AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSERS UNIVERSEEL | WEBSHOP


Universele brandblusser. Universele brandblussers voor thuis, auto, camper, boot, caravan, keuken, kantoor. Goedkope brandblusser universeel inzetbaar voor veilig blussen op hout, papier, textiel, benzine, frituurvet en elektrische apparatuur tot 1000V. Erkende en handzame sprayblussers met Rijkskeurmerk. Met dit keurmerk voldoen deze soorten brandblussers aan de geldende ontwerpcriteria. Brandblussers universeel met effectieve schuim brandblusspray. Bij blussen met sprayblussers wordt het spray schuim fijn verneveld over de brand gebracht zodat de brand door zuurstoftekort dooft. De universele spray brandblussers goedgekeurde innovatieve schuimblussers met grote blusprestaties. Bestel eenvoudig online in de webshop naar keuze goedkoopste brandblusser universeel.


Universele brandblussers zijn brandblussers om brand in meerdere brandklassen tegelijk te blussen. Dit is een van de verschillen tussen  de soorten universele sprayblussers. Enerzijds zijn er de universele sprayblussers voor brandklasse AB branden (voertuigen) en anderzijds de universele sprayblussers voor brandklasse ABF branden (binnenruimten en keukens). Alle universele brandblussers in de webshop zijn onderhoudsvrij en bevatten schuimspray blusmiddel geschikt voor veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur en installaties tot 1000-volt. Dus ook de meterkast, witgoedapparatuur en overige huishoudapparatuur thuis. Met de ABF sprayblussers kun je zelfs 5-liter (frituur) vet/olie brand blussen. Ook online groot assortiment goedkoopste poeder, schuim, keuken en Co2 brandblussers.


BRANDBLUSSER UNIVERSEEL | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSER UNIVERSEEL | BRANDKLASSEN ABF
BRANDBLUSSER UNIVERSEEL | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSER VOERTUIGEN | BRANDKLASSEN AB
BRANDBLUSSER UNIVERSEEL | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSER UNIVERSEEL | BRANDKLASSEN ABF

SPRAYBLUSSER KOPEN

Brandblusser universeel kopen? Er zijn veel voordelen aan deze soorten brandblussers. Ze zijn licht van gewicht, compact en met linker of rechterhand in te zetten. Activeren van deze blussers is hetzelfde als een verf spuitbus. Hierdoor zijn deze zogenaamde spray brandblussers door werkelijk iedereen van iedere leeftijd inzetbaar. Door eenvoudig de dop te draaien breekt de verzegeling en is de spraybrandblusser direct klaar voor gebruik. Door het compacte design en intuitieve werking kan onmiddelijk met blussen worden gestart. Een effectieve brandblusser die geen onderhoud of keuring behoeft. Tijdens het blussen is het zelfs mogelijk om op interval wijze (stootsgewijs) te blussen. Brandblusser universeel met effectieve bluswerking bij BlusPunt Brandblussers online kopen.