BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | BEDRIJFSTERREINEN


Brandblussers bedrijfsgebouw kopen? Schuim en poeder brandblussers voor bedrijfsgebouwen en bedrijfsterreinen. Blussers onderhoudsarm! Kosten onderhoud blusapparaten besparen? Tien jaar geen kosten voor uitgebreid brandblusser onderhoud. Slechts periodieke blussercontrole met lagere onderhoud prijzen. Brandblusapparaten zijn duurder in onderhoud omdat deze wel uitgebreid onderhoud behoeven. Onderhoudsarme blussers zijn lichter van gewicht dan metalen brandblussers en ze zijn krasvast, stootvast en corrosievrij. In de webshop brandblussers eenvoudig bestellen en veilig per IDeal betalen.


Poeder en schuim blusapparaten conform regelgeving in het Bouwbesluit en NEN2559. Advies bluswerking blusmiddelen? Of informatie op welk moment welke controle er aan de blusmiddelen in uw bedrijfspand dient plaats te vinden? Wij leveren diverse soorten brandblussers om u optimaal van dienst te zijn. Wij voeren onderhoud uit aan alle brandblussers met het in Nederland verplichte Rijkstypekeur. Onze onderhoudsarme brandblussers voldoen prima aan de gestelde ontwerpcriteria voor brandblussers in gebouwen conform Bouwbesluit, Rijkstypekeur, EN3-7, MED, en CE.BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN EN BEDRIJFSTERREINEN | ©BlusPunt Brandblussers
Goedkope brandblussers voor op kantoor kopen? In de webshop nu ook onderhoudsarme brandblussers voor brandpreventie bedrijfsgebouwen.