WIJ ZIJN TOT 2 AUGUSTUS OFFLINE


Drenthe Groningen Friesland | BlusPunt.nl Brandblussers

Brandblusser bedrijf Drenthe, Groningen, Friesland nodig? BlusPunt Brandblussers richt zich met levering en onderhoud specifiek op Drenthe, Groningen en Friesland. Zo houden wij de prijzen van brandblussers en veiligheidsmiddelen voor particulieren en bedrijven in Drenthe, Groningen en Friesland betaalbaar. Voor onze bestaande en toekomstige klanten doen wij ons uiterste best. De communicatie vanuit bedrijven naar klanten vindt tegenwoordig veelal per email plaats. Het persoonlijk contact raakt hierdoor helaas steeds meer achterop. Hierin willen wij ons onderscheiden..! Bij ons wordt u bij voorkeur persoonlijk te woord gestaan om u met het beste advies te dienen. Bel ons gerust want niet alleen de prijs is belangrijk. Een goed advies is even belangrijk. Er zijn namelijk verschillen tussen de ene of de andere brandblusser. Hierbij kunt u de denken aan de bluscapaciteit en worplengte van de blusstraal na activatie. Dit zijn nog slechts enkele aspecten die van invloed zijn op het kopen van de juiste brandblusser voor thuis, kantoor of onderweg. Wij leveren alle soorten brandblussers voor aanbieding prijzen en onderhouden brandblussers en brandslanghaspels. Wilt u meer blusmiddelen laten keuren dan bieden wij korting. Neem voor de onderhoud prijzen gerust contact op zodat wij u van persoonlijk van dienst kunnen zijn. Na uitgevoerd blusmiddelen onderhoud wordt in de volgende jaren automatisch contact met u opgenomen dat inhoud dat u zelf niet meer aan het tijdig keuren van blusmiddelen hoeft te denken. U hoeft niets te doen..     

Lees meer »

Pictogrammen

De goedkoopste brandblusser pictogrammen en aanverwante veiligheidspictogrammen voor bedrijven, instellingen en organisaties voordelig online kopen in de pictogrammenwinkel bij BlusPunt.nl. Alle soorten veiligheidspictogram borden en stickers om veiligheid voorzieningen aan te duiden. Pictogrammen voor aanbieding prijzen zoals EHBO, BHV, AED, evacuatie, gevaar, geboden, blusmiddelen en nog veel meer pictogram borden en stickers. De veiligheid pictogram borden dienen ervoor dat bij een calamiteit direct zichtbaar is waar zich de dichtstbijzijnde brandblusser, verbandkoffer of ander veiligheidsmiddel bevindt..! Dit is bij calamiteiten essentieel. In de winkel een bijzonder groot assortiment bedrijfsveiligheid pictogrammen met verschillende afmetingen volgens recente EN-ISO7010 norm. De projectienorm NEN 4001:2006 is van toepassing op de totstandkoming en instandhouding van optimale bedrijfsveiligheid in gebouwen waar meerdere personen tegelijk bijeen zijn. De goedkoopste veiligheidspictogrammen en brandbeveiliging artikelen veilig kopen online.

Lees meer »

Fire Knock Out

Fire Knock Out aanbieding automatische brandblusser.  24/7 brandpreventie met deze brandblusser van Fire Knock Out (FKO). Automatische brandblusser die volledig automatisch en zonder 230V aansluiting zichzelf activeert. De goedkoopste automatische brandblusser met Rijkskeurmerk geschikt voor monteren in de meterkast, motorruimte, nabij groepenkasten, wasdroger en alle overige brandrisicovolle objecten in bedrijven en thuis. Bij brand grijpt Fire Knock Out in. Ieder moment kan er in onder spanning staande apparatuur brand uitbreken, ook 's nachts. Om 24/7 in de meest optimale brandpreventie te voorzien is deze automatische brandblusser ontworpen. Gevuld met universeel blusmiddel voor automatisch blussen op hout, papier, textiel, brandstof en elektrisch gevoede apparaten en installaties. Zodra de Fire Knock Out brandblusser overmatige hitte detecteert activeert deze zichzelf, zonder stekker en zonder bediening. De Fire Knock Out blusser is eenvoudig van de schroefbevestiging te halen en bij brand elders (zowel binnen als buiten) van afstand in de brand te werpen.

Lees meer »

ACCU brandblusser

Een lithium accu brand is niet met een standaard brandblusser te blussen. De lithium 6-liter brandblusser is speciaal ontworpen voor effectief blussen van een lithium accu brand. Een accu brand blussen vraagt dus om specifiek blusmiddel. In de webshop lithium accu brandblusser met maar liefst 6-liter inhoud voor AANBIEDING prijs. In elektrisch aangedreven of gevoede apparatuur zoals E-bikes, scootmobielen, elektrisch aangedreven auto's, telefoons, drones, enz. wordt steeds vaker een lithium accu batterij toegepast. Ook fabrikanten van noodstroom voorzieningen (zoals UPS systemen) hebben sinds kort de voordelen van lithium-ion accu batterijen ontdekt. UPS systemen voorzien bij uitval van de netspanning in een vooraf berekende autonomietijd om ICT en gekoppelde kostbare systemen een bepaalde tijd online te houden en of om bij stroomuitval een zachte shutdown procedure in werking te stellen zodat de systemen niet hard uitgaan en defect raken. Ook accu recycling bedrijven zien de risico's op brand veroorzaakt door lithium accu's toenemen. In onze webwinkel eenvoudig bestellen en veilig online betalen aanbieding 6-liter lithium ion accu brandblusser. Wij bieden ook een compacte lithium brandblusser voor voertuigen waarbij het lithium blusmiddel tegen temperaturen ver onder het vriespunt bestand is. Neem voor informatie over de beste lithium accu brandblusser contact op.

Lees meer »

Oogspoelfles

Aanbieding oogspoelmiddel. In de webshop oogspoelfles los kopen en of in compleet voor wandmontage geschikt oogspoelmiddel station. De oogspoeling in de oogspoelflessen zijn veilig voor het verwijderen van vuil in de ogen door middel van spoelen. Met een oogspoelfles flacon met 500ml inhoud kant u circa vijf minuten intensief de ogen spoelen. Na gebruik van de oogspoelfles gelieve deze te vervangen voor een nieuwe omdat het resterende oogspoelmiddel niet meer kan worden gebruikt. Gebruik oogspoelflessen bij vuil of stof in de ogen. Start meteen met schoonspoelen van het oog of de ogen. Het oogspoelmiddel heeft het beste effect in de eerste seconden..! Spoel royaal zodat het oog of de ogen goed schoonspoelen. Tijdens het spoelen dien(en)t het oog of de ogen open te zijn. Spoel bij blootstelling aan corrosieve stoffen (chloor, zuren, loog) minstens 20 minuten. Behalve oogspoelflessen tevens in de webshop een ruim assortiment aan BHV-middelen, verbandkoffers, BHV-wagens en alle soorten brandblussers zoals schuim, poeder, koolzuurgas, composiet en schuimspray. Nu bij BlusPunt Brandblussers in de aanbieding fraaie en complete oogspoelfles-stations inclusief voor wandmontage geschikte houder of losse oogspoelfles.

Lees meer »

Brandslang

Een brandslang los kopen? Dat kan bij ons in de brandslang webshop. Kwalitatieve brandslangen met lengte van 20, 25 en 30 meter voor aanbieding prijzen. Onze 20, 25 en 30 meter brandslang lengten voor brandslanghaspels in gebouwen zijn conform de voorschriften en vereisten geproduceerd en worden nadat zij zorgvuldig zijn gecontroleerd los geleverd. Dient een brandslang op een oude brandhaspel vervangen te worden dan is het mogelijk een beter alternatief om de gehele brandhaspel te vervangen. Een nieuwe-brandslanghaspel wordt compleet met brandslang en accessoires geleverd. De prijs van een complete  brandslanghaspel is tegenwoordig fors lager dan de prijs van enkele jaren geleden. Waarom brandslang vervangen? Na verloop van tijd worden brandslangen poreus en kan er lekkage ontstaan. Hiertoe kan het zijn dat de brandslang van een brandslanghaspel direct vervangen dient te worden. Het keuren van een brandslanghaspel dient volgens de onderhoudsnorm EN671-3 jaarlijks uitgevoerd te worden. Tijdens het keuren van een brandslanghaspel worden ook de brandslang en alle onderdelen van de brandslanghaspel gecontroleerd. Op defecten en lekkage. Bij het vijfjaarlijks keuren van brandslanghaspels wordt de brandslang op de maximale werkdruk van 15-Bar getest. Indien blijkt dat brandslang lekkage vertoont dient de brandslang vervangen te worden. Brandslang kopen doe je voordelig online in de webshop brandslanghaspels van BlusPunt Brandblussers. Neem voor informatie over welke brandslang gerust contact op.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: