Composiet Blussers

Composiet blussers? Nieuwe composiet blussers om jaarlijkse brandblussercontrole kosten te besparen..? Dat leest u goed..! Een brandblusser bedrijf die met u meedenkt in het besparen van onderhoud aan brandblusapparaten. BlusPunt Brandblussers biedt nieuwe composiet blussers voor aanbieding prijzen. Deze nieuwste soorten brandblussers zijn een ware revolutie en evolutie op het gebied van draagbare blustoestellen. Voorheen waren brandblussers van metaal en staal of aluminium en konden vrij eenvoudig beschadigen. De composiet blussers hebben een kunststof cilinder waar kevlar in de cilinderconstructie verwerkt zit. Kevlar wordt ook in kogelwerende vesten verwerkt. Composiet blussers zullen dan ook niet snel door een brandblusser bedrijf afgekeurd kunnen worden. Behalve de innovatieve stevige cilinder die ook nog eens roestvrij is zijn composiet blussers van RVS onderdelen voorzien, zo is de knijphendel van RVS. Wat is het aan composiet blussers dat kosten voor brandblusser keuring kan worden bespaard? Op de achterzijde van de cilinder bevindt zich het 9-jarig onderhoud etiket. Brandblussers mogen van Overheidswege maximaal twintig jaar dienst doen. Metalen blussers moeten iedere vijf jaar een nieuwe vulling krijgen (dus 3x in twintig jaar) en composiet blussers slechts 1x in twintig. Met composiet blussers bij aankoop over twintig jaar alvast twee keer kosten brandblusser her vullen besparen. Hiernaast is het toegestaan dat u jaarlijks zelf de visuele controle aan composiet blussers gaat uitvoeren. Onderin de voet van elke composiet blusser zit een magneet. Houdt deze magneet voor de drukmeter bovenaan de blusser zodat de wijzernaalden vrij bewegen. Blijven de wijzernaalden in het groen en zijn er geen catastrofale beschadigingen aan de brandblusser waarneembaar dan kunt u zelf op het 9-jarige etiket de controledatum en eventuele bijzonderheden noteren. Waarom 9-jarig etiket en geen 10-jarig etiket? Het eerste jaar zijn composiet blussers al goedgekeurd. Neem gerust contact op..!

Lees meer »

Brandblusser Snackwagen

Brandblusser snackwagen nodig? Bij BlusPunt goedkope brandblusser voor snackwagen, viskraam, verkoopwagen, frietkraam of bak marktkraam waar met vet en olie te bakken of te frituren etenswaren worden bereid. De markt controleur van de Gemeente houdt streng toezicht of er een brandblusser aanwezig is. Wanneer er geen brandblusser met geldige keuringssticker in de snackwagen of snackkraam is kan er een boete volgen waar niemand vrolijk van wordt. In onze webshop bieden wij goedkope brandblussers voor mobiele snackwagens en marktkramen met èèn jaar geldige keuringssticker en montagebeugel. Wat is de beste brandblusser in een snackwagen? De beste brandblusser in een snackwagen is een brandklasse ABF brandblusser waarbij F staat voor vetbrand. In de shop staan meerdere brandklasse-F brandblussers met 750ml, 2-liter en 6-liter frituurvet blusmiddel. Het getal voor de F (25, 40, 75) staat voor het aantal liter frituurvet dat u met de betreffende vet brandblusser maximaal veilig kunt blussen. Advies brandblusser snackwagen? Neem gerust contact met ons op. 

Lees meer »

Brandblussershop

Brandblussershop met goedkope auto brandblusser, boot brandblusser, woning brandblusser, keukenbrand blusser, enz. Ruim assortiment brandblussers in onze brandblussershop waarbij u keuze heeft uit schuimblussers, poederblussers, keukenblussers, metaalblussers, koolzuursneeuwblussers, sprayblussers en niet te vergeten automatische-brandblussers. BlusPunt Brandblussers is dè brandblussershop met steeds de nieuwste brandblussers online te koop. Neem nu bijvoorbeeld onze roestvrije composiet-brandblussers met kunststof cilinder. Dit zijn de allerlichtste schuim en poeder brandblussers met 2/6/9 liter schuim of 2/6/9 kilogram poeder vulling welke met twee drukmeters zijn uitgerust. Brandblussers voor bedrijven die u jaarlijks zelf kunt controleren wat u brandblusser controle kosten bespaart. Behalve brandblussers, brandslanghaspels, pictogrammen ook goedkope verbanddozen en bedrijfsveiligheid aanbiedingen.

Lees meer »

Verbandkoffer VCA

Op zoek naar verbandkoffer VCA regelgeving? In de webshop verbandkoffer VCA voor goedkope prijs voordelig online kopen. Wat betekent de afkorting VCA? De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De checklist is een vragenlijst die gebruikt wordt als een screening voor aannemers die werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoeren. Deze checklist is ontwikkeld om een veiligheidsnorm te stellen zodat bedrijven gezond en veilig werken, om het aantal ongevallen te verminderen. Is een VCA certificaat vereist? Een VCA certificaat is (niet) verplicht echter voor veel opdrachtgevers wel een eis. Bedrijven die via deze weg aan de VCA verplichting dienen te voldoen worden jaarlijks beoordeelt en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. In onze webshop bieden wij brandblussers, verbandkoffers en verbanddozen volgens VCA vereisten en regelgeving. Neem voor advies gerust even contact op.

Lees meer »

Verbandkoffer Vrachtwagen

Verbandkoffer met EHBO middelen voor vrachtwagens. Goedkope verbandkoffer voor vrachtwagens inclusief wandhouder van zeer stevig kunststof. Met de vrachtwagen verbanddoos voldoet u aan de ADR, VLG en VCA richtlijnen. Behalve verbandkoffers en verbandtrommels voor vrachtwagen of bedrijfswagen in de webshop ook goedkope brandblussers zodat u op brand of letsel bent voorbereid. De vrachtwagen verbandtrommel Internationaal is met de wandhouder aan boord van elke vrachtwagen in de Transport sector eenvoudig op te hangen. Verbandkoffer voor Internationale-Transporten door Europa en daarbuiten is een compacte en toch complete verbandkoffer. Meerdere verbandkoffers voor vrachtwagens of bedrijfswagens nodig? Neemt u dan gerust even contact met de klantenservice op. Wij maken voor u een echte aanbieding verbandkoffer vrachtwagen offerte. Bij BlusPunt goedkope brandblussers en verbandkoffers. 

Lees meer »

Brandblusser Bedrijfsruimte

Welke brandblusser voor welke bedrijfsruimte? Is een brandblusser in iedere bedrijfsruimte verplicht? En dit zijn nog slechts twee vragen over brandblussers in bedrijfsruimten. In een bedrijfsruimte dient tenminste per 150m2 en per verdieping één schuimblusser-met 6-liter-inhoud aanwezig te zijn. Deze inhoud is vanuit het Bouwbesluit minimaal vereist. Behalve 6-liter schuim kan ook met 6-kilogram poeder worden volstaan echter een brand blussen met poeder in een met muren omsloten bedrijfsruimte is vanwege te verwachten blusschade niet aan te raden. Een brandblusser met 6-liter schuim of met 6-kilo poeder inhoud is in een bedrijfsruimte dus minimaal verplicht. Zorg dat u aan dit voorschrift van brandblussers in bedrijfsruimten voldoet ander komt de gebruiksvergunning (Gebruiksbesluit) van het gebouw in gevaar. Ophangen van brandblussers (in bedrijfsruimten) met 6-liter-schuim en 6-kilo-poeder dient op één meter hoogte vanaf de vloer te geschieden. BlusPunt Brandblussers biedt goedkope 6-liter schuimblussers en 6-kilo abc poederblussers voor bedrijven. Ook de goedkoopste brandblusser-bordjes kunt u in de webshop voor de laagste Internet prijzen bij ons online bestellen en veilig per iDEAL betalen. Wilt u een brandblussers die geschikt is voor het zonder blusschade blussen van kostbare onder spanning staande elektrische apparatuur in meterkasten of computerruimte? Koop dan de koolzuurgasblusser naar keuze in de webshop. Wij bieden verschillende soorten koolzuurgasblussers voor het veilig en "schoon" blussen op apparatuur.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: