BLIJF UP-TO-DATE MET HET LAATSTE NIEUWS


Beste WiFi rookmelder

De beste WiFi rookmelder is de 2.4 GHz draadloos koppelbare rookmelder. Een betrouwbare rookmelder met fraai design niet alleen de beste, maar ook de meest populaire slimme rookmelder. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en het kunnen koppelen van eveneens WiFi koolmonoxidemelder en andere WiFi melders maakt het een compleet systeem voor optimale brandveiligheid thuis. Rookmelders en andere soorten alarmmelders draadloos koppelbaar via je eigen WiFi thuis. Betrouwbare rookmelders en andere melders tot maximaal vijftig stuks met behulp van optionele basis-unit eenvoudig aan 2.4 GHz WiFi netwerk thuis draadloos te koppelen rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders en watermelders. Met draadloos koppelbare melders is veel minder installatietijd benodigd. Of dat je automatisch een pushbericht bij alarmering op je GSM ontvangt. Het WiFi netwerk is in deze moderne tijd vele malen beter dan een tiental jaren geleden. Met dit WiFi woonhuis rookmelder i.c.m. andere soortenmelders blijf je voortdurend op de hoogte bij alarm. De in onze winkel aangeboden koppelbare brandmelders zijn van professionele kwaliteit en worden in huizen en kleine kantoren toegepast. Het zijn de beste WiFi-rookmelders.

Lees meer »

Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni 2024 werd de zeventiende Dag van de Bouw georganiseerd. Bouwbedrijven en tevens infrabedrijven stelden op deze zaterdag 8 juni 2024 hun bouwplaatsen open voor het belangstellenden. Zodat iedereen de mogelijk krijgt om te zien wat er komt kijken bij het bouwen van woningen, wegen, stations ziekenhuizen, sluizen en dijken. Bouwend Nederland is de branchevereniging voor bouwbedrijven en infrabedrijven. Bouwend Nederland is de organiserende kracht achter de Dag van de Bouw. Deze dag is onderdeel van 'De bouw maakt het'. Bouwend Nederland laat zo zien hoe belangrijk de bouw en infra is. Ons aandeel hierin is dat wij aan bouwbedrijven BHV EHBO en VCA veiligheidsartikelen leveren. Neem voor advies en informatie gerust contact met ons op.

Lees meer »

Lithium brandblusser

Een lithium brandblusser is zeer effectief is in het bestrijden van lithium-ion batterijen. Het lithium blusmiddel vormt een film op het vuur, blokkeert zuurstof en koelt de brand effectief. Ook bij hoge temperaturen​ zoals bij een accubrand. Het schuimblusmiddel in een lithium bandblusser is ideaal bij het blussen van accu en batterij branden thuis, op kantoor, fietsenhok en parkeerterreinen waar ook EV's geparkeerd staan. Deze soorten accu's of batterijen lijken onschuldig echter blijken in de praktijk zeer gevoelig voor kortsluiting. Het gebruik en toepassen van lithium-ion accu's in niet geheel zonder risico. Terwijl deze soorten batterijen vooral in consumentenelectronica wordt gebruikt. Ze hebben namelijk een zeer hoge energiedichtheid en er is slecht weinig voor nodig om tot accu tot zelfontbranding te laten komen. Een klein defect, opladen met verkeerde acculader of bij teveel laden (overladen).

Lees meer »

Veiligheidsbord

Veiligheidsbord kopen? Keuze uit verschillende veiligheidsborden met naar wens met of zonder bedrijfsveiligheid artikelen. Een veiligheidsbord dient ervoor dat de EHBO artikelen overzichtelijk op één bord goed zichtbaar zijn. Monteer een veiligheidsbord altijd op een strategisch plaats in uw bedrijf, bijvoorbeeld in een entree, de kantine of bij de receptiebalie. Personeel, bezoekers en toezichthoudende instanties zien direct dat bedrijfsveiligheid binnen uw organisatie op orde is. In ruimten van bedrijven, instellingen en organisaties worden BHV EHBO materialen vaak ergen neergezet. Om niet mis te grijpen is het belangrijk om juist deze veiligheidsartikelen op een centrale plaats op te hangen. Veiligheidsborden zijn speciaal ontworpen voor bij elkaar aan de wand te monteren voorzieningen. Ook gezien vanuit de Arbowet en RI&E is één of zijn meerdere veiligheidsborden aan te raden. Door gebruik te maken van een veiligheidsbord voorkomt u tevens een groot aantal gaten in wanden. In de webshop bieden wij alle meest gebruikte veiligheidsartikelen die u naar wens ook los kunt kopen. 

Lees meer »

Flameaway

Flameaway brandblussers voor thuis zijn handig om te hebben. Bij brand is snelle reactie vereist en wil je niet nog naar de brandblusser te hoeven zoeken. En brand in huis is een van de naarste dingen die je zeker niet wilt meemaken. Is er brand dan wil je deze direct bestrijden. Dat kan nu met de nieuwe flameaway brandblussers. Dit zijn innoverende design werpblussers die je gewoon in een brandklasse-A brand (vaste stoffen zoals hout, papier, textiel) kunt werpen. Heb je thuis reeds een brandblusser dan staat deze waarschijnlijk in een kast omdat ie anders in de weg staat of niet zo mooi in het interieur thuis past. Compact en doeltreffendheid is de missie van deze unieke brandblussers. Ze zijn verkrijgbaar in rood en blauw. Plaats deze compacte design werpblussers op een kast zodat ze altijd in de buurt zijn. Is er dan brand? Pak de flameaway en werp deze in de brand. Nu ook WiFi-rookmeldersysteem met alarmering op GSM.

Lees meer »

Brandblussers ADR

Brandblussers zijn verplicht bij ADR transport. Welke brandblusser je voor in de vrachtwagen(s) nodig hebt is afhankelijk van de maximaal toegestane massa. Niet alleen in Nederland, vooral in Belgie wordt erop gecontroleerd of je de juiste brandblusser(s) en hoeveel brandblussers je bij je aan boord hebt. Behalve brandblussers bieden wij in de webshop ook kunststof brandblusserkasten om brandblussers aan vrachtwagens tegen weersinvloeden en tegen steenslag te beschermen. Onderstaand geven wij handig overzicht voor welke brandblusser(s) je bij welk toegestaan gewicht en bij wel of geen ADR transport nodig hebt.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: