AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BLOG


Rookmeldershop

Rookmeldershop met voordelige prijzen voor zowel koppelbare als standalone rookmelders. Rookmelders zijn per 1-juli-2022 ook verplicht in woningen. Dit geldt voor bestaande en nieuwbouw woningen. De Overheid verplicht rookmelders in woningen en appartementen van huiseigenaren en huizenbezitters. Per 1 juli 2022 dient op iedere verdieping van uw woning, appartement of ander woonvertrek een rookmelder te zijn. Wees op tijd want rookmelders zullen net als mondkapjes tijdens Corona op een bepaald moment uitverkocht raken. In de webshop actueel aanbod verschillende rookmelders met 1, 5 en 10 jaar batterijen. Waar rookmelder in huis monteren? Plaatsen om rookmelders in huis te monteren zijn entree, overloop en zolder. Rookmelders worden tijdens productie conform EU regelgeving uitvoerig getest. Behalve rookmelders ook koolmonoxidemelders en goedkope onderhoudsvrije brandblussers voor thuis.

Lees meer »

Accubrand blussen

Lithium-ion-accu brandblussers. Bij brand kunnen accubrandblussers ook als brandklasse-A brandblusser (vaste stoffen) ingezet worden. Degelijke blussers voorzien van speciale sproeinozzle voor nog beter afdekken en indringen van het blusmiddel in de brand. Brandblussers uitermate geschikt voor blussen van brand in lithium batterijen zoals batterijen in ebikes. Accubranden zijn niet zomaar te doven met een standaard blusmiddel. Hiertoe zijn speciale lithium accu brandblussers ontwikkeld. Lithium accublussers zijn verkrijgbaar met verschillende inhoud volumes. Voor particulieren is er de 1-liter accublussers en voor de bedrijven die lithium accubrandblussers willen aanschaffen adviseren wij om de 9-liter lithium-ion accubrandblusser te kopen. Deze soorten brandblussers zijn de beste brandblussers voor accufabrikanten, bedrijven die accu's opslaan, accu's repareren en accu's verzamelen voor duurzaam afvoeren. Bedrijven die van interne transportmiddelen als een elektrisch oplaadbare heftruck of palletwagen gebruik maken kopen met deze accubrandblussers optimale veiligheid. 

Lees meer »

Rookmelder Action

Bij Action rookmelder kopen kan. Levensduur rookmelders Action korter dan rookmelders rechtstreeks van rookmelder en brandbeveiliging specialist. Vanaf 1 juli is een rookmelder in je huis verplicht, op élke verdieping. Een rookmelder dient aan het Europese keurmerk EN 14604 te voldoen. Ook rookmelders van Action. Moet een rookmelder aan het plafond of kan deze aan de muur worden opgehangen? Aan het plafond geen ruimte om rookmelder te plaatsen? Geen nood. Je kunt een rookmelder ook aan de muur plaatsen. Zorg dat je de melder 20 tot 70 centimeter van het plafond af op de muur plaatst echter wel boven deuren en ramen in verband met de luchtstroming. Het onderhouden van rookmelders is eenvoudig. De batterij van rookmelders van Action dienen ieder jaar vervangen te worden echter rookmelders met 10-jaar lithium batterij slechts eenmaal per tien jaar. Rookmelders werken vrijwel allemaal hetzelfde. In iedere rookmelder zit een kamer met een zender en ontvanger. Zodra er rook tussen zender en ontvanger komt geeft de rookmelder alarm. Op zoek naar tien jaar rookmelders? In de webshop rookmelders voor thuis met 1, 5 en 10 jaar levensduur. Ook koolmonoxidemelders en goedkope onderhoudsvrije-brandblussers.

Lees meer »

Noodverlichting

LED noodverlichting Emmen. Vanuit Gemeente Emmen en Midden-Drenthe leveren wij LED noodverlichting (vluchtweg) armaturen. Vluchtweg verlichtingen voor aantrekkelijke prijzen en in te stellen als continu brandend of brandend enkel in geval van nood. Dus op zoek naar voordelige fraaie LED noodverlichting armaturen? Neem contact op. Een vluchtweg verlichting armatuur wordt aangesloten op de 230V spanningsvoorziening in bedrijfspanden, winkels en overige (publieke) ruimten waar meerdere personen tegelijk bijeen komen. Bij uitval van de reguliere netspanning levert de interne accu voor een bepaalde tijdsduur spanning zodat aanwezige personen tijdens een calamiteit de vluchtweg aanduiding armaturen verlicht volgen. Personeel, bezoekers en leveranciers zijn zo snel in staat om de verzamelplaats(en) te bereiken. LED vluchtwegarmaturen inclusief levering richting aanduiding pictogrammen. Redenen om de oudere TL vluchtweg verlichtingen voor zuinigere LED armaturen te vervangen zijn enerzijds het besparen van kosten voor stroomgebruik en anderzijds dienen accu's van vluchtwegarmaturen voor de betrouwbare werking periodiek te worden vervangen. De prijs van een accu is fors en wij adviseren bij aanwezigheid van oude TL armaturen om deze bij accu vervanging direct voor LED armaturen te vervangen. Behalve vluchtwegverlichting ook vluchtwegpictogrammen Emmen.

Lees meer »

Brandblusser auto schuim

Goedkope brandblusser auto schuim kopen bij BlusPunt Brandblussers. Nieuwe brandblusser voor auto met schuim inhoud is de beste keuze om brand in de auto met minimale gevolgschade te blussen. Het schuim in autobrandblussers verlaagt de temperatuur in de brand zodat er minder kans op herontsteking is. Mede doordat het schuim een afsluitende laag vormt en zo de brandhaard afdekt. Beste blusmiddel voor autobrand is de schuimblusser. Een schuimblusser geeft veel minder gevolgschade dan poeder en schuimblussers hebben een langer effectieve bluswerking. Niet alle schuimblussers zijn vorstbestendig. Dit is belangrijk om na te gaan zodat u de juiste schuimblusser(s) koopt. De goedkoopste brandblusser auto met schuim zijn de schuimspray brandblussers en deze zijn ook nog eens onderhoudsvrij. Er zijn verschillen tussen brandblussprays zoals de blusmiddel houdbaarheidstermijn verkrijgbaar met houdbaarheid tussen circa twee en vijf jaar THT. Zorg bij het monteren van een brandblusser in de auto dat deze goed in de houder vast zit. Bij ons goedkoopste autobrandblussers.

Lees meer »

Gevaarlijke stoffen

De Arbeidsinspectie hanteert sinds februari 2022 strengere regels voor bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken. Werkgevers kunnen zelfs hogere boetes krijgen wanneer er niet voldoende veiligheidsmaatregelen voor werknemers zijn of worden genomen. De aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in bedrijven kan tot gezondheidsschade bij medewerkers leiden (bijvoorbeeld bij asbestslachtoffers). Werkgevers moeten werknemers actief tegen schadelijke gevolgen van gevaarlijke-stoffen beschermen. Zijn er binnen uw bedrijf gevaarlijke stoffendeel aanwezig? Dan dient dit in de Risico Inventarisatie & Evaluatie benoemd te worden. Ontbreekt het gevaarlijke stoffendeel in de RI&E dan beschouwt de inspectie dit als dat er geen RI&E aanwezig is. Dit is een onmisbaar onderdeel binnen de Arbeidsomstandigheden en Arbobeleid. Het ontbreken van een RI&E of het deel gevaarlijke stoffen in de RI&E kan bij controle leiden tot een boete van 5000 euro. Het aantal controles door de Arbeidsinspectie is het inmiddels in het afgelopen jaar flink toegenomen. In de webwinkel bieden wij veiligheid artikelen die bijdragen aan de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag in bedrijven en overige organisaties. Artikelen die hiertoe bijdragen zijn bijvoorbeeld brandblussers, bedrijfsverbandkoffers, oogspoelmiddel en veiligheidspictogrammen. Neem voor informatie en advies gerust contact met ons op.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: