BRANDBLUSSERS | BLOG


ECO Schuimblussers

ECO brandblussers? Webshop goedkope ECO brandblussers met verschillende inhoud volumes. BlusPunt Brandblussers biedt duurzame ECO schuimblussers. Duurzame ECO brandblussers met recyclebare onderdelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is binnen bedrijven en organisaties een steeds belangrijker uitgangspunt. De ECO brandblussers met schuimvulling in de webshop van BlusPunt Brandblussers zijn duurzame en robuuste brandblussers die erkende brandpreventie in bedrijfsgebouwen bieden en bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle soorten ECO schuim brandblussers in de webshop hebben het Rijkskeurmerk. Bestel bij BlusPunt Brandblussers voor aanbiedingen prijzen eenvoudig online verschillende ECO brandblussers.

Lees meer »

ProfLine Spray Brandblussers

Nieuwe brandblussers nodig? Bij BlusPunt Brandblussers innovatieve serie Profline brandblussers voor zowel de kleinzakelijke markt als het groot MKB. Deze nieuwe serie Profline onderhoudsvrije brandblussers met vorstbestendig en universeel blusmiddel zijn uitermate gebruiksvriendelijk en zijn vijf jaar houdbaar. Profline brandblussers voor Indoor en Outdoor. Professionele brandblussers vanwege de compacte omvang en het lichte gewicht door eenieder inzetbaar in iedere ruimte of omgeving. Wat zijn de verschillen tussen de Indoor en Outdoor Profline brandblussers? De Indoor sprayblusser is net als de Outdoor blusser geschikt voor het blussen van brand in brandklassen A en B plus brandklasse F. Dat betekent dat u met de Indoor sprayblusser ook een vetbrand in keukens kunt blussen. Ander verschil tussen deze beide Profline brandblussers is is dat de Indoor sprayblusser niet vorstbestendig is en de Outdoor sprayblusser wel.

Lees meer »

Composiet Brandblussers

Composiet brandblussers? De composiet brandblussers zijn nieuwe soorten brandblussers. Brandblussers van composiet gevuld met AFFF schuim of ABC blus poeder. Met deze soorten nieuwe brandblussers tien jaar lang geen brandblusser onderhoud kosten! Een visuele controle door uzelf is voldoende. Composiet blusapparaten zijn de doorontwikkeling ten opzichte van brandblussers van metaal. Alle soorten composiet brandblussers zijn stootvast, krasvast, lichtgewicht en bevatten zelfs verchroomde onderdelen waardoor ze niet roesten. Brandblussers die niet roesten voor een aanbieding prijs. Onderhoud kosten besparen en roestvrij! BlusPunt Brandblussers biedt alle soorten composiet brandblussers inclusief ophangbeugel en composiet brandblusser keuringssticker.

Lees meer »

Brandblussers dakdekkers

Aanbieding brandblusser dakdekkersbedrijf. Poeder brandblussers voor dakdekkers, speciaal voor dakdekkers in de webshop goedkope poederblussers voor  brandpreventie tijdens dakdekkers werkzaamheden. Welke inhoud brandblusser dakdekker? Bij het uitvoeren van brandgevaarlijke werkzaamheden op daken dient de dakdekker op de werkplek minimaal twee poeder brandblussers met een inhoud van 12-kilo-poeder in de directe nabijheid te hebben. Bij BlusPunt goedkope poeder brandblussers die tegen een stootje kunnen. Een dakdekker werkt met open vuur wat aanzienlijk brandgevaar met zich meebrengt. Brand tijdens werkzaamheden op het dak kan in combinatie met brandbare materialen snel ontstaan. Belangrijk is dat u de juiste brandblussers nabij heeft en die een geldige keuringssticker hebben. Hiernaast dienen bij verder uit elkaar gelegen dakdek werkzaamheden extra brandblussers voorhanden te zijn. Bij gebruik van een bitumenkachel dient er tevens een professionele blusdeken aanwezig te zijn. Mocht de medewerker van het dakdekkersbedrijf in brand geraken dan is een drielaags blusdeken de beste remedie. De 12-kg poederblussers van BlusPunt Brandblussers zijn universeel inzetbaar op branden in brandklassen ABC. Ook niet geoefende personen bereiken met poederblussers effectief blusresultaat omdat poeder de brand omsluit zodat zuurstoftekort in de brand ontstaat.

Lees meer »

Automatische Brandblussers

Automatische brandblussers bieden uitkomst wanneer er niemand aanwezig is om te blussen. In onze webshop een ruim assortiment goedkope automatische brandblussers voor aanbieding prijzen. Automatische brandblussers zorgen ervoor dat een brand snel en zonder blusschade wordt geblust. Automatisch een brand in de beginfase blussen kan verlies van kostbare apparatuur en eigendommen voorkomen. Automatische brandblusser, waarom en welke? Ook als er geen personeel in uw bedrijf, winkel, verenigingsgebouw of geen huisgenoot in een woonverblijf aanwezig is blijft het risico op brand aanwezig. Kortsluiting is buiten werktijd de grootste (naast brandstichting) de grootste oorzaak van brand. Een brand door kortsluiting in kasten en compartimenten met elektrische apparatuur is met de automatische brandblussers 24/7 te bewaken en te blussen. Automatisch blussende brandblussers die geen stroom aansluiting hoeven en zelfs niet door personen geactiveerd hoeven te worden. Wij bieden online verschillende automatische brandblussers voor stroomkasten, besturingskasten spanningsverdeelinstallaties en meterkasten of kleine motorruimten. Neem voor informatie over automatische brandblussers gerust contact op.

Lees meer »

Brandblusser Grondverzetmachine

Brandblussers voor grondverzetmachines! Goedkope onderhoudsvrije brandblussers met schuimspray voor cabine van grondverzetmachines. Brandblussers met lage prijzen voor alle soorten grondverzetmachines. In de webshop ook metalen schuimblussers, poederblussers, ophangbeugels en brandblusserkasten. Welke brandblusser bevat het beste blusmiddel voor in de cabine van een grondverzetmachine? Brandblusserspray brandblussers en de sproeischuimblussers bevatten blusmiddel dat bij brand weinig tot geen nevenschade bij blussen in voertuig cabines teweegbrengt. Gebruik in verband met de nevenschade liever geen poeder brandblussers. De goedkope brandblussers met sprayschuim zijn onderhoudsvrij en met verschillende blusmiddel houdbaarheid termijnen in de webshop te koop. Neem voor informatie over de verschillende soorten brandblussers voor grondverzetmachines of andere werktuigen gerust contact op.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: