ROOKMELDERS KOPPELBAAR VIA WiFi 2.4GHz


Rookmelders koppelbaar via WiFi. Betrouwbare met optionele basis-unit aan 2.4 GHz WiFi netwerk thuis draadloos te koppelen rookmelder, hittemelder, koolmonoxidemelder en watermelder. Via WiFi netwerk koppelbare melders bieden meerdere voordelen. Wat dacht u van de veel minder lang benodigde installatietijd? Of dat je automatisch een pushbericht bij alarmering op je GSM ontvangt. Het WiFi netwerk is in deze moderne tijd vele malen beter dan een tiental jaren geleden. Met dit WiFi woonhuis rookmelder in combinatie met andere melders blijf je voortdurend op de hoogte bij alarm. De in de webshop aangeboden koppelbare brandmelders zijn van professionele kwaliteit en worden in woningen, appartementen en kleine kantoren toegepast. Draadloos koppelbare melders voor de beste prijzen online kopen. Online alle soorten brandblussersschuim, poeder, vet, CO2 en onderhoudsvrije sprayblussers.  


Draadloos koppelbare rookmelders in combinatie met andere melders. Vanwege de storing ongevoeligheid, betrouwbaarheid en mogelijkheid tot onderling koppelen worden WiFi melders onder andere door de brandweer geadviseerd. De hittemelder, koolmonoxidemelder, watermelder of de rookmelder die een calamiteit (overschrijding) detecteert zend direct een pushbericht naar je GSM. Krijg je een melding op je GSM dan kun je overal ter wereld of waar je op dat moment ook bent, via de gratis app op je GSM inloggen in je thuis netwerk. Zo kun je direct de alarm status uitlezen en eventueel familie of buren inlichten. Onderstaand voordelige aanbiedingen van woonhuis WiFi (brand)veiligheid systemen en melders. Achteraf tot maximaal 50 melders eenvoudig toevoegen.


SMART WiFi WOONHUIS VEILIGHEIDSYSTEEM | MAX. 50-STUKS MELDER KOPPELEN

VOOR ROOKMELDERTEST GEEN TRAP MEER NODIG ..!

Niet alleen alarmeldingen via pushberichten op je GSM zijn uitermate handig. De WiFi rookmelder kun je gewoon heel eenvoudig vanuit de app testen. Het is dus niet meer nodig om met een trap periodiek de rookmelders aan het plafond te testen. Testen van de WiFi rookmelder kun je dus werkelijk overal vandaan doen. Druk op de knop (in gratis app op je GSM) op de afbeelding van de WiFi rookmelder (de Co-melder en Basis unit kun je op dezelfde wijze testen). Druk vervolgens op test. De rookmelder geeft drie keer een luid testsignaal en via gesproken tekst laat deze de actuele status van de WiFi rookmelder aan u horen.


SMART WiFi WOONHUIS VEILIGHEIDSYSTEEM | SOORTEN MELDERS