Houdbaarheid blusmiddel

Er zijn vele soorten brandblussers te koop als schuim, poeder, vet, spray en koolzuursneeuw brandblussers. Het is aan te raden om u in de houdbaarheid van de verschillende blusmiddelen te verdiepen. Hiermee kunt u geld besparen met betrekking tot onderhoudskosten..! Iedere soort, merk en type brandblusser mag maximaal van (Overheidswege) ingezet worden. Dit houdt in, de buitenkant van elke brandblusser..! Maakt niet uit welk blusmiddel er zich in de cilinder bevindt. Volgens de onderhoudsnorm gelden er richtlijnen voor het verplicht periodiek vervangen van blusmiddel (of blusstof) in brandblussers. Voor schuim brandblussers geldt verplicht vervangen van de inhoud in ieder vijfde jaar gerekend vanaf het productiejaar. Voor poederblussers en Co2 blusapparaten geldt verplicht vervangen van de inhoud in het tiende jaar gerekend vanaf het productiejaar. Om kosten voor verplicht periodiek vervangen van de vulling hebben wij in het assortiment onderhoudsvrije sprayblussers en onderhoudsarme composiet brandblussers. Met beide soorten brandblusmiddelen kunt u fors kosten voor het verplicht periodiek vervangen van de brandblusser inhoud besparen. Kosten onderhoud brandblussers besparen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer »

Pictogrammenwinkel

In de pictogrammenwinkel alle veiligheidspictogrammen in èèn overzicht. Pictogrammen voor bedrijven, winkels en instellingen volgens de meest recente EN-ISO7010 norm. In de webshop EHBO, BHV, AED, evacuatie, gevaar, geboden en tevens brandveiligheid pictogrammen om de locaties van bedrijfsveiligheid middelen aan te duiden. De goedkoopste veiligheid pictogrammen voor bedrijven, winkels en instellingen volgens meest recente EN-ISO7010 norm. Online bieden wij een ruim assortiment pictogram borden en stickers in verschillende afmetingen zodat het bij brand, gevaar en evacuatie voor eenieder duidelijk is waar zich de vluchtwegen, blusmiddelen, verzamelplaats(en), handbrandmelders en eerste hulp middelen zich bevinden. De projectienorm NEN 4001:2006 is van toepassing op de totstandkoming en instandhouding van optimale veiligheid in gebouwen waar meerdere personen tegelijk bijeen zijn. Bij BlusPunt in de webshop eenvoudig online veiligheid pictogrammen bestellen. Groot assortiment verschillende soorten bedrijfsveiligheid en aanverwante pictogrammen.

Lees meer »

Brandblusser auto kopen

Goedkope brandblusser voor in de auto kopen? Bij BlusPunt brandblusser voor in de auto kopen voor aanbieding prijzen. Brandblussers voor in de auto zijn er in verschillende soorten en maten. De meest bekende autobrandblussers in de webshop zijn de schuimblussers met metalen cilinder. Prima brandblussers die veelvuldig in voertuigen worden gemonteerd. Alternatieve en voordelige brandblussers voor in de auto zijn de spray schuimblussers. Brandblussers voor in de auto worden ook wel sproeischuimblussers genoemd omdat deze soorten brandblussers een speciaal schuim bevatten en een verbeterde sproeinozzle zodat het blusschuim nog beter over de brand wordt verdeeld..! Er zijn verschillen tussen autobrandblussers van metaal en aluminium* (sprayblussers*). Allereerst het gewicht. Spray brandblussers voor in de auto zijn door het lichte gewicht eenvoudiger te monteren en dit type brandblussers voor in de auto zijn volledig onderhoudsvrij. Sprayblussers voor in de auto zijn naar wens met of zonder montagehouder in de webshop te koop. Brandblussers voor de auto van metaal zijn met dezelfde of hogere blusrating in de shop te koop. Hoe hoger de blusrating getallen des te grotere beginbrand kunt u met een brandblusser blussen. Wacht niet langer met het kopen van een brandblusser voor in de auto en profiteer van onze aanbieding prijzen, neem voor informatie gerust contact op.

Lees meer »

Koolzuursneeuwblussers

Aanbieding koolzuursneeuwblussers bij BlusPunt. Koolzuursneeuwblussers met 2 of 5 kilogram voor aanbieding prijzen. Koolzuursneeuwblussers dienen om veilig in brand staande elektrische installaties en kostbare apparatuur veilig te blussen zonder dat u onder stroom komt te staan. Koolzuursneeuwblussers zijn dan ook speciaal ontworpen voor het blussen op onder spanning staande kantoorapparatuur en gebouwinstallaties. Hierom worden koolzuursneeuw blussers met name in computerruimtes en technische ruimtes opgehangen. Het koolzuursneeuw blusmiddel veroorzaakt geen overmatige blusschade aan kostbare apparatuur. Koolzuursneeuw blusapparaten worden geplaatst binnen een afstand van 5-meter vanaf elektrische apparatuur waar absoluut niet met op water gebaseerd blusmiddel (i.v.m. stroomgeleiding) mag worden geblust. Bluswerking van koolzuursneeuwblussers is zuurstofverdrijving waardoor de brandhaard door zuurstoftekort dooft. In de webshop behalve koolzuursneeuwblussers ook poeder, schuim en spray brandblussers voor aanbieding prijzen. Brandblussers van metaal leveren wij voor montage in bedrijfsgebouwen en overige gebouwen altijd inclusief keuringssticker en wandbeugel. Neem gerust contact op.

Lees meer »

Coronavirus en leveringen

Het Coronavirus brengt enorme gevolgen teweeg voor zowel particulieren als bedrijven. De maatschappelijke en mondiale ontregeling door het Coronavirus heeft voor veel bedrijven en particulieren grote gevolgen op de korte en lange termijn. BlusPunt Brandblussers ondervindt geen hinder van toevoer uit China omdat wij de inkoop van veiligheidsartikelen binnen Europa houden. Wij blijven ook tijdens deze Corona crisis in levering van benodigde veiligheidsartikelen voorzien. Voor het bezorgen van bestelde artikelen en uitvoeren van diensten hanteren wij de regels van het RIVM.

Lees meer »

Kleinste rookmelder

Brandpreventie begint met rookmelders. Het plaatsen van één, twee of meerdere rookmelders in woonverblijven steeds krijgt gelukkig steeds meer aandacht. In bedrijfspanden is het plaatsen van rookmelders zelfs verplicht. Wij bieden de meest compacte rookmelder die tijdig waarschuwt bij rookontwikkeling door middel van een luid en helder akoestisch alarmsignaal. Groot voordeel is dat deze-compacte-rookmelder koppelbaar is tot 32 stuks. Dit is overal erg handig en kan levens redden omdat wanneer één rookmelder overmatige rook detecteert alle melders ontruimingssignaal geven..! Iedereen in het pand wordt via deze wijze gealarmeerd om een veilige (verzamel) plaats te zoeken. Zo kan iedereen tijdig wegkomen..! Rookmelders bestellen, eenvoudig en veilig in de webshop. Behalve rookmelders kunt u bij ons ook terecht voor koolmonoxidemelders, blussers (onderhoudsvrij), verbanddozen, blusdekens en aanverwante artikelen.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: