BLUSMIDDEL SPRAYBLUSSERS


Blusmiddel sprayblussers? Spray brandblussers zijn handzame schuimblussers met effectief schuim blusmiddel. De blussende werking van het effectieve spray schuim blusmiddel in schuim spray-brandblussers berust op verneveling. Het blusmiddel onttrekt hitte uit de brand waardoor temperatuurverlaging plaatsvindt. Spray blusmiddel met indringende werking voor moeilijk binnen te dringen vaste stoffen als (hout). Omdat het schuim blusmiddel door fijne verneveling op de brand wordt gebracht is het blusmiddel niet elektrisch geleidend. Bij blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur en of installaties (wel 1 meter afstand tot de brand houden) komt u niet onder stroom te staan. Sprayblussers bevatten spray blusmiddel om veilig brand in onder spanning staande elektrische apparatuur en installaties te blussen. Webshop goedkope brandblussers voor in de auto, camper, caravan, thuis, bedrijfspand en alle overige toepassingen!


Keukenbrand-blussen? De brandblusser voor thuis is behalve geschikt voor beginbrand bestrijding in brandklasse A, B en F* (vlam-in-de-pan*). En dat in de combinatie met elektrische apparatuur onder spanning tot 1000-volt. Een vlam-in-de-pan valt onder categorie brandklasse F. Brandklasse-F omvat de begin branden waarbij vet of olie brand. Ook op het etiket staat vermeldt dat de brandblusser voor thuis de brandklasse 15F blusrating heeft. Dit betekent dat u een vlam-in-de-pan met maximaal 15 liter inhoud kunt blussen. In de webshop ook brandblussers voor bedrijfskeukens en overige brandblussers in alle soorten en maten. U heeft reeds brandblussers die onderhouden dienen te worden? Neem voor informatie over brandblussers en / of onderhoud prijzen contact op.


BRANDBLUSSERSPRAY BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK | BRANDKLASSEN A-B-F- | VOOR THUIS (OOK CAMPER - CARAVAN):