekering en Gebruiksvergunning voldoet. De bluswerking van de fluorvrije brandblusser is fijne verneveling van het blusmiddel. De speciale spuitmond op de slang zorgt dat het blusmiddel in een fijne nevel op de brand kan worden gebracht. Deze groene brandblusser wordt met drukmeter geleverd. U kunt indien nodig tussentijds zelf of door de bedrijfshulpverlener (laten) controleren of de wijzernaald in de drukindicator in het groen staat. Nog een voordeel is dat deze fluorvrije brandblusser na een blussing niet meer speciaal hoeft te worden gereinigd doordat de blusser milieuvriendelijk blusmiddel bevatte. De inhoud aan fluorvrij blusmiddel in deze kwalitatieve fluorvrije brandblusser is 9-liter. 


BRANDBLUSSER FLUORVRIJ BLUSMIDDEL | PICTOGRAMMEN:

BRANDBLUSSER FLUORVRIJ | KEUREN

Net als elke draagbare brandblusser dient u ook deze groene brandblusser met fluorvrij brandblusmiddel jaarlijks te laten keuren. Wist u dat onderhoud aan blusmiddelen in bedrijfspanden en panden van instellingen of in gebouwen en ruimten voor zakelijke verhuur jaarlijks gekeurd dienen te worden. Wij kunnen u voor het keuren van brandblussers en brandslanghaspels voordelig van dienst zijn. Belangrijk is dat u aan de controles van toezichthoudende instanties, uw verzekeraar en de vereisten vanuit het Bouwbesluit voldoet. Weet u niet precies hoeveel nieuwe fluorvrije brandblussers u nodig heeft? Neem contact op.