ROOKMELDER ACTION

Rookmelder action kopen? Goedkoopsterookmelderaanbieding bij action of in de rookmeldershop? De rookmelder action aanbiedingen voor thuis zijn best prima rookmelders. In het verleden werden door de action grote partijen brandmelders en koolmonoxidemelders ingekocht. En ook nog van goede kwaliteit. Toch is er verschil tussen rookmelders van de action en een rookmeldershop. In deze moderne tijd willen we thuis ook moderniseren en niet tegen een enorm grote rookmelder aan kijken en het liefst ontvangen we meldingen op onze GSM. Dat is immers ontzettend handig want de GSM hebben we altijd bij ons en via de gratis brandveiligheid controle app kun je op ieder moment over ter wereld even checken hoe het er thuis qua brandveiligheid voorstaat. Ook op zoek naar goedkoopste schuimblusser voor thuis? Wij bieden zelfs onderhoudsvrije ABF-sprayblussers en een breder assortiment dan kopen rookmelder bij action.


Goedkope rookmelder action kopen? Of toch een net even de betere variant kopen die je in je eigen WiFi 2.4GHz netwerk thuis draadloos kunt toevoegen tot een maximum van maar liefst vijftig melders in totaal. Dat leest u echt goed en het is mogelijk om meer soorten melders zoals koolmonoxidemelders, hittemelders, waterlekkage melders en temperatuursensor toe te voegen. In de handleiding voor installeren wordt ook de wijze waarop melders kunnen worden toegevoegd benoemd. Toevoegen is uiterst eenvoudig en alleen mogelijk bij aankoop van de basis-unit los of als set. Neem voor informatie gerust contact met ons op.


WEBSHOP ROOKMELDERS | KOOLMONOXIDEMELDERS | WiFi 2.4GHz MELDERS | RF MELDERS | WOONHUIS BRAND-VEILIGHEID SYSTEEM

Rookmelder thuis verplicht ..?

Rookmelder thuis verplicht? Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders zowel in bestaande als nieuwbouw woonverblijven verplicht. Welk aantal rookmelders en op welke plaatsen in huis rookmelder ophangen? Hoeveel rookmelders je thuis moet hebben is afhankelijk van het aantal verdiepingen. Je dient minimaal per verdieping een rookmelder aan het plafond te hebben. Plaatsen voor juiste rookdetectie om de rookmelders te monteren zijn zolder, overloop en entree. Vanaf 1 juli 2022 is het dus in alle woningen in Nederland verplicht om rookmelders te hebben. Als een woning niet aan de rookmelderplicht voldoet kun je een boete of problemen met de verzekering krijgen. Of de rookmelder verplichting nageleefd wordt zal door Gemeentelijke toezichthouders gecontroleerd worden. Zowel huiseigenaren, woningbouwverenigingen en huurders dienen ervoor zorg te dragen dat rookmelders vanaf 1 juli 2022 thuis aanwezig zijn.


ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS