BRANDBLUSSERS | BLOG


Blusmiddel kerstboom

Blusmiddel kerstboom? Webshop blusmiddelen om kerstboom en kerstversiering in brand te blussen. Goedkope brandblussers met Rijkskeurmerk! Diverse soorten brandblussers met spray blusmiddel en metalen brandblussers eveneens met schuim blusmiddel. Om snel een kerstboom brand te blussen zijn onze lichtgewicht sprayblussers uitermate handig en snel in te zetten. De metalen schuimblussers ook echter zijn deze duurder in prijs en minder licht in gewicht. Wat zijn de verschillen tussen sprayblussers en de compacte metalen schuimblussers? Sprayblussers bevatten universeel blusmiddel waarmee behalve vaste stof branden ( hout, papier, textiel ) ook op elektrische apparatuur, frituurvet en bakolie geblust kan worden. Sprayblussers zijn geschikt voor het blussen van meerdere soorten brand. Met de metalen-schuimblussers is een kerstboombrand ook prima te blussen, echter geen frituurvet. Sprayblussers zijn goedkope brandblussers die ook veelal tot een bepaalde temperatuur vorstbestendig zijn. Metalen schuimblussers zijn in de webshop ook met vorstvrij blusmiddel te koop. Schuimblussers en spray brandblussers bevatten het beste blusmiddel om brand in kerstboom, kerstversiering en haardvuur te blussen. Heeft u vragen over deze verschillende soorten brandblussers neemt u dan gerust even contact op, onze medewerkers van de klantenservice zijn u graag van dienst.

Lees meer »

Welke brandblusser voor thuis

Brandblusser voor thuis nodig? Online keuken brandblusser shop! De juiste brandblusser voor in de keuken thuis en op het werk veilig online kopen. Brand in de keuken thuis of bedrijfskeuken dient direct bestreden te worden. Het risico op brand in keukens van woonhuizen en bedrijven neemt aan het einde van elk jaar toe. Met de feestdagen zijn we veelvuldig met frituurvet en bakolie in de weer. Het risico op brand op brand tijdens oliebollen bakken, frituren, grillen en gourmetten of fonduen ligt op de loer. Daarom is een brandblusser in de keuken thuis en bedrijfskeuken een goed idee. In horecakeukens is een grote keuken brandblusser met inhoud nodig dan een keuken brandblusser voor keukens in woningen en appartementen. Wij leveren in de webshop-keuken-brandblussers voor lage prijzen. Hoe kies je de juiste brandblusser voor keuken en of woning? Bij BlusPunt Brandblussers online de goedkoopste brandblussers bestellen en voor de laagste verzendkosten laten bezorgen. De goedkoopste brandblusser voor woning en keuken thuis is de sprayblusser. Deze soorten brandblussers zijn niet alleen goedkoop echter bevatten universeel blusmiddel geschikt voor blussen op frituurvet, olie, hout, papier, textiel en elektrische apparatuur dat onder onder spanning staat. Woningbrandblusser voor lage prijs! In de webshop keuken brandblussers voor bedrijfskeukens met voordeligste prijzen voor bedrijven restaurants, hotels, cafetaria, verkoopwagen, marktkraam, grillroom, pizzeria, zorginstellingen en overige bedrijfskeukens online kopen. 

Lees meer »

Goedkope schuimblussers

Goedkope schuimblussers! Bij BlusPunt goedkope schuimblussers met Rijkskeurmerk en verschillende-inhoud volumes. Van onderhoudsvrije schuimblussers schuimblussers met metalen cilinder tot en met composiet-schuimblussers met kevlar (kunststof) cilinder. In de webshop brandblussers online bestellen is bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig en veilig. Onze schuimblussers leveren wij aan bedrijven, winkels, sportverenigingen, wooncomplexen, instellingen en alle overige toepassingen. Wij bieden goedkope schuimblussers met zowel vorstvrij als niet vorstvrij blusmiddel. Blussen met poederblussers brengt namelijk veel schade met zich. Onze goedkope schuimblussers zijn vaak een beter alternatief. Neem voor informatie over schuim brandblussers gerust contact op.

Lees meer »

Goedkope brandblusser | Onderhoudsvrij..!

Goedkope brandblusser voor thuis, auto, boot, camper en caravan volledig onderhoudsvrij! Goedkope brandblusser met blusmiddel waarmee u zelfs brand in de friteuse kunt blussen. Goedkope brandblusser met groot blusvermogen en effectieve vorstbestendige schuimspray. In de webshop goedgekeurde blussers met keurmerk voor aanbieding prijzen bij BlusPunt Brandblussers online kopen! Ook als u op zoek bent naar goedkope brandblusser voor thuis, onderweg en  op kantoor. Online goedkope poeder, schuim, koolzuurgas, spray en automatische-brandblussers en nog veel meer brandveiligheid en veiligheid artikelen.

Lees meer »

Blusdekens Professionele Keuken & Thuis

Blusdeken voor professionele keuken of keuken thuis nodig? BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop blusdekens in verschillende formaten en diverse uitvoeringen. Zo bieden wij online de drielaags blusdeken voor wanneer u een vlam-in-de-pan met een blusdeken veilig wilt doven. In de webshop voor elke keuken de juiste blusdeken voor lage prijs van professionele kwaliteit! Blusdekens zijn eenvoudig in gebruik. Welke blusdeken is de beste blusdeken? Ons advies is om een drielaags blusdeken te kopen. De drielaags blusdekens zijn voor zowel het doven van beginbranden in professionele grootkeukens als in de keuken thuis geschikt. Soorten blusdekens die uitermate geschikt zijn voor veilig doven van vetbranden in de keuken thuis, bedrijfskeuken en Horeca keuken. Blusdekens hebben ten opzichte van brandblussers het voordeel dat een in brand staande persoon (van boven naar beneden) in de blusdeken gewikkeld kan worden. Behalve goedkope professionele blusdekens voor thuis en bedrijfskeuken in de webshop ook verschillende blusdekens voor autobrand bestrijding. 

Lees meer »

Brandblussers Automatisch | werking zonder 230V

Goedkope automatische brandblussers voor 24/7 brandpreventie!  Automatische-brandblussers inzetbaar in vele toepassingen. Ook geschikt voor ophangen in gesloten spanningskasten zoals meterkasten en regelkasten zowel thuis als in bedrijfsomgevingen. Automatische brandblussers zorgen dat een brand snel onder controle is en dienen ter voorkoming van branduitbreiding. De automatische brandblussers in de webshop zijn geschikt voor montage in meterkasten nabij groepenkasten, in of nabij CV-kasten, boven wasdrogers en in brandrisicovolle ruimten van bedrijven als in veestallen, opslagruimten en veehouderijen. Bij brand moet immers onmiddellijk worden ingegrepen en wanneer elektrische apparatuur in brand staat moeten we niet onder stroom komen te staan. Onze automatische blussers zijn zelf activerend en eenvoudig op iedere plaats op te hangen. Goedkope brandblussers die bij brand automatisch in werking treden. Met automatische-brandblussers een brand in de beginfase bestrijden! Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig bestellen en ook veilig online kopen. Behalve de automatische brandblussers bieden wij in de webshop ook schuimblussers, poederblussers, koolzuurgasblussers, vetblussers en sprayblussers.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: