AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID | TEL. 085 - 1304730

BLOG


Fluorvrije brandblusser

Fluorvrije brandblussers,  u denkt wat nu..? In 2028 dienen bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen en verenigingen schuimblussers die fluorhoudende concentratie bevatten te vervangen voor fluorvrije schuimblussers. De fluorvrije schuimblusser in de webshop is zijn tijd vooruit en t.o.v. de concurrentie zeer voordelig. De fluorvrije brandblusser is een constante druk brandblusser en bevat 6-liter premix blusmiddel voor milieuvriendelijk blussen van brand binnen. Vanaf het moment dat het bekend werd dat men op Europees niveau bezig is om de niet duurzame fluor houdende producten voor fluorvrije producten te willen vervangen zijn fabrikanten van brandblussers zich op fluorvrije brandblussers gaan richten. Met de fluorvrije schuimblusser voldoet u nu al aan deze nieuwe ontwikkeling. De speciale spuitmond op de blusslang zorgt dat het fluorvrije blusmiddel goed verdeeld op de brand wordt gebracht. Deze fluorvrije brandblusser is tevens ontworpen om veilig op onder spanning staande apparatuur tot 1000-volt te blussen. Koop eenvoudig online fluorvrije brandblusser. 

Lees meer »

Ontwikkeling brandblussers

Snelle ontwikkeling brandblussers. De technische ontwikkelingen van brandblussers gaat de laatste jaren in een rap tempo. En dit is noodzakelijk omdat er een steeds grotere vraag is naar specifieke blusmiddelen om een bepaalde soorten branden te kunnen blussen. Een autobrand kun je niet meer als vroeger met een poederblusser of schuimblusser blussen omdat we er niet zomaar vanuit kunnen gaan of er wel of niet een lithium accu zich in het voertuig bevindt. Ook de regelgeving in de brandbeveiliging wordt jaarlijks aangepast zoals het nieuwe voorschrift dat voor 1 juli 2022 op iedere bouwlaag ook in particuliere woningen, zowel nieuwbouw als in de bestaande bouw, een rookmelder geinstalleerd dient te zijn. Niet alleen vanuit de Overheid gelden er regelgevingen en voorschriften. Ook verzekering maatschappijen vereisen steeds meer en diverse brandbeveiliging voorzieningen in bedrijven maar zeker ook bij de particulier.

Lees meer »

Sprayblusser ABF v.a. € 10,71

Een sprayblusser-ABF is in meerdere brandklassen inzetbaar. Hierdoor zijn deze sprayblussers een echte aanwinst voor brandpreventie thuis in woningen. Bij ons de goedkoopste sprayblusser ABF kopen. Eenvoudig bestellen en veilig online per iDEAL brandblusser betalen. Wat betekent ABF op brandblussers? ABF staat voor de letters van de brandklassen waarvoor de brandblusser bij gebruik voor geschikt is. Dus brandklasse-A (vaste stoffen), brandklasse-B (brandstof) en brandklasse-F (vlam-in-de-pan). Omdat ABF blusapparaten zo breed inzetbaar en bij ons voordelig zijn worden deze soorten brandblussers door particulier voor thuis en of in de auto gekocht. Er zijn verschillen tussen ABF sprayblussers en ABF brandblussers met stalen cilinder. De meest voor de hand liggend zijn het gewicht, bedieningswijze en de snellere inzetbaarheid van sprayblussers. Niet te vergeten > sprayblussers zijn onderhoudsvrij. Stalen ABF brandblussers zijn niet onderhoudsvrij maar hebben een net iets hogere bluscapaciteit wat inhoud dat u met een stalen ABF brandblusser een iets grotere beginbrand kan bestrijden. Zowel de sprayblusser ABF als de metalen ABF blussers zijn schuimblussers van degelijke kwaliteit. Neem contact op voor advies sprayblusser ABF.

Lees meer »

Rookmeldershop

Rookmeldershop met voordelige prijzen voor zowel koppelbare als standalone rookmelders. Rookmelders zijn per 1-juli-2022 ook verplicht in woningen. Dit geldt voor bestaande en nieuwbouw woningen. De Overheid verplicht rookmelders in woningen en appartementen van huiseigenaren en huizenbezitters. Per 1 juli 2022 dient op iedere verdieping van uw woning, appartement of ander woonvertrek een rookmelder te zijn. Wees op tijd want rookmelders zullen net als mondkapjes tijdens Corona op een bepaald moment uitverkocht raken. In de webshop actueel aanbod verschillende rookmelders met 1, 5 en 10 jaar batterijen. Waar rookmelder in huis monteren? Plaatsen om rookmelders in huis te monteren zijn entree, overloop en zolder. Rookmelders worden tijdens productie conform EU regelgeving uitvoerig getest. Behalve rookmelders ook koolmonoxidemelders en goedkope onderhoudsvrije brandblussers voor thuis.

Lees meer »

Accubrand blussen

Lithium-ion-accu brandblussers. Bij brand kunnen accubrandblussers ook als brandklasse-A brandblusser (vaste stoffen) ingezet worden. Degelijke blussers voorzien van speciale sproeinozzle voor nog beter afdekken en indringen van het blusmiddel in de brand. Brandblussers uitermate geschikt voor blussen van brand in lithium batterijen zoals batterijen in ebikes. Accubranden zijn niet zomaar te doven met een standaard blusmiddel. Hiertoe zijn speciale lithium accu brandblussers ontwikkeld. Lithium accublussers zijn verkrijgbaar met verschillende inhoud volumes. Voor particulieren is er de 1-liter accublussers en voor de bedrijven die lithium accubrandblussers willen aanschaffen adviseren wij om de 9-liter lithium-ion accubrandblusser te kopen. Deze soorten brandblussers zijn de beste brandblussers voor accufabrikanten, bedrijven die accu's opslaan, accu's repareren en accu's verzamelen voor duurzaam afvoeren. Bedrijven die van interne transportmiddelen als een elektrisch oplaadbare heftruck of palletwagen gebruik maken kopen met deze accubrandblussers optimale veiligheid. 

Lees meer »

Veiligheidsbord

Veiligheidsbord kopen? Keuze uit verschillende veiligheidsborden met naar wens met of zonder bedrijfsveiligheid artikelen. Een veiligheidsbord dient ervoor dat de EHBO artikelen overzichtelijk op één bord goed zichtbaar zijn. Monteer een veiligheidsbord altijd op een strategisch plaats in uw bedrijf, bijvoorbeeld in een entree, de kantine of bij de receptiebalie. Personeel, bezoekers en toezichthoudende instanties zien direct dat bedrijfsveiligheid binnen uw organisatie op orde is. In ruimten van bedrijven, instellingen en organisaties worden BHV EHBO materialen vaak ergen neergezet. Om niet mis te grijpen is het belangrijk om juist deze veiligheidsartikelen op een centrale plaats op te hangen. Veiligheidsborden zijn speciaal ontworpen voor bij elkaar aan de wand te monteren voorzieningen. Ook gezien vanuit de Arbowet en RI&E is één of zijn meerdere veiligheidsborden aan te raden. Door gebruik te maken van een veiligheidsbord voorkomt u tevens een groot aantal gaten in wanden. In de webshop bieden wij alle meest gebruikte veiligheidsartikelen die u naar wens ook los kunt kopen. 

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: