AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BLOG


Keuken brandblussers

Bij het kopen van een keuken brandblusser zijn een aantal aandachtspunten van belang. Zakelijk brandblusser voor keuken kopen? Dan gelden voorschriften anders dan bij het kopen van een keukenbrandblusser thuis. Let wel altijd op dat u een brandblusser koopt met brandklasse-F vermelding op het etiket. Brand klasse-F bevat brandblussers geschikt voor blussen van een keukenbrand ( vlam-in-de-pan ) zodat u veilig en zonder enorme steekvlam een beginnende brand in de keuken kunt blussen ( bestrijden ). Wees altijd voorzichtig, is de brand te groot voor uw gevoel verlaat dan snel het pand en breng uzelf en omstanders in veiligheid. Op keukenbrandblussers staan de brandklassen door middel van symbolen vermeldt. Vaak zijn deze brandblussers ook geschikt voor het blussen van branden in brandklasse-A ( vaste stoffen ) en brandklasse-B ( vloeistoffen en door verhiting vloeibaar wordende stoffen ). Boven deze symbolen staan ook de letters van de brandklassen in combinatie met een getal vermeldt, bijvoorbeeld 34A-233B-75F. Dit betreft een 6-liter schuimblusser waarmee je maximaal een 75 liter grote vetbrand ( vlam-in-de-pan ) kunt bestrijden. Met deze vetblusser voldoet u zakelijk aan gestelde eisten door brandweer & brandverzekering.

Lees meer »

Bedrijfsverbandkoffer BHV EHBO

Bedrijfsverbandkoffer inclusief wandhouder aanbieding. BHV verbandkoffer die voorziet in een universele Oranje Kruis richtlijn EHBO uitrusting. De inhoud bestaat uit EHBO artikelen die in de praktijk benodigd zijn. Zo wordt bij verlenen van EHBO BHV niet misgegrepen. Robuuste verbandkoffer voor bedrijven en organisaties voorzien van twee vergrendelingen en levering inclusief wandhouder. Bij montage aan de wand is het mogelijk om de verbandkoffer op een strategische en goed zichtbare plaats op te hangen zodat bij nood de locatie van EHBO middelen snel zichtbaar is. Koop voor uw bedrijf garagebedrijf, instelling of organisatie deze supervoordelige aanbieding met universele inhoud uitgeruste verbandkoffer.

Lees meer »

Brandblusser fluorvrij

Brandblusser schuim verplicht door fluorvrije schuimblussers vervangen, waarom? De Europese Commissie is bezig om toepassen en gebruiken van milieu belastende producten zoals PFAS PFOS FLUOR te verbieden. PFAS PFOS FLUOR zijn verzamelnamen voor duizenden schadelijke stoffen die o.a. in producten en vloeistoffen zijn verwerkt. In oude schuimblussers zitten fluorhoudende bestanddelen in het blusschuim. Er worden concrete stappen ondernomen om het gebruik van PFAS PFOS FLUOR te verbieden. Het antwoord hierop zijn de nieuwe fluorvrije schuimblussers. In vrijwel elke branche (zelfs kookpannen) worden nu fluorvrije producten en vloeistoffen geproduceerd. Behalve verkoop van deze goedgekeurde en met Rijkskeurmerk erkende brandblussers verzorgen wij tevens voordelig blusmiddelen onderhoud. Nu is het mogelijk om met fluorvrije-brandblussers brand op zowel efficiënte als ecologische wijze te bestrijden om de toekomst van onze planeet te beschermen. Wanneer PFOS (fluor) bevattende brandblussers vervangen? Naar verwachting mogen de brandblusser fabrikanten vanaf circa 2023 geen schuimblussers met fluor bestandstanddelen meer produceren. Hieropvolgend dienen binnen de daarna volgende vijf jaar alle PFAS houdende schuim brandblussers vervangen te worden door PFAS vrije brandblussers. Het hebben van PFAS houdende brandblussers wordt namelijk ook verboden. Dient u op aangeven van uw huidige leverancier schuimblussers te vervangen? Dan adviseren wij u om een fluorvrije schuimblusser te kopen. Bestel eenvoudig online fluorvrije schuimblusser. Heeft u vragen of wilt advies wanneer brandblussers vervangen? Neem contact op. 

Lees meer »

Brandblusser in de auto verplicht?

Is een brandblusser in de auto verplicht? Een veelgehoorde vraag echter in Nederland is het voor particulieren (nog) niet verplicht om een brandblusser in de auto te hebben. Niettemin is een brandblusser in de auto zeker aan te raden want het zal je maar gebeuren dat tijdens het rijden door een defect optreedt en brand ontstaat. Met een brandblusser in de auto kun je dan tenminste nog iets doen behalve dan toekijken. Een brandblusser in de auto is voor particulieren wel verplicht wanneer u buiten Nederland met de auto op vakantie gaat. Is er op vakantie buiten Nederland geen brandblusser aan boord dan kan er bij een controle een forse boete volgen. Voor bedrijven gelden andere regels. Voor het behalen en behouden van de VCA goedkeur zijn brandblussers aan boord wel verplicht net als een autoverbandtrommel. Ook de verplichtingen voor brandblussers tussen bedrijven verschillen. Een dakdekker dient bijvoorbeeld voor het verzekerd uitvoeren van dakdekwerkzaamheden speciale brandblussers met een minimale inhoud bij zich te hebben terwijl een installateur voldoende heeft aan een 2-liter schuimblusser in de auto. Voor de particulier bieden wij de onderhoudsvrije auto spray brandblussers naar wens met montagehouder. Voor bedrijven de metalen schuimblussers met 2-liter niet vorstvrij of naar wens met vorstvrij schuim blusmiddel. Koop-online brandblusser voor in de auto.   

Lees meer »

Fluorvrije schuimblussers

Fluorvrije schuimblussers zijn nieuwe brandblussers en PFAS vrij. Waarom schuimblussers verplicht vervangen voor fluorvrije schuimblussers? De Europese Commissie gaat het toepassen en gebruik van milieu belastende producten zoals PFAS, PFOS en FLUOR bevattende vloeistoffen verbieden. Momenteel zit er in de huidige schuimblussers PFAS houdend blusschuim in de vorm van FLUOR. Er worden door zowel de Europese Commissie als Overheid concrete stappen genomen om het gebruik van milieuschadelijke stoffen te verbieden en zonodig te beboeten. Brandblusser fabrikanten zijn enige tijd geleden met versneld ontwikkelen van milieuvriendelijk schuim blusmiddel begonnen en wij kunnen u reeds de voordeligste fluorvrije schuimblussers in de webshop aanbieden.

Lees meer »

Brandblusser aanbieding

Brandblusser aanbiedingen online brandblussershop. Op zoek naar een brandblusser aanbiedingen? Brandblussers koop je eenvoudig online bij BlusPunt en deze brandblusser aanbiedingen delen wij graag met u. De spray brandblussers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en uitermate eenvoudig in gebruik waardoor voor eenieder makkelijk in gebruik. Voor deze soorten brandblussers hebben wij een speciale aanbiedingen pagina gemaakt zodat u direct de keuze voor een bepaalde variant kunt maken. Het onderscheid tussen deze lichtgewicht brandblusserspray brandblussers is te vinden in wel of niet vorstbestendig, de bediening en de brandklassen waarin de betreffende brandblusserspray inzetbaar is. Brandklasse-ABF sprayblussers hebben als extra dat zij behalve op de vaste en vloeibare brandbare stoffen ook geschikt zijn voor het blussen van een vlam-in-de-pan in de keuken. De brandblusser aanbieding spray brandblusser met brandklassen AB aanduiding is niet in brandklasse-F inzetbaar. De aanbieding ABF brandblussers zijn doeltreffende brandblussers voor brandbestrijding in verwarmde ruimten zoals thuis en kantoor. De aanbieding AB brandblussers voor niet vorstvrije ruimten en omgevingen zoals bijvoorbeeld in voertuigen. Alle sprayblussers in de shop zijn lichtgewicht brandblussers goedgekeurd met Rijkskeurmerk. Bestel eenvoudig online in de webshop brandblusser-aanbieding.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: