Brandbeveiliging Computerruimte

De mensen... èn... de computerruimte vormen de Life-Line binnen uw organisatie! BlusPunt is specialist op het gebied van brandblussers en blussystemen voor gebouw(en), computerruimten en datacenters. Betreffende brandblussystemen voor computerruimten informeren wij u graag over zowel kastblussystemen als ruimteblussystemen. Beide type automatische  blussystemen hebben bepaalde eigenschappen die mogelijk in uw computerruimte goed van pas komen. Vaak wordt het installeren van een automatisch blussysteem in de computerruimte als laatste ICT discipline uitgevoerd. Dit geldt vooral in operationele computerruimten. Bij nieuw te bouwen computerruimte adviseren wij om in deze fase ook een automatisch te laten plaatsen. Vaak wordt ons gevraagd wat het beste prijs - kwaliteit blussysteem is..? Dit is afhankelijk op welke wijze er koeling plaatsvindt, of er een verhoogde computervloer en of verlaagd systeemplafond is, of de computerapparatuur in open serverracks geplaatst is. Behalve specialistische vakkennis over brandbeveiliging voor computerruimten kunnen een aantal van onze mensen u inzicht geven welke (systeeminstallatie) mogelijkheden er zijn wanneer u de MER of SER ruimte qua koeling, verhoogde computervloer, stroomvoorziening wilt optimaliseren of nieuw bouwen. Neem gerust contact op!

Lees meer »

Brandblusser voor Camper

Welke brandblusser voor camper kopen? Nieuwe brandblusser camper bij BlusPunt voor goedkope prijs kopen, veilig online! De beste brandblusser om brand in een camper te blussen is een schuimblusser. In de webshop verschillende goedkope schuimblusser camper modellen met Rijkskeurmerk. De goedkoopste brandblusser voor de camper is de sprayblusser met drie jaar onderhoudsvrije houdbaarheidstermijn. De andere camper brandblussers met spray blusmiddel hebben een vierjarige onderhoudsvrije houdbaarheidstermijn. In de webwinkel behalve spray brandblussers voor de camper ook compacte metalen blussers. Ook bij metalen brandblussers geldt dat de beste brandblusser voor campers een schuimblusser is. Dit omdat blussen met poeder in een camper aanzienlijke gevolgschade teweegbrengt. De goedkoopste brandblusser voor de camper kopen doe je bij BlusPunt Brandblussers. Ook aanvullende (brand)veiligheid artikelen..! Voor het keuren van camper brandblussers zijn wij u van dienst. Verplicht keuren brandblusser camper? Als particulier bent u niet verplicht om een brandblusser te laten keuren echter kan uw voertuigverzekering dit wel eisen. Check uw camperverzekering voordat u op reis gaat.

Lees meer »

VCA voorschriften

VCA voorschriften brandveiligheid en letselpreventie bedrijfswagen? Om het VCA bedrijfscertificaat te behalen of behouden dienen de voorschriften vanuit de VCA regelgeving te worden gevolgd. VCA omvat o.a. voorschriften voor de Veiligheid, Gezondheid en Welzijn aan boord van uw bedrijfsvoertuigen. Om aan de VCA voorschriften te voldoen dient er in ieder bedrijfsvoertuig een brandblusser met geldige keuringssticker en ook EHBO-verbanddoos aan boord te zijn. Bij BlusPunt in de shop brandblussers conform VCA voorschrift voor goedkope aanbieding prijs met schuim ( of abc poeder ) inhoud. Het type brandblussers dat wij in bedrijfsvoertuigen adviseren zijn 2-liter schuimblussers. Compacte schuimblussers ook leverbaar in vorstvrije variant. Waarom schuimblussers? Dit omdat blussen met poeder in voertuigen aanzienlijke nevenschade teweegbrengt. Is de nevenschade van blussen met poeder in uw toepassing acceptabel... bieden wij online goedkope 2-kilogram poeder brandblussers. Bij BlusPunt brandblusser en verbanddoos volgens VCA voorschrift. Neem gerust contact op.

Lees meer »

Wat te doen bij brand instructie picto's

Veiligheidsinstructiebord "wat-te-doen-bij-brand" nodig? Stickers-en-bordjes met instructie richtlijnen hoe bij brand te handelen. De veiligheidsborden in de webshop zijn met duidelijk leesbare tekst bedrukt. Bestel het type veiligheidsinstructiebord naar keus. Ook bieden wij instructiesticker of veiligheidsbord voor liften in gebouwen. Met veiligheidsinstructie stickers en of borden is het binnen uw bedrijfspand direct duidelijk hoe er bij brand gehandeld dient te worden en wie gealarmeerd moet worden. De NEN-ISO7010 instructie stickers en bordjes voldoen aan de recente Europese regelgeving ( voor veiligheidssymbolen en veiligheidssymbool kleuren ) in bedrijven. Koop in de webshop richtlijnen bij brand instructieborden of stickers tegen voordelige prijzen. Neem voor advies en informatie gerust contact op. Bij BlusPunt ruime keuze in brandblussers, blusdekens, brandslanghaspels, verbandkoffers en overige veiligheidsmiddelen.

Lees meer »

Brandblusser Vorstvrij

Op zoek naar schuimblusser of poederblusser vorstvrij? Goedkope brandblusser met vorstvrij schuim blusmiddel of vorstvrije poeder blusstof in de webshop eenvoudig bestellen en afrekenen. Aan boord van voertuigen, vaartuigen of in ruimten waar het 's winters kan vriezen dient het blusmiddel in brandblussers vorstbestendig te zijn. Hierom bieden wij online een ruim assortiment brandblussers met vorstwerend en vorstvrij blusmiddel. Schuimblussers zijn het beste alternatief omdat blussen met poeder gevolgschade teweegbrengt aan vooral elektronica en elektrische apparatuur. Is de gevolgschade van blussen met abc poeder voor u acceptabel dat bieden poederblussers uitkomst. Een brandblusser met vorstvrij schuim blusmiddel bieden wij in verschillende soorten. Onze goedkope sprayblussers met schuim zijn onderhoudsvrij en zijn voor de duur van minimaal drie jaar houdbaar. Dit zijn ideale brandblussers met AFFF Premix blusschuim. Sprayblussers zijn lichtgewicht blusapparaten waardoor eenvoudig met beugel goed in voertuigen vast te zetten. Brandblusser vorstvrij schuim met metalen cilinder? Ook deze soorten vorstvrije brandblussers voor voertuigen en vaartuigen bieden wij voor aanbieding prijzen. De inhoud van deze brand blussers varieert vanaf 2-liter-schuim tot en met 6-liter inhoud. De 2-liter vorstvrije brandblussers met schuim worden vooral in auto, boot, camper en ook in de caravan geplaatst en de 6-liter vorstvrije schuimblussers in koude bedrijfsruimten en of buitenomgevingen. Neem voor advies gerust even contact op.

Lees meer »

Brandblusser Thuis

Brandblusser thuis verplicht? Een brandblusser thuis is (nog) niet verplicht echter wel aan te raden! In de webshop goedkope brandblussers voor thuis veilig online kopen voor aanbieding prijzen. Van onderhoudsvrije sprayblussers tot en met kleine schuim brandblussers met metalen cilinder. Wanneer u thuis een brandblusser heeft is een beginnende brand mogelijk nog te blussen of een veilige vluchtweg te maken. In ieder geval bent u met een brandblusser thuis op de gevaren van brand voorbereid. Rookmelders mogen ook niet ontbreken, wij bieden in de webshop rookmelders van goedkoop tot zeer innovatief. Snelle signalering van brand thuis op elke verdieping geeft meer tijd om het huis nog veilig te kunnen ontvluchten. Alle brandblussers op de specifieke pagina met verschillende brandbeveiliging artikelen en brandpreventie tips voor thuis hebben het meest recente keurmerk zodat u weet dat de artikelen in de webshop aan de meest recente eisen voldoen. Brandblusser thuis ophangen? Goed idee! Zo weet iedereen in huis de vaste plaats van de brandblusser(s) te onthouden om in snelle brandblussing te voorzien. De compacte sprayblussers in de winkel zijn de meest handige en goedkoopste brandblusser voor thuis. Allen erkende brandblussers met eenvoudige bediening voor iedereen. Neem voor advies en informatie gerust contact op. Goedkope brandblusser thuis veilig online kopen!

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: