8A-55B BRANDBLUSSER


8A-55B brandblusser..? Om de verschillen tussen brandblussers aan te duiden zijn o.a. blusrating testen ontwikkeld. 8A-55B op het brandblusser etiket geeft aan welke maximale brandgrootte met een 8A-55B brandblusser ( schuim ) kan worden geblust. De omstandigheden waarin een 8A-55B brandblusser wordt getest is vooraf, voor de blustest, bepaald. Het test resultaat hangt af van het blusmiddel, de soort brandblusser en van de ervaring van degene die de blustest uitvoert. 8A-55B schuim brandblussers zijn geschikt voor het blussen in diverse brandklassen waarbij de brandblusser blusrating met getallen i.c.m. met de letters van bijbehorende brandklassen op het etiket van de 8A-55B brandblusser wordt aangeduidt. Omdat een 8A-55B brandblusser een schuimblusser is bieden wij In de webshop een ruim assortiment schuimblussers met verschillende blusrating. Op andere pagina's op de site ook metalen poeder, koolzuurgas en automatische brandblussers. Kosten onderhoud brandblussers besparen? Met onze innovatieve composiet-brandblussers onderhoud kosten besparen..!


8A-55B | BRANDBLUSSER SCHUIM 2-LITER:

  • 8A: voor blussen beginbrand tot max. 0.80 meter in brandklasse A ( hout, papier, textiel ).  
  • 55B: voor blussen beginbrand tot max. 55 liter in brandklasse B ( benzine, diesel, thinner, terpentine ).
  • Elektriciteitsbrand: brandklasse "E" is vervallen, met deze 8a-55b blussers veilig blussen op apparatuur tot 1000 volt.

8A-55B BRANDBLUSSER | 2-LITER-SCHUIM | INCL. 1 JAAR KEURINGSSTICKER - BEUGEL | THUIS - AUTO - BOOT - CAMPER - CARAVAN:

8A-55B SCHUIM BRANDBLUSSER | GOEDKOOPSTE:

De goedkoopste 8a-55b brandblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers..! 8a-55b brandblusser met schuim zelfs geschikt voor blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000 Volt. Goedkope 2-liter brandblusser voor auto, boot, camper en caravan om aan eisen van de brandweer, Gemeente verzekering en andere toezichthoudende instanties te voldoen. Verschillende soorten schuimblussers met de goedkoopste prijzen kopen, veilig online.