Brandblusser Pictogrammen

Brandblusser pictogrammen kopen?  In de webshop brandblusser pictogrammen conform de meest recente regelgeving EN-ISO7010 voor aanbieding prijzen. In bedrijfsruimten, op bedrijfsterreinen en aan boord van bedrijfsvoertuigen en vaartuigen is het aanduiden van een brandblusser een vereiste. De kleuren op brandblusser pictogrammen zijn rood met in het midden, in witte kleur, welk blusmiddel wordt aangeduid. Alle brandveiligheid pictogrammen in de webshop voldoen aan recente regelgeving vereisten. Hoe hoog brandblusser pictogram ophangen? Een brandblusser pictogram dient op twee meter hoogte, vanaf de vloer gerekend, boven of in de directe nabijheid van het betreffende blustoestel opgehangen te worden. Let wel, twee meter vanaf bovenkant bordje tot aan de vloer. De goedkope brandblusser pictogrammen in de webshop zijn van degelijk kunststof en zijn eenvoudig met dubbelzijdig tape aan de wand te maken. Behalve goedkope brandblusser pictogrammen bieden wij nog veel meer veiligheidspictogrammen voor bedrijven, bedrijfsvoertuigen en bedrijfsvaartuigen.

Lees meer »

Brandblusser Rieten Dak

Erkende brandblussers voor woningen met rieten dak. Een brandblusser in huizen met rieten daken kan het verschil maken tussen een beperkte brand of een totale verwoesting door brand. De gevolgen voor bewoners van een huis met rieten dak door brand zijn enorm. De media bericht ons helaas regelmatig over ontstane brand in rieten daken. Brand in rietdaken meestal als gevolg van schoorsteenbrand of vuurwerk. Omdat het vuurwerkverbod een actueel onderwerp is zou dit ook betrekking moet hebben op een vuurwerk verbod zone in de nabijheid van woningen met rieten daken. Brand in rietgedekt dak door vuurwerk kan mensenlevens kosten echter lijkt het dat deze kwestie niet voldoende kan worden benadrukt. Ons advies in woningen met rieten dak of kap is om in ieder geval voldoende brandblussers, verdeeld over verdiepingen en zijden, van woningen met rietgedekte daken te plaatsen. Een rietbrand ontwikkeld zich enorm snel waardoor brandblussers niet alleen meer dienen om een beginnende brand te blussen echter om in deze brandsituatie een vluchtweg te creëren. Wacht niet langer met het kopen van een brandblusser voor uw woning, villa of bungalow met rieten dak. Bezit u een huis met een rieten dak of rietkap? Informeer bij uw brandverzekering aan welke eisen u dient te voldoen. De beste brandblussers voor woningen met rieten daken zijn schuimblussers-met 6-liter inhoud. Uw brand woonverzekering zal dit bevestigen. Schuimblussers met 6-liter leveren wij ook met vorstbestendig schuim blusmiddel. Welk blusmiddel op brand in rieten dak het beste? Onze schuimblussers bevatten schuim dat de meest optimale indringing in kernbranden realiseert. Hierdoor wordt de brand verstikt en gekoeld. Belangrijk voor brandmelding zijn rookmelders en om een alternatieve vluchtweg te creëren bieden brandladders uitkomst. 

Lees meer »

Goedkoopste Schuimblussers

Aanbiedingen Schuimblussers kopen? De goedkoopste-schuimblusser-6-liter 13A-144B koop je bij BlusPunt Brandblussers. De goedkoopste schuimblusser met blusspray al vanaf € 9,91. Schuimblussers zijn brandblussers geschikt voor het blussen van een binnenbrand en buitenbrand. Let wel dat er bij het blussen van een beginnende buitenbrand bij een temperatuur onder het vriespunt een draagbare vorstbestendige-schuim-brandblusser benodigd is. Met onze AFFF schuimblussers-9-liter, schuimblussers-6-liter, schuimblussers-2-liter en spraybrandblussers-750ml spuit u eenvoudig en snel een afsluitende laag schuim over de brandende stoffen waarna het vuur door verstikking zal doven. Het blusschuim geeft weinig gevolgschade..! Schuimblussers zijn in bedrijven verplicht zoals het Bouwbesluit vereist. Al onze schuimblussers-6-liter hebben het Rijkskeurmerk en worden met keuringssticker en wandmontage beugel geleverd. Bekijk en vergelijk het ruime assortiment schuimblussers en profiteer van lage schuimblusser prijzen. Online schuimblussers bestellen is bij BlusPunt Brandblussers zeer eenvoudig en gemakkelijk. Neem voor advies over schuimblussers gerust contact op. In de brandblussershop de op Internet goedkoopste schuimblussers.

Lees meer »

Aanbieding Prymos Brandblusser

Aanbieding Prymos brandblusser voor zeer aantrekkelijke prijs. Nu bij BlusPunt Brandblussers verschillende soorten Prymos-brandblusser aanbiedingen zoals de Prymos schuim brandblusser Universeel en de vorstbestendige Prymos schuim brandblusser voor voertuigen. Prymos schuimblussers zijn doorontwikkelde sprayblussers gevuld met premix schuim waarmee zelfs veilig op elektrische apparatuur en elektronica onder spanning kan worden geblust. Het blusmiddel is zo ontworpen dat er sprake is van de meest minimale blusschade. Hiernaast zijn beide soorten Prymos spray brandblussers eenvoudig in gebruik. Simpelweg de dop ronddraaien, sprayopening op de brand richten en blussen. Prymos brandblussers zijn lichtgewicht blussers van robuuste kwaliteit made in Germany. Aanbieding Prymos brandblusser kopen of aanvullende informatie benodigd..? Neem gerust contact met onze klantenservice op, wij zijn u graag van dienst.

Lees meer »

Trias Schuim Brandblusser

De Trias-schuim-brandblusser is een unieke en zeer goedkope-brandblusser met all-round blusmiddel. Een lichtgewicht brandblusser met grootse prestaties leverbaar met of zonder houder. BlusPunt Brandblussers groothandel in Trias-schuim-brandblussers levert de Trias-schuim-brandblusser ook in groot voordeel verpakking. De Trias-schuim-brandblusser is een volledig onderhoudsvrije brandblusser, compact in formaat, 25 seconden spuitduur en handzaam in gebruik voor iedereen. De Trias-schuim-brandblusser is een uiterst handzame brandblusser waarbij u geen moeilijk te verwijderen borgpen meer hoeft uit te trekken. Bij brand simpelweg knop 1 voor ontgrendelen indrukken en knop 2 voor direct blussen. De Trias-schuim-brandblusser leent zich uitstekend voor het blussen op hout, papier, textiel, vet, olie en elektriciteitsbrand. BlusPunt Brandblussers is de leverancier van erkende Trias-schuim-brandblusser met Rijkskeurmerk.

Lees meer »

Aanbieding Blusdekens

Blusdeken en of brandblusser keukenbrand kopen? Webshop goedkope kwalitatieve soorten blusdekens! Met een sprayblusser, koolzuurgas en vetblusser is een vet of olie brand van minimaal één meter afstand te blussen echter met een blusdeken van dichtbij. Ruim assortiment brandblusdekens van professionele kwaliteit, eenvoudig in gebruik en volop blusdeken-afmetingen naar wens. Voor de brandbestrijding met een blusdeken thuis kan er worden volstaan met een kleine-brandblusser in combinatie met een blusdeken. Voor de brandbestrijding in keukens van HoReCa ondernemingen en MKB bedrijven zijn brandblussers met meer inhoud benodigd. Voor bedrijven bieden wij een speciaal brandblusser gamma vetblussers. Ook voor juiste brandpreventie in professionele groot  keukens bieden wij duurdere drielaags aanbieding blusdekens. In de webshop verschillende soorten goedkope blusdekens voor aanbieding prijzen.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: