Goedkope Brandblusser 6-kg

De poederblusser-6-kg is een uitstekende brandblusser die veelal aan boord van vrachtwagens en op bedrijfsterreinen wordt ingezet. BlusPunt Brandblussers biedt de goedkoopste poederblusser-6-kg met Rijkstypekeur inclusief goedgekeurde brandblusser controlesticker en wandbeugel. Met welke inhoud zijn de poederblussers verkrijgbaar? Wij bieden de goedkoopste poederblusser 2-kg, 6-kg, 9-kg en 12-kg met Rijkskeurmerk De meest verkochte poederblussers zijn de poederblusser 6 kg en 2 kg. Omdat een poederblusser meer geschikt is voor buitenbrandbestrijding bieden wij in de webshop goedkoopste brandblussers met schuim voor binnenbrandbestrijding. Bij het zoeken naar de juiste brandblussers wordt de inhoud van een poeder of schuim brandblusser met kg - liter regelmatig verward. Bijvoorbeeld brandblusser 6 kg schuim... Dit dient natuurlijk brandblusser 6 liter schuim te zijn. Een poederblusser-6-kg kopen? De grote bouwmarkten bieden ook brandblussers tegen hogere prijzen. Zo kunt u een poeder of schuim brandblusser bij Action, Gamma, Praxis, Karwei kopen. Allen brandblussers met een hogere prijs. Goedkope-brandblusser poeder, schuim, koolzuurgas of vet (keuken) kopen? Bij BlusPunt voordelig en eenvoudig!

Lees meer »

Goedkope Schuimblusser

Goedkope schuimblusser aanbiedingen! Bij BlusPunt goedkope schuimblusser aanbiedingen zoals goedkope schuim brandblusser sprayblusser en goedkope schuimblusser 2-liter, 6-liter en 9-liter schuim inhoud met metalen cilinder. Onlangs hebben wij het assortiment goedkope brandblussers met een nieuwe budget-line serie uitgebreid. Hierdoor zijn de prijzen van onze goedkoopste-brandblussers met schuim, poeder en koolzuurgas nog goedkoper geworden. Dus bent u op zoek naar de goedkoopste brandblussers voor bedrijf of thuis en wilt niet inleveren op kwaliteit, innovatie en prestatie? Zelfs onze goedkoopste schuimblussers, abc poederblussers en koolzuurgasblussers hebben het Rijkskeurmerk en voldoen hiermee aan alle aan brandblussers gestelde ontwerp en prestatie vereisten. In de webshop niet enkel de goedkoopste brandblusapparaten echter ook goedkope eerste hulpmiddelen, brandhaspels, verbanddozen blusdekens en vluchtladders. Wilt u brandblussers en of brandhaspels laten onderhouden? Goedkoop onderhoud brandblussers en brandhaspels bij BlusPunt.

Lees meer »

Beste Sprayblusser

Wat is de beste-sprayblusser? De beste-sprayblusser is die ene sprayblusser die aan de vereisten voldoet die u als gebruiker stelt. Niettemin zijn er natuurlijk wel verschillen tussen sprayblussers onderling te vinden. In onze webshop de beste sprayblussers met Rijkskeurmerk kopen, veilig online. Verschillen tussen sprayblussers zijn te vinden in bediening, inhoud, brandklassen geschiktheid en rating. De beste sprayblusser met de meest handzame bediening vinden wij de sprayblusser met drukknopbediening. Deze sprayblusser is tevens de goedkoopste-sprayblusser met vorstbestendig blusmiddel gevuld. Alle overige brand blusspray blussers hebben een draaidop verzegeling. BlusPunt Brandblussers heeft een groot assortiment van de beste sprayblusser soorten samengesteld die uitgebreid zijn getest en goedgekeurd voor verkoop in Nederland en daarbuiten. Wist u dat alle sprayblussers onderhoudsvrije schuim brandblussers zijn met uitzonderlijk lange blustijd door de speciale bluswerking. De blustijd van sprayblussers is langer dan die van 2-liter-schuimblussers en bijna gelijk aan die van 6-liter-schuimblussers. Goedkope-brandblusser kopen auto, keuken, boot, woning, caravan? Koop de beste sprayblusser naar wens met of zonder houder.

Lees meer »

Brandblusser Kopen

Brandblusser kopen? Bij BlusPunt brandblusser kopen online, veilig en eenvoudig! Nieuwe brandblusser kopen? Een brandblusser is gebruiksklaar en geschikt voor het blussen van een beginnende brand. Alle soorten brandblussers in de webshop van BlusPunt Brandblussers kopen. Brandblusser met poeder, schuim koolzuurgas, vet en spray blusmiddel voordelig kopen. Bij het kopen van brandblusser naar keuze bij BlusPunt elke brandblusser voor aanbieding prijs. Stalen soorten brandblussers in de webshop hebben het Rijkskeurmerk en worden met 1-jaar geldige brandblusser keuringssticker en montagebeugel geleverd. Alle sprayblusser soorten zijn onderhoudsvrije brandblussers en kunt u naar wens met of zonder brandblusser houder online kopen. Brandblusser kopen voor de goedkoopste prijs? Een goedkope brandblusser kopen doe je bij BlusPunt Brandblussers in de brandblussershop met snelle levertijd en lage verzendkosten. 

Lees meer »

Brandblusser Aanbieding

Brandblusser aanbieding kopen? In de webshop naar keuze brandblusser aanbieding met schuim, poeder, vet, Co2, schuimspray blusmiddel. BlusPunt is de leverancier van innovatieve brandblussers met aanbieding prijzen. De brandblusser aanbieding van dit moment is de sprayschuim brandblusser die voor veilig blussen van brand in meerdere brandklassen geschikt is, zelfs op frituurvet en elektrische apparatuur tot 1000 volt. Sprayblussers zijn voor zowel bedrijven als voor particulieren zeer handzame goedkope brandblussers. Voor bedrijven hebben wij de nieuwe kunststof brandblusser van composiet in de aanbieding. Dit zijn zeer robuuste brandblussers die onderhoudsarm zijn en niet kunnen roesten. Alle brandblussers in de webshop hebben het Rijkstypekeurmerk zodat deze aan alle regelgeving en brandblusser voorschriften voldoen. In de webwinkel behalve aanbieding brandblussers ook blusdekens, verbandkoffers, brandhaspels brandblusserwagens voor aanbieding prijzen online kopen. Neem voor informatie en advies gerust contact met onze klantenservice op.

Lees meer »

Brandblusser Vervangen?

Wanneer brandblusser vervangen? Een brandblusser vervangen dient te geschieden wanneer de brandblusser 20 jaar oud is. Vanuit de regelgeving wordt een brandblusser bij het bereiken van deze leeftijd niet meer als betrouwbaar geacht. Een brandblusser vervangen kan natuurlijk ook omdat deze voor blussen is gebruikt of wanneer een brandblusser is afgekeurd. Ook het vervangen van de brandblusser inhoud is een omstreden onderwerp. Het is namelijk zo geregeld in de brandblusser onderhoud voorschriften dat schuimblussers in ieder 5e jaar (vanaf productiedatum) van nieuwe inhoud moeten worden voorzien. Dit is omdat het schuim in schuimblussers elektrisch geleidend kan werken. De 6-liter-schuimblussers zijn in bedrijven minimaal vereist. Schuimblussers hervullen is een kostbare zaak. Bedrijven kiezen er dan vaak eerder voor om de oude schuim brandblussers voor nieuwe 6-liter-schuim brandblussers te vervangen omdat dit voordeliger is. Voor poederblussers geldt net als voor Co2-brandblussers dat deze in het 10e jaar (vanaf productiedatum) nieuwe inhoud dienen te krijgen. Bij deze blussers is overwegen van hervullen nog een optie omdat de kosten van hervullen of vervangen redelijk tegen elkaar opwegen. Zijn er brandblussers binnen uw bedrijf afgekeurd en dienen deze te worden vervangen? BlusPunt Brandblussers biedt goedkope-brandblussers met aanbieding prijzen..!

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: