ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730


Brandblusser bedrijfspand

Brandblussers voor bedrijfspand nodig? BlusPunt biedt brandblussers voor bedrijfspanden inclusief wandbeugel en keuringssticker. De beste brandblusser in een bedrijfspand is een schuimblusser met 6-liter inhoud. Met deze brandblusser inhoud voldoet u direct aan de vereisten conform de gebruikersvergunning van het bedrijfspand en verzekering. Heeft u een bedrijfspand met meerdere ruimten (zones) dan heeft u een groter aantal schuim brandblussers met 6-liter nodig. Een schuim brandblusser met 6-liter inhoud geldt als basisbrandbeveiliging inhoud, vandaar dat deze inhoud zo belangrijk is. Andere soorten brandblus apparaten zoals een lithium of koolzuurgasblusser zijn aan te raden wanneer er in uw bedrijfspand specifieke brandrisico's zijn. Poederblussers adviseren wij om enkel voor brandpreventie buiten in te zetten omdat bluspoeder aanzienlijke gevolgschade teweegbrengt (mits gevolgschade acceptabel is). Behalve voor brandblusmiddelen kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsveiligheid artikelen zoals AED, BHV en EHBO middelen. Wij attenderen u graag op de SAFECADDY.

Lees meer »

Brandblusser Co2

Brandblusser Co2 kopen? Bij BlusPunt aanbieding brandblusser met Co2 blusmiddel kopen, veilig online. Ons assortiment Co2-brandblussers bestaat uit twee en vijf kilogram brandblussers. Soorten brandblussers om veilig in brand staande elektrische apparatuur te blussen. Het blusmiddel Co2 is een schoon blusgas  waardoor grote schade bij blussen achterwege blijft. De blussende werking van Co2 blusmiddel is zuurstofverdrijving uit de brandhaard. Zo wordt het zuurstof niveau in de brand omlaag gebracht waardoor de brand niet kan herontsteken. De 5-kilogram Co2 brandblusser wordt altijd in serverruimtes, bij meterkasten nabij kostbare kantoorapparatuur en besturingskasten geplaatst. Dit type brandblusser wordt ook wel koolzuurgas brandblusser of koolzuursneeuw brand blusser genoemd. De Co2-brandblussers in onze webshop hebben allen het Rijkskeurmerk en worden inclusief keuringssticker en ophangbeugel geleverd. Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig online brandblusser bestellen en veilig online afrekenen. Neem voor advies en informatie gerust even contact met ons op.

Lees meer »

Fijne Feestdagen

Het jaar 2020 is bijna voorbij echter is weer zo goed als voorbij gevlogen..! Van grote invloed is dit jaar (en begin komend jaar) de Corona pandemie. Wie had gedacht dat we iets dergelijks gingen meemaken..? Niemand toch... Het jaar 2020 betekende voor ons forse uitbreiding zowel intern als extern. Klanten die bij BlusPunt Brandblussers in voorgaande jaren klant waren zijn klant gebleven. Dit is niet vanzelfsprekend, daar doen wij graag ons best voor. Andere highlights waren de opdracht voor de levering van tientallen brandhaspelwagens aan het grootste meest bekende warehouse van Nederland en mochten wij in 2020 importeur worden van SAFECADDY. Een robuuste BHV-wagen (firstresponder) verkrijgbaar in meerdere varianten. Ondanks Corona konden we op een slagvaardige wijze klanten zowel offline als online van dienst blijven. Met 2021 in het vooruitzicht wensen wij u Fijne Feestdagen en een Gezond Nieuwjaar.

Lees meer »

Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes voor aanbieding prijzen. Goedkope nooduitgang bordjes voor bedrijfspanden, winkels en overige gebouwen waar meerdere personen tegelijk bijeen zijn. Nooduitgang bordje dienen om in noodsituaties aan te geven waar zich in gebouwen de nooduitgangen bevinden. Het is zelfs verplicht om in een openbaar gebouw de nooduitgang van een nooduitgang bordje te voorzien. Bij een calamiteit kunnen aanwezige personen zich beter oriënteren waar zich de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang bevindt. De nooduitgang borden in onze voordelige pictogrammenshop voldoen aan meest recente richtlijn (EN-ISO7010) die voor veiligheidstekens in bedrijven en publieke ruimten verplicht is. Met nooduitgang bordjes worden alle bezoekers en medewerkers op de vluchtweg, die gevolgd dient te worden, geattendeerd. Om nooduitgangen in bedrijven, winkels, clubgebouwen en andere gebouwen of ruimten goed aan te duiden adviseren wij nooduitgang borden of nooduitgang stickers met de afmeting van 150x300mm (15x30cm). Neem voor advies gerust contact op.

Lees meer »

Brandblusser accubrand

Met welk blusmiddel een accubrand blussen? Lithium accubranden komen in de media steeds vaker aan bod. Met onze aanbieding lithium-brandblusser met speciaal accu brandblusmiddel nu doelgericht een accubrand blussen. Het blusmiddel in deze voor lithium brandbestrijding geschikte brandblusser is premix schuim. Dit blusmiddel is een vooraf gemengde blusvloeistof om bij het blussen op moeizaam te blussen van een in brand staande lithium accu of een lithium batterij tot efficiënt blusresultaat te komen. Lithium branden zijn uitermate felle branden die niet met een standaard schuim, water of een abc poeder geblust kunnen worden. Deze lithiumbrand blusser met speciale spuitlans voor doelgericht blussen en voetring van kunstof is een gecertificeerd kwaliteitsproduct. De werking van een lithium-brandblusser berust op het koelen van de brand waardoor deze dooft. Een lithiumbrand is een kernbrand waarbij voortduren van de brand moet worden onderbroken. Zodra een accucel ontbrandt ontstaat een korte heftige ontbranding met spetterend vuur. Onze accubrandblusser voor is speciaal ontworpen voor het veilig blussen van accu's van elektrische fietsen, gereedschap, mobiele telefoon, laptop, AED apparaten, scootmobielen en alle overige accu gevoede apparatuur tot 1000 volt. Advies Lithium brandblusser? Neem gerust contact met onze klantenservice op, wij zijn u graag van dienst.

Lees meer »

Desinfectie standaard

Handdesinfectie standaard met automatische dispenser. De automatische dispenser dient voor optimale hygiëne zodat deze niet meer met de hand hoeft te worden aangeraakt. Onder de dispenser bevindt zich een metalen plancet waarop een bakje geplaatst kan worden. De standaard is circa 1.40 meter hoog en is van metaal. Bedienen van de dispenser door simpelweg de handen onder de dispenser opening te houden zodat de sensor beweging ziet. Representatieve standaard met uitgebalanceerd zwaartepunt. Desinfectiemiddel standaard voor € 119,92 exclusief B.T.W. Meerdere tegelijk nodig? Neem dan contact op.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: