BLOG


Brandblusser kopen voor thuis

Veiligheid Eerst: Bescherm je thuis met onze betrouwbare brandblussers. Niets is meer belangrijker dan de veiligheid van jouw geliefden en huis. Daarom presenteren we onze hoogwaardige brandblussers, speciaal ontworpen om jou gemoedsrust te bieden in het geval van een beginnende brand. Onze brandblussers zijn krachtig, duurzaam en bevatten effectief blusmiddel. Met een of meer brandblussers thuis is een snelle reactie op het blussen van de brand mogelijk. Onze brandblussers zijn geschikt voor het blussen van brand in verschillende brandklassen waaronder branden veroorzaakt door elektrische apparaten, brandstof en meer. Met een eenvoudig te gebruiken ontwerp zijn onze brandblussers geschikt voor iedereen in het huishouden, van jong tot oud. De sprayblussers zijn met hun compacte formaat gemakkelijk op te bergen in keukenkast. Bovenal zijn onze brandblussers altijd gebruiksklaar. Inzetbaar voor gebruik op ieder moment. Bovendien voldoen al onze merkblussers aan strenge veiligheidsnormen en zijn deze uitvoerig getest om betrouwbaarheid om prima blusprestaties te bieden wanneer het er echt toe doet. Wacht niet tot het te laat is. Bescherm jezelf, je gezin en thuis vandaag nog met onze hoogwaardige brandblussers. Als het om veiligheid gaat is het beter om goed voorbereid te zijn. Zeker voor jezelf maar ook voor het laag houden van de premie van de woonhuisverzekering. Sommige woonhuisverzekering (mee bekend in Drenthe) geven korting op de huisverzekering premie wanneer de brandpreventie thuis goed voor elkaar is. In de webshop verschillende formaten en typen brandblussers voor keuken, verdiepingen en autovoertuig(en) thuis. Bescherm uzelf tegen een woningbrand.

Lees meer »

Brandblussers ADR

Brandblussers zijn verplicht bij ADR transport. Welke brandblusser je voor in de vrachtwagen(s) nodig hebt is afhankelijk van de maximaal toegestane massa. Niet alleen in Nederland, vooral in Belgie wordt erop gecontroleerd of je de juiste brandblusser(s) en hoeveel brandblussers je bij je aan boord hebt. Behalve brandblussers bieden wij in de webshop ook kunststof brandblusserkasten om brandblussers aan vrachtwagens tegen weersinvloeden en tegen steenslag te beschermen. Onderstaand geven wij handig overzicht voor welke brandblusser(s) je bij welk toegestaan gewicht en bij wel of geen ADR transport nodig hebt.

Lees meer »

Brandblusser 600ml

Schuimblusser 600ml. Met een inhoud van 600ml en eenvoudige bediening is deze brandblusser ideaal voor blussen van brand in huis, keuken en camper. Snel inzetbare, licht van gewicht en compact in omvang zijnde brandblusser. Deze 600ml brandblusspray zorgt dat je een beginbrand snel kunt bestrijden. De sprayblusser is een 600ml ABF schuimblusser waarmee je zelfs een vetbrand van maximaal 5-liter kunt blussen. Er zijn ook sprayblussers te koop met alleen brandklasse AB bluscapaciteit echter wij bieden deze goedkoopste schuimblusser 600ml ABF omdat deze ook geschikt is voor blussen op brandklasse-F brand. De bediening van deze handzame brandblusser is zeer eenvoudig. Dop eraf draaien zodat het zegel breekt en voor blussen de spray knop indrukken. Net als iedere andere spuitbus. Het is mogelijk om stootsgewijs het schuim brandblusmiddel op de brand te brengen. Vanwege de compacte omvang en het lichtere gewicht is deze sprayblusser 600ml ook door personen met minder kracht in de handen voor blussen in te zetten. In  de webshop alle soorten-brandblussers.

Lees meer »

Koolmonoxide

Koolmonoxide, wat is dat? Koolmonoxide is een giftig gas dat zich in het bloed hecht aan het hemoglobine in rode bloedcellen en daarmee zuurstof verdringt. Bij tekort aan zuurstof stik je en je merkt er niets van. Koolmonoxide is kleurloos, geurloos, smaakloos en de eerste symptomen van koolmonoxide vergiftiging zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid worden niet altijd in verband gebracht met mogelijke CO lekkage. Het alarmsignaal van koolmonoxidemelders is 85dB. Het detectiebereik tot circa 40m2. Sinds juli 2023 zijn de rookmelders in ieder huishouden verplicht terwijl de geur en hitte afkomstig van brand wel door zintuigen opgepakt kan worden. Een koolmonoxidemelder mag thuis in huis niet ontbreken. Wacht niet langer en koop eenvoudig online betrouwbare koolmonoxidemelder. Levering inclusief montagemateriaal (pluggen & schroeven). Ook de goedkoopste koolmonoxidemelder voorkomt namelijk slachtoffers.

Lees meer »

Brandblusserkast

Brandblusserkasten voor brandblussers. Brandblusserkasten beschermen brandblussers tegen de invloeden van het weer en tegen schade van buitenaf. In de webshop diverse soorten brandblusserkasten die eenvoudig aan een muur, paal of andere constructie te monteren zijn. Robuuste kasten die tegen een forse stoot kunnen en brandblussers tegen vocht, hitte en steenslag beschermen. Brandblusser beschermkasten worden ingezet op bedrijfsterreinen, tankstations buitenterreinen, aan vrachtwagens, op steigers in jachthavens, op terreinen van vakantieparken en overige toepassingen. In de webshop ook brandblussers om de gewenste brandblusserkast en brandblusser combinatie samen te stellen. Online eenvoudig bestellen, koop bij ons de goedkoopste brandblusserkast.

Lees meer »

Horeca

Brandblusser voor horeca keuken of restaurant kopen? De goedkoopste brandblussers voor horeca ondernemingen kopen bij BlusPunt Brandblussers. Als groothandel van brandblussers in Drenthe voor onder meer horeca leveren wij door heel Nederland. Een brand begint meestal in de keuken. In de keuken van horecabedrijven dient een brandblusser met blusmiddel specifiek om een vetbrand veilig te blussen te zijn, een zogenaame F-vetblusser. Met een vetblusser kun je namelijk veilig een vlam in de pan eventueel in combinatie met elektrische apparatuur tot 1000-volt onder spanning veilig blussen zonder dat je onder stroom komt te staan. Wel zo veilig. Bij brand is het logisch dat je niet eerst rustig de blusinstructie op het brandblusser etiket gaat lezen. Nee, de brand moet uit en wel om een uitslaande brand en nog grotere gevolgschade te voorkomen. Wij hebben voor horeca bedrijven in Drenthe en Nederland goed nieuws...!

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: