BRANDBLUSSERS | BLOG


Blussysteem Motorruimte

Blussysteem motorruimte auto, boot, camper of besturingskast nodig? In onze webshop automatische tube blussystemen met blusmiddel om veilig brand in motorruimten van alle soorten voertuigen, werktuigen en vaartuigen te blussen. Bij brand in een motorruimte is het van groot belang om met blusmiddel te blussen dat geen of nauwelijks blusschade toebrengt. Onze automatische blussystemen voor motorruimten bieden uitkomst. Flexibel te monteren waarbij de tube met een twee of vier meter lange tube, en met of zonder druksensor, verkrijgbaar is. De werking is eenvoudig, zodra de tube een temperatuur boven de toegestane waarde detecteert dan opent de tube zichzelf op de plaats waar de brand gaande is. Voor deze soorten automatische blussystemen voor motor ruimten is geen spanningsvoorziening of bediening vereist. Dit zijn volledig autonoom werkende brandblussystemen met veilig blusmiddel dat bij activeren in blusgas wordt omgezet. Neem voor advies en informatie over automatische blussystemen voor motorruimten gerust contact met onze klantenservice op.  

Lees meer »

Soorten Blusdekens

Blusdeken of brandblusser voor in de keuken kopen? In onze webshop verschillende soorten blusdekens in softbag-blusdeken en hardbox-blusdeken houder online kopen. Behalve betrouwbare blusdekens bieden wij ook sprayblussers, koolzuurgas en vet brandblussers voor keukenbrand bestrijding. Met een brand blusser is een vetbrand namelijk van afstand net even veiliger te blussen dan met een brandblusdeken. In de webshop blusdekens van professionele kwaliteit en diverse afmetingen. Het spreekt voor zich dat er ten opzichte van de keuken thuis in keukens van Horeca ondernemingen en bedrijven of instellingen toch andere blusmiddelen nodig zijn. Bij bedrijfsmatige toepassing is een blusdeken vaak aanvullend (naast een brandblusser) aanwezig. Een blusdeken heeft t.o.v (een) brandblusser(s) het grote voordeel dat een in brand staande persoon (van boven naar beneden) ingewikkeld kan worden. De grotere vetbrandblussers en koolzuurgasblussers zijn ontworpen om brand in bedrijfskeukens te blussen en sprayblussers voor het blussen van brand in de keuken thuis, de camper en caravan. Neem voor informatie en advies over de beste brandblusser of blusdeken voor de keuken gerust contact met onze klantenservice op.

Lees meer »

Brandblusser Auto

Brandblusser auto kopen? Goedkope brandblusser voor de auto al v.a. € 9,91. Erkende brandblussers met sproeischuim, poeder en schuim spray blusmiddel. De innoverende brandblusser voor de auto met blusspray is de goedkoopste autobrandblusser. Dit is tevens de meest veelzijdige auto brandblusser omdat u voor een zeer lage prijs de blusser ook op een vetbrand in een keuken kunt inzetten. Dat betekent dat u dit type brandblusser voor in de auto ook tijdens een vakantie op reis kunt meenemen voor brandpreventie bij een barbecue, gourmet en fondue. Feitelijk is deze goedkoopste sprayblusser een multi inzetbare en degelijke brandblusser met Rijkskeurmerk. In de webshop zowel met als zonder brandblusser houder voor in de auto te koop. Online brandblusser auto kopen doe je voordelig bij BlusPunt Brandblussers. Ook in de webshop kleine poederblussers en schuimblussers (metaal) voor in de auto echter adviseren wij u om in een personenauto of bedrijfsauto om geen poederblusser maar een schuimblusser te monteren. Poeder veroorzaakt namelijk enorme blusschade. Nieuwe brandblusser voor auto, bedrijfsauto, camper, caravan of ander voertuig kopen doe je bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig online. Veilig per iDEAL betalen.

Lees meer »

Erkende Brandblussers

Erkende brandblussers via de webshop bestellen? U vindt verschillende soorten brandblussers in onze webshop. Behalve verschillende soorten brandblussers bieden wij u online goedkope schuimblussers, poederblussers, sprayblussers, vetblussers, metaalblussers en de onderhoudsarme composiet-brandblussers. Op zoek naar betrouwbare brandblussers? Al onze brandblussers in de webshop hebben het in Nederland vereiste Rijkskeurmerk en zijn ontworpen en getest volgens strenge Europese Normen. Wij bieden een zeer ruim assortiment blusapparaten en aanverwante (brand)veiligheidsartikelen van bijzondere kwaliteit. BlusPunt brandblussers is de brandblusser expert met een groot assortiment en lage prijzen. Een brandblusser is een zeer effectief middel bij het blussen van een beginnende brand. Wij vergelijken verschillende brandblussers om snel tot een aankoop te komen. In onze webshop eenvoudig per iDEAL betalen.

Lees meer »

Brandblusser Serverruimte

Welke brandblusser voor de serverruimte kopen? BlusPunt Brandblussers biedt verschillende soorten brandblussers voor uw serverruimte. Zowel goedkope draagbare koolzuurgas-brandblussers (Co2) en automatische brandblussers met Novec blusgas op basis van sprinkler werking. Ons advies is om in ieder geval een draagbare koolzuurgas brandblusser bij elke toegangsdeur aan de binnen- en buitenzijde van de serverruimte op te hangen. In de webshop ruime keuze uit ons assortiment van  soorten koolzuurgasblussers voor serverruimten. De glasbulb brandblussers met sprinkler werking zijn ideaal als aanvullende brand preventie in serverkasten en overige behuizingen. Deze automatische glasbulb brandblussers bevatten het voor apparatuur onschadelijke Novec blusgas dat binnen 3 dagen uit de atmosfeer is. Brand in serverkasten vormt een reëel gevaar voor de bedrijfscontinuïteit. De enorm grote computer van weleer is allang vervangen door veel meer kleinere servers, met high-density vermogens. Hierdoor passen veel meer servers in serverkasten en -racks dat tot brandrisicovolle hotspots kan leiden. En dat terwijl de noodzaak van 24/7 online beschikbaarheid van de serverruimte infrastructuur naar een steeds kritisch level stijgt.

Lees meer »

Brandblusser Camper

Welke brandblusser is het meest geschikt voor in de camper? Er zijn vele brandblussers voor in de camper online te koop. BlusPunt Brandblussers biedt de meest geschikte brandblusser voor campers met spray blustechniek. Goedkope-brandblussers voor campers! Lichtgewicht brandblusserspray, compact, met èèn hand te bedienen, onderhoudsvrij en goedkoop. De spray brandblussers in de webshop zijn erkende en betrouwbare brandblussers die zelfs een langere blustijd bieden dan poeder brandblussers of schuim brandblussers. Het blusmiddel in de spray brandblussers voor in de camper biedt tevens de mogelijkheid om een vlam-in-de-pan en elektriciteitsbrand tot zelfs 1000V veilig te blussen. Wij bieden verschillende soorten spraybrandblussers. Enerzijds sprayblussers met draaidop ontgrendeling en anderzijds de sprayblusser met drukknop ontgrendeling en activering. Wij adviseren spray brandblussers voor brandpreventie in alle soorten campers, buscampers en alle overige camper modellen. Nieuwe brandblusser voor camper kopen voordelig online bij BlusPunt Brandblussers.

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: