AED vervangen

AED aanbiedingen voor scherpe prijzen. AED apparaten worden ook automatische externe defibrillator genoemd en zijn bij hartstilstand levensreddend. AED apparaten in de shop zijn van hoogwaardige kwaliteit, degelijk en betrouwbaar én dat voor aanbieding prijzen. Wanneer AED-vervangen? De levensduur van een AED is circa 10-jaar. Het komt zelfs voor dat een AED 14-jaar meegaat echter wij adviseren om een AED bij het bereiken van het elfde gebruiksjaar, door een nieuwe AED te vervangen. Door veroudering, gebruik en externe invloeden neemt naarmate de leeftijd van de AED vordert de betrouwbaarheid af. Wilt u uw huidige AED-vervangen? Wij bieden u prijsvoordeel door uw AED te kopen wanneer u bij ons de nieuwe AED koopt. Neem voor advies en informatie bij AED vervangen gerust contact met onze klantenservice op. Onze medewerkers zijn graag van dienst. In Nederland krijgen helaas jaarlijks duizenden mensen een hartstilstand, en dit aantal neemt nog steeds toe. AED apparaten geven bij een hartstilstand elektrische (defibrillatie) schokken om het hartritme weer in regelmaat op gang te brengen. Door de AED op een strategische en goed zichtbare plaats in of aan* (buitenkast*) uw gebouw te monteren vergroot u de overlevingskansen van het slachtoffer fors. In de webshop AED-apparaten, kasten, tassen, elektroden, batterij-units, ophangbeugels en accessoires. 

Lees meer »

Automatische blussers

Brandblussers die brand automatisch blussen zijn er met variërende bluscapaciteit en prijzen. BlusPunt Brandblussers biedt automatische brandblussers voor aanbieding prijzen. De blussende werking geschiedt door zelfactivatie na temperatuurstijging boven de toegestane waarde. En dat zonder 230 volt aansluiting maakt installatie eenvoudig. De 1.6m3 en 16m3 automatische brandblussers zijn met schroefbevestiging op iedere gewenste plaats op te hangen. Boven de wasdroger, de CV, in de meterkast, boven een werkbank of andere toepassing waar het risico op brand aanwezig is. Bij brand is het van groot belang dat deze in de beginfase al geblust kan worden. In de webshop aanbieding brandblussers met automatische bluswerking voor 24/7 brandpreventie. Neem contact op.

Lees meer »

Brandblusser computerruimte

Brandblusser computerruimte noodzakelijk? Wij kunnen het niet genoeg benadrukken. De computerruimte (ook serverruimte genoemd) is het kloppende hart van ieder bedrijf of organisatie. De beste brandblusser in computerruimtes of serverruimtes is de 5-kilo-koolzuurgasblusser. Ook wel koolzuursneeuw en Co2 brandblusser genoemd. Dit is de beste brandblusser om een beginbrand in deze elektrische omgeving veilig te blussen. Maar hoeveel brandblussers in de computerruimte ophangen? Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Wij adviseren om in ieder geval per toegangsdeur zowel binnen als buiten de ruimte, naast de deur, om een 5-kilogram koolzuurgasblusser op te hangen. Koolzuurgasblussers zijn veilig voor gebruik in ruimten met elektrische apparatuur en elektrische installaties. Co2 blusgas verdringt zuurstof in de brandhaard zodat de brand door tekort aan zuurstof dooft. Zorg dat u in ieder geval voldoende koolzuurgasblussers in en rondom de computerruimte of het datacenter voorhanden heeft. Data & Telecom dient 24/7 online te zijn. Langdurende downtime veroorzaakt door branduitbreiding dient voorkomen te worden. Breng een bezoek aan productpagina in de webshop en neem bij vragen gerust contact op.

Lees meer »

Goedkope schuimblussers

Schuimblusser 6-liter vanaf €28,41. Bestel online in de schuimblusser webshop van BlusPunt Brandblussers. BlusPunt, goedkoopste schuimblussershop met de goedkoopste goedgekeurde schuimblussers in Nederland. Goedkope schuimblusser voor bedrijven, auto, boot, camper, caravan en thuis. Schuimblussers in alle soorten en maten. Brandblusser met schuim kopen in twee uitvoeringen. Sprayblussers zijn goedkope schuimblussers in spraybus, onderhoudsvrij. De grotere (metalen) schuimblussers leveren wij voor aanbieding prijzen met 2, 6, 9 liter inhoud. De goedkoopste brandblussers online in alle soorten en maten. Alle brandblussers in de webshop voor iedere toepassing. Bestel direct in de webshop van BlusPunt Brandblussers. Bekijk onze brandblusser aanbiedingen.

Lees meer »

Schuim 2-liter onderhoudsarm

Schuim brandblusser 2-liter onderhoudsarm..? Dat klopt..! Nieuwe schuimblussers (kunststof cilinder) met 2-liter, 6-liter en 9-liter schuim. Ook leverbaar met 2-kg, 6-kg en 9-kg poeder. Met deze soorten brandblussers besparen bedrijven en particulieren fors onderhoud kosten. Normaliter dienen brandblussers elk vijfde jaar van een nieuwe vulling te worden voorzien (conform onderhoud NEN2559). Bij dit type brandblussers enkel in het tiende jaar wat betekent dat u de hervulkosten in het vijfde en vijftiende jaar (van de 20-jaar dat een brandblusser wettelijk dienst mag doen) uitspaart..!  Deze brandblussers bieden veel voordelen. Ze zijn stootvast, lichter van gewicht, roesten niet, bevatten verchroomde onderdelen en zijn jaarlijks door uzelf of uw medewerker te controleren. Op de achterzijde van de cilinder bevindt zich het onderhoudsetiket waarop de controledatum en paraaf wordt ingevuld. In de voetring van de brandblusser bevindt zich de drukmeter controle magneet. Door de magneet tegen de drukmeters te houden kunt u controleren of de wijzernaalden vrij bewegen waarna kan worden vastgesteld dat bij beweging het blusmiddel zich nog onder voldoende druk in de bluscilinder bevindt. Het materiaal waar de drukhouder van is vervaardigd wordt ook in kogelwerende vesten verwerkt. Behalve conform het Bouwbesluit voldoen deze nieuwe soorten brandblussers aan de Europese en Nederlandse ontwerp en constructie normen: EN3-7, MED keur (scheepvaart) en CE-markering. Levering inclusief wandbeugel en keuringssticker.

Lees meer »

Mondkapjes aanbieding

Op zoek naar mondkapje? Een mondkapje met comfortabel draagcomfort en toch goedkoop? Wij bieden mondkapjes voor goedkope prijzen en zonder B.T.W. Een mondkapje wordt ook wel gezichtsmasker genoemd. In onze webshop degelijke mondkapjes en spatscherm van prima kwaliteit voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Check de voorraad en bestel mondkapjes online. Een mondkapje zorgt voor betere hygiëne bij behandeling, tijdens werkzaamheden en tegen het verspreiden van infecties via de lucht zoals het Coronavirus. Met een mondkapje kan besmetting door overdraging worden beperkt. In Nederland is de vraag naar mondkapjes groot. Zeker nu het coronavirus zich blijft verspreiden. Wees op tijd en bestel tijdig het aantal benodigde mondkapjes dat u nodig heeft. Een nog betere hygiëne is een uiterst belangrijk aandachtspunt in bedrijfsvoeringen geworden. In de webshop bieden wij een ruim assortiment-Corona preventie artikelen. Neem voor informatie over Coronapreventie artikelen in de webshop gerust contact met de klantenservice op, wij zijn u graag van dienst.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: