Blusdekens Professionele Keuken & Thuis

Blusdeken voor professionele keuken of keuken thuis nodig? BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop blusdekens in verschillende formaten en diverse uitvoeringen. Zo bieden wij online de drielaags blusdeken voor wanneer u een vlam-in-de-pan met een blusdeken veilig wilt doven. In de webshop voor elke keuken de juiste blusdeken voor lage prijs van professionele kwaliteit! Blusdekens zijn eenvoudig in gebruik. Welke blusdeken is de beste blusdeken? Ons advies is om een drielaags blusdeken te kopen. De drielaags blusdekens zijn voor zowel het doven van beginbranden in professionele grootkeukens als in de keuken thuis geschikt. Soorten blusdekens die uitermate geschikt zijn voor veilig doven van vetbranden in de keuken thuis, bedrijfskeuken en Horeca keuken. Blusdekens hebben ten opzichte van brandblussers het voordeel dat een in brand staande persoon (van boven naar beneden) in de blusdeken gewikkeld kan worden. Behalve goedkope professionele blusdekens voor thuis en bedrijfskeuken in de webshop ook verschillende blusdekens voor autobrand bestrijding. 

Lees meer »

Brandblussers Automatisch | werking zonder 230V

Goedkope automatische brandblussers voor 24/7 brandpreventie!  Automatische-brandblussers inzetbaar in vele toepassingen. Ook geschikt voor ophangen in gesloten spanningskasten zoals meterkasten en regelkasten zowel thuis als in bedrijfsomgevingen. Automatische brandblussers zorgen dat een brand snel onder controle is en dienen ter voorkoming van branduitbreiding. De automatische brandblussers in de webshop zijn geschikt voor montage in meterkasten nabij groepenkasten, in of nabij CV-kasten, boven wasdrogers en in brandrisicovolle ruimten van bedrijven als in veestallen, opslagruimten en veehouderijen. Bij brand moet immers onmiddellijk worden ingegrepen en wanneer elektrische apparatuur in brand staat moeten we niet onder stroom komen te staan. Onze automatische blussers zijn zelf activerend en eenvoudig op iedere plaats op te hangen. Goedkope brandblussers die bij brand automatisch in werking treden. Met automatische-brandblussers een brand in de beginfase bestrijden! Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig bestellen en ook veilig online kopen. Behalve de automatische brandblussers bieden wij in de webshop ook schuimblussers, poederblussers, koolzuurgasblussers, vetblussers en sprayblussers.

Lees meer »

Composiet Brandblussers | 10 jaar Onderhoudsvrij

Nieuwe soorten brandblussers tien jaar onderhoudsvrij! Composiet brandblussers zijn blusapparaten waarvan u de visuele controle zelf kunt uitvoeren. Dus prijzen brandblusser onderhoud kosten besparen! Onze composiet brandblusapparaten zijn de meeste recente ontwikkeling op het gebied van duurzame en onderhoudsvrije brandblussers. Online in de webshop composiet poederblussers en composiet schuimblussers met kevlar drukhouder voor aanbieding prijs. Composiet brandblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers en stukken voordeliger in onderhoud ten opzichte van alle in Nederland te verkrijgen blussers. Kosten keuren brandblussers besparen? Onderhoudsarme composiet brandblussers hebben slechts visuele controle nodig die u zelf kunt uitvoeren. Tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud kosten! In het 5e en 15e jaar (vanaf productiedatum) dus ook geen kosten voor verplicht hervullen. Composiet brandblussers zijn lichtgewicht brandblussers, stootvast, krasvast en UV bestendig. Dit type brandblussers zijn oerdegelijke brandblussers met gegarandeerde lifecycle van maar liefst 20 jaar. Online bestellen van composiet brandblussers met 10 jaar garantie, keuringssticker en ophangbeugel in de webshop is eenvoudig en veilig!

Lees meer »

Goedkoopste Brandblussers

Brandblusser Webshop. De Goedkoopste Brandblussers bij BlusPunt Brandblussers! Goedkope Brandblussers Kopen met Rijkskeurmerk. Goedkope Schuim Blussers. Goedkope Poeder Blusapparaten. Goedkope Vet Brandblussers. U bent op zoek naar goedkope brandblussers echter van optimale kwaliteit! Dan bieden wij u in onze webshop de meest goedkope poederblussers,  goedkope schuimblussers, goedkope koolzuurgas brandblussers en nog veel meer erkende brandblussers! U bent op de juiste website! Goedkope brandblussers kunt u overal kopen! Bij BlusPunt kwaliteit goedkope brandblussers voor lage prijzen? Bij ons brandblussers kopen voor lage prijzen met goede kwaliteit. Bekijk en vergelijk het ruime assortiment brandblussers en profiteer van de laagste prijs. In de shop behalve erkende blusmiddelen ook BHV-verbandkoffers, EHBO-verbandtrommels, brandblusserwagen en veel meer... Bestel gemakkelijk en snel online!

Lees meer »

Brandpreventiepakket voor Thuis

Goedkope brandveiligheid set voor thuis! In de webshop brandpreventie-kits voor thuis op maat online kopen. Uitgerust met artikelen naar keuze zoals een rookmelder, brandblusser met Rijkskeurmerk, koolmonoxidemelder en blusdeken. De brandblusser bevat blusmiddel dat zelfs geschikt is voor het blussen van brand bij temperaturen onder het vriespunt, op brandend frituurvet, hout, papier, textiel, brandstof en elektrische apparatuur! Bij BlusPunt uiterst voordelige brandpreventiepakketten voor brandpreventie thuis of om als cadeau bij verjaardagen of feestdagen te geven. Ieder brandpreventiepakket is met zorg samen gesteld. Met brandveiligheid is iedereen gebaat! Advies blusmiddelen, brandveiligheid en brandbeveiliging artikelen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer »

Brandblusser Kopen

U zoekt goedkope brandblussers, maar wel brandblussers van goede kwaliteit met Rijkskeurmerk. In de webshop de meest goedkope brandblussers waarbij niet op kwaliteit wordt ingeleverd. Wij bieden goedkope brandblussers met schuim, poeder, koolzuurgas, blusspray en vetblusmiddel met hoog blusvermogen voor lage prijzen. Ook voor rookmelders, blusdekens, brandhaspels, verbandkoffers en brandblusser-pictogrammen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij brandblusser-innovaties en goedkope brandblusser aanbiedingen. Uw brandblusser(s) eenvoudig in onze goedkope brandblussershop bestellen!

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: