Vakantie

Brandblusser voor de vakantie nodig? De vakanties beginnen bijna en de auto, boot, camper en caravan zijn voor vertrek in gereedheid gebracht. Vergeet de brandblusser(s) niet..! In ons omringende landen (en daarbuiten) is een brandblusser op vakantie verplicht. Dit geldt ook als u er met de camper op uittrekt. In de webshop goedkope brandblussers voor vakantie met auto, boot, camper en caravan. Zorg dat er ook in de keuken van uw boot, caravan of camper een brandblusser voorhanden is met behalve brandklasse A en B rating dat deze ook de brandklasse F* (frituurvet/bakolie*) blusrating heeft. Bijvoorbeeld onze 13A-70B-25F schuimblusser waarmee frituurvet i.c.m. elektrische apparatuur tot wel 1000 volt kan worden geblust. Onder brandklasse-A behoren brandbare vast stoffen als hout, papier en textiel. Onder de brandklasse-B behoren brandstoffen. Aanbieding brandblusser vakantie kopen, veilig online bij BlusPunt.

Lees meer »

Standaard voor desinfectiemiddel

Op zoek naar standaard voor desinfectiemiddel? Wij bieden u meerdere standaards om desinfectiemiddel op te plaatsen. Fraaie standaards handig om in de entree van uw bedrijf, winkel of instelling te plaatsen. Alle standaards in de winkel hebben een uitgebalanceerd zwaartepunt dat voor voldoende stabiliteit zorgt. De meest verkochte desinfectiemiddel standaard is de standaard met A4 kliklijst bovenaan. In de kliklijst kunt u namelijke eenvoudig en snel met een A4 de binnen uw organisatie geldende maatregelen en voorschriften plaatsen zodat bezoekers direct geïnformeerd zijn. In de webshop bieden wij nog veel meer artikelen zoals desinfectiemiddelen voor virusbestrijding en materialen om de anderhalve meter samenleving te bewerkstelligen.

Lees meer »

Safecaddy

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt zowel in bedrijven, instellingen als op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met de SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Iedere SAFECADDY is met bedrijfsveiligheidartikelen naar wens met de voor uw organisatie noodzakelijke BHV, EHBO, blusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de bhv-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat zorgen voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten binnen bedrijven, instellingen en organisaties.

Lees meer »

Brandblusser automatisch 24/7

Automatische-brandblusser biedt 24/7 brandpreventie zonder 230V aansluiting of tussenkomst van personen. Ideale automatische brandblusser ontworpen voor montage in meterkast, bij CV-installatie en wasdroger. Bij overige toepassingen van dit type automatische brandblusser valt te denken aan motorruimten en werkplaatsen. Automatische brandblusser met DNV en Germanische-LIoyd goedkeur inzetbaar voor brandbestrijding in de brandklasse-A (textiel, papier hout), brandklasse-B (brandstoffen) en brandklasse-C (ontvlambare gassen) en... in combinatie met elektrische apparatuur (tot 1000-volt) onder spanning. Brandblusser uitvoerig getest volgens de brandklassen normering EN2:1992 + A1 2004 and EN3-7:2004 + A1 2007. Dit type automatische brandblusser weegt slechts 1.1 kilogram en is vorstbestendig tot -20 graden. Bescherm uw kostbare elektrische apparatuur tegen branduitbreiding. Het blusvermogen is groot en de brandblusser heeft een goed blussend vermogen in ruimten en kasten tot 16m3. Dit is fors te noemen. Bij overmatige hitte (boven 84 graden Celsius) vindt expansie van het blusmiddel vanuit de cilinder plaats. De cilindergrootte is 37,7 x 11 cm (breedte x hoogte). Neem voor informatie gerust even contact op.

Lees meer »

Aanbieding brandpreventiepakket thuis

Aanbieding brandpreventiepakket thuis. Webshop brandveiligheidspakketten voor thuis met diverse prijs voordeel combinaties. Elk brandveiligheidspakket is zorgvuldig samengesteld en op maat voor brandpreventie in woning, appartement en overige woning. In de shop aanbieding brandpreventiepakketten voor thuis van brandblusser in combinatie met rookmelder, koolmonoxidemelder en blusdeken voor goedkope prijs. De brandblusser in elk brandpreventiepakket is onderhoudsvrij en drie jaar houdbaar. Geschikt voor blusser op frituurvet, elektrische apparatuur tot 1000-volt, hout, papier, textiel, brandstof, enz. De blus spray brandblusser heeft het Rijkskeurmerk en bevat universeel blusmiddel voor veilig blussen op frituurvet, hout, papier textiel en elektrische apparatuur in huis. De brandblusser is ook geschikt voor in de auto, boot, camper en caravan en is vorstbestendig tot min tien graden. Alle artikelen die de samengestelde brandpreventiepakketten bevatten zijn erkende artikelen. Neem voor advies gerust even contact op of bestel eenvoudig uw brandpreventiepakket voor thuis.

Lees meer »

Schuimblusser ABF of AB kopen...

Soorten-schuimblussers? Er zijn verschillende soorten-schuimblussers te koop waardoor schuimblussers meerdere type benamingen kennen. In het verleden waren er de schuim brandblussers met inslagknop. Schuim brandblussers met inslagknop (bovenop) hebben een intern drijfsgaspatroon die jaarlijkse controle dient te krijgen. Omdat schuimblussers met inslagknop kostbaar in onderhoud zijn (moeten tijdens controle geopend) werden na enige tijd schuimblussers met brandklasse AB schuim blusmiddel, onder constande druk in de cilinder, op de markt gebracht. Deze soorten schuimblussers zijn aan de ronde drukmeter bovenaan de schuimblusser te herkennen en waren fors goedkoper dan schuimblussers met intern drijfgaspatroon. De constante druk schuimblussers waren niet enkel goedkoper bij de jaarlijkse controle echter ook bij aankoop. De ontwikkelingen volgden elkaar vanaf dit moment steeds sneller op. Bedrijven kopen AB schuimblussers en besparen brandblusser kosten. Fabrikanten van schuimblussers wilden dat schuimblussers ook geschikt werden voor het blussen met schuim op elektrische apparatuur tot 1000 volt. De sproeinozzle kwam tot stand, deze sproeinozzle onderbreekt tijdens het blussen de schuim blusstraal in miliseconden waardoor de blusstraal geen elektriciteit geleidt. Gelijktijdig met de introductie van de sproeinozzle kwam de benaming sproeischuimblusser tot stand. De soorten sproeischuimblussers worden nu onderverdeeld in ABF-schuimblussers of AB-schuimblussers. Het verschil tussen de beide soorten schuim brandblussers zit hem in de brandklassen waarvoor de brandblusser voor inzet geschikt is. Zowel de ABF als AB schuimblussers zijn geschikt voor blussen op hout, papier, textiel en brandstoffen echter met een ABF-schuimblusser is ook een vetbrand in de brandklasse-F in combinatie met elektrische apparatuur te blussen. Op dit moment zijn ABF-schuimblussers in opkomst omdat deze goedkoper zijn geworden en in meerdere brandklassen inzetbaar. ABF-brandblusser met schuim in de webshop voor aanbieding prijzen met verschillende inhoud volumes veilig online kopen. Neem voor advies over schuimblussers contact op.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: