KOOLMONOXIDEMELDERS


Koolmonoxidemelder kopen? Koolmonoxidemelders beschermen u tegen koolmonoxide vergiftiging en dienen ten behoeve van uw levensbehoud. Webshop verschillende soorten koolmonoxidemelders voor aanbieding prijzen. Bescherm huisgenoten en medebewoners tegen koolmonoxide vergiftiging met een koolmonoxidemelder nabij verbrandingsapparaten te plaatsen. Zoals bij de CV-ketel, allesbrander en of slaapkamer. Wanneer in installaties onvolledige verbranding optreedt ontstaat er koolmonoxide. Een levensgebaarlijk onzichtbaar, reukloos en kleurloos gas. Het risico op koolmonoxidevergiftiging is groter als je één of meer verbrandingstoestellen in huis hebt. In de winter is het risico op koolmonoxidevergiftiging groter dan in de zomer omdat in de zomer meestal ramen en deuren vaker opgegaan. Wacht niet langer, voorkom koolmonoxidevergiftiging door tijdige alamering met koolmonoxidemelder. In de webwinkel ook volop draadloze rookmelders voor aanbieding prijzen.


KOOLMONOXIDEMELDERS | NIET KOPPELBAAR - WEL KOPPELBAAR

Welke klachten krijg je van koolmonoxideBij een milde vergiftiging: hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, braken en wazig zien. Hoofdpijn en duizeligheid zijn de meest gemelde symptomen. Bij een matige vergiftiging: verwarring, flauwvallen, pijn op de borst, benauwdheid, spierzwakte en een onregelmatige ademhaling en hartslag. Hoe merk je koolmonoxide vergiftiging? Koolmonoxide wordt snel in het lichaam opgenomen. Het directe gevolg is onvoldoende zuurstoftransport naar vitale organen zoals de hersenen. De eerste lichamelijke symptomen van koolmonoxidevergiftiging lijken op griepverschijnselen.

BRANDBLUSSER VOOR THUIS | ONDERHOUDSVRIJE ABF BRANDBLUSSER

Onderhoudsvrije brandblusser voor appartement, woning en overige huisvesting accommodatie. Deze soorten brandblussers noemen we sprayblussers die universeel blusmiddel bevatten. Het zijn allround brandblussers geschikt om hout, papier, textiel, brandstof, vlam-in-de-pan, frituurpan of elektriciteit brand te blussen. Neem voor advies en informatie over brandblussers voor woningen, appartementen en overige woonomgevingen in de webshop gerust contact met de klantenservice op. Heeft u reeds een of meerdere brandblussers? Wij voeren ook voordelig periodiek onderhoud aan draagbare brandblussers uit.