Brandblussers Tankstation

Bij BlusPunt nieuwe brandblussers voor tankstations voordelig online kopen. Onderhoudsarme brandblussers met kunststof cilinder, stootvast en krasvast..! In de webshop naar wens met stevige onderhoudsvrije kunststof brandblusserwagen die plaats biedt voor twee brandblussers. Deze combinatie van kunststof brandblussers en kunststof brandblusserwagen maakt deze brandpreventie eenheid eenvoudig verplaatsbaar. Het vlak bovenaan de blusserwagen biedt zelfs plaats om verbandkoffer te monteren.  Voordeel van onze kunststof-brandblussers met Rijkskeurmerk is dat deze enkel in het tiende jaar een nieuwe vulling dienen te krijgen zodat u over de looptijd van 20 jaar dat een brandblusser wettelijk dienst mag doen fors op de jaarlijkse onderhoudskosten kunt besparen..! Goedkoper onderhoud aan brandblussers bestaat niet. Nieuwe brandblussers voor tankstation kopen? Bespaar nu met onderhoudsarme brandblussers van BlusPunt Brandblussers. Neem voor informatie en advies over kunststof brandblussers en kunststof brandblusserwagen contact met de klantenservice op.

Lees meer »

Brandblussers Evenementen

Brandblussers voor evenement nodig? BlusPunt biedt kunststof brandblussers voor evenementen, naar wens met of zonder kunststof brandblusserkar. In de webshop een duidelijk overzicht van brandblussers voor evenementen met brandblusserwagen ook wel brandblussertrolley genoemd. De combinatie van de kunststof brandblusserwagen met kunststof schuimblussers en of poederblussers is zeer handzaam en eenvoudig verrijdbaar vanwege het lagere gewicht dan ten opzichte van brandblussers en metalen brandblusserkarren. De brandblusserwagen is voor brandpreventie bij evenementen de ideale oplossing zodat er direct aan de eisen van de brandweer op iedere gewenste plaats op het evenemententerrein kan worden voldaan. Bovendien biedt onze brandblusserwagen plaats voor het monteren van een professionele verbandkoffer als de Oranje-Kruis-Verbandkoffer. BlusPunt Brandblussers biedt de combinatie van kunststof onderhoudsarme-brandblussers en verschillende combinaties met brandblusserwagen voor zeer voordelige prijs aan. Neem voor advies en informatie over de onderhoudsarme kunststof brandblussers en combinaties van kunststof brandblussers met brandblusserwagen gerust contact met de klantenservice op.

Lees meer »

Brandblusser Barbecue - BBQ

Met welke brandblusser barbecue brand veilig blussen? Voorkom met de juiste brandblusser dat een barbecue op branduitbreiding uitdraait. Het blusmiddel dat het beste op een barbecue die in brand staat kan worden gebruikt is een schuimblusser. Let wel... een schuimblusser die geschikt is voor het blussen van brand in brandklassen A, B, F en elektrische apparatuur onder spanning (tot 1000 volt). Alle brand barbecue schuimblussers op-deze-pagina zijn ontworpen voor vetbranden. Een vetbrand behoort tot de brandklasse-F categorie. Bij de brandblussers op de betreffende pagina staat de brandklasse-F rating vermeldt. Barbecue brandblussers met 5F, 25F, 40F en 75F blusrating. De getallen voor de letter "F" geven aan hoeveel (maximaal) liter brandend vet of olie er met deze sprayblusser of metalen brandblusser kan worden geblust. Welke brandblusser bij welke barbecue. Niet alleen particulieren barbecueën ook bedrijven geven barbecues waar meerdere personen zoals personeel, leveranciers en gasten bijeen komen. Bijvoorbeeld eindejaar barbecue voor de zomervakantie of voor de Kerstdagen. Advies nieuwe brandblusser barbecue kopen? Wij bieden goedkope barbecue brandblussers met korte levertijd! Neem gerust even contact op. 

Lees meer »

Nieuwe ABF Schuimblusser 2-liter

Goedkope ABF schuimblusser 2-liter met vorstbestendig schuim blusmiddel. Nieuw in ons assortiment is de multi-inzetbare 2-liter schuimblusser (inclusief montagebeugel). Speciale brandblusser ontworpen voor het blussen van brand in maar liefst drie brandklassen en elektriciteitsbrand tot 1000 volt. Veilig een hout, papier, textiel, brandstof, vet in combinatie met onder spanning staande elektrische apparatuur blussen. Deze robuuste kleine schuimblusser van staal is een goede ABF brandblusser voor de camper, caravan, boot en thuis. Met name omdat het blusmiddel tegen bevriezen beschermd is. Aan het schuim is een vorstwerend additief toegevoegd zodat u er zeker van bent dat de nieuwe schuimblusser ook goed functioneert bij temperaturen ver onder het vriespunt. In de webshop ook onderhoudsvrije en nog goedkopere sprayblussers met vorstwerend blusmiddel. Deze twee liter sproeischuimblusser is zowel horizontaal als verticaal in voertuigen en vaartuigen te monteren. Nieuwe 2-liter ABF schuimblusser eenvoudig in de webshop online bestellen en veilig per iDEAL afrekenen.

Lees meer »

Composiet Blussers

Composiet blussers? Nieuwe composiet blussers om jaarlijkse brandblussercontrole kosten te besparen..? Dat leest u goed..! Een brandblusser bedrijf die met u meedenkt in het besparen van onderhoud aan brandblusapparaten. BlusPunt Brandblussers biedt nieuwe composiet blussers voor aanbieding prijzen. Deze nieuwste soorten brandblussers zijn een ware revolutie en evolutie op het gebied van draagbare blustoestellen. Voorheen waren brandblussers van metaal en staal of aluminium en konden vrij eenvoudig beschadigen. De composiet blussers hebben een kunststof cilinder waar kevlar in de cilinderconstructie verwerkt zit. Kevlar wordt ook in kogelwerende vesten verwerkt. Composiet blussers zullen dan ook niet snel door een brandblusser bedrijf afgekeurd kunnen worden. Behalve de innovatieve stevige cilinder die ook nog eens roestvrij is zijn composiet blussers van RVS onderdelen voorzien, zo is de knijphendel van RVS. Wat is het aan composiet blussers dat kosten voor brandblusser keuring kan worden bespaard? Op de achterzijde van de cilinder bevindt zich het 9-jarig onderhoud etiket. Brandblussers mogen van Overheidswege maximaal twintig jaar dienst doen. Metalen blussers moeten iedere vijf jaar een nieuwe vulling krijgen (dus 3x in twintig jaar) en composiet blussers slechts 1x in twintig. Met composiet blussers bij aankoop over twintig jaar alvast twee keer kosten brandblusser her vullen besparen. Hiernaast is het toegestaan dat u jaarlijks zelf de visuele controle aan composiet blussers gaat uitvoeren. Onderin de voet van elke composiet blusser zit een magneet. Houdt deze magneet voor de drukmeter bovenaan de blusser zodat de wijzernaalden vrij bewegen. Blijven de wijzernaalden in het groen en zijn er geen catastrofale beschadigingen aan de brandblusser waarneembaar dan kunt u zelf op het 9-jarige etiket de controledatum en eventuele bijzonderheden noteren. Waarom 9-jarig etiket en geen 10-jarig etiket? Het eerste jaar zijn composiet blussers al goedgekeurd. Neem gerust contact op..!

Lees meer »

Brandblusser Snackwagen

Brandblusser snackwagen nodig? Bij BlusPunt goedkope brandblusser voor snackwagen, viskraam, verkoopwagen, frietkraam of bak marktkraam waar met vet en olie te bakken of te frituren etenswaren worden bereid. De markt controleur van de Gemeente houdt streng toezicht of er een brandblusser aanwezig is. Wanneer er geen brandblusser met geldige keuringssticker in de snackwagen of snackkraam is kan er een boete volgen waar niemand vrolijk van wordt. In onze webshop bieden wij goedkope brandblussers voor mobiele snackwagens en marktkramen met èèn jaar geldige keuringssticker en montagebeugel. Wat is de beste brandblusser in een snackwagen? De beste brandblusser in een snackwagen is een brandklasse ABF brandblusser waarbij F staat voor vetbrand. In de shop staan meerdere brandklasse-F brandblussers met 750ml, 2-liter en 6-liter frituurvet blusmiddel. Het getal voor de F (25, 40, 75) staat voor het aantal liter frituurvet dat u met de betreffende vet brandblusser maximaal veilig kunt blussen. Advies brandblusser snackwagen? Neem gerust contact met ons op. 

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: