ROOKMELDERS NIET KOPPELBAAR


Rookmelders voor woning en appartement. Rookmelders zijn per 1 juli 2022 op elke verdieping (in elk huis en appartement) verplicht. Brand in een woning is met goed geplaatste rookmelders en juiste brandblusser nog enigszins te beheersen. Rookmelders detecteren en signaleren brand in de beginfase..! Een woningbrand ontstaat vaak onverwachts. In woningen en appartementen zijn veel brandbare materialen aanwezig die bij een bepaalde temperatuur spontaan kunnen ontbranden. Met rookmelders in huis op elke verdieping bent u op brand voorbereid. Door snelle signalering kunnen uw dierbaren de woning snel en mogelijk nog in goede toestand verlaten. In de webshop ook koolmonoxidemelders.


ASSORTIMENT ROOKMELDERS VOOR THUIS

Rookmelders thuis noodzakelijk! Naast emotionele schade is de financiële strop groot..! Jaarlijks zijn circa 115.000 huishoudens de dupe door brand. Hieruit blijkt de noodzaak van rookmelders in particuliere woningen en appartementen. Bedrijven zijn verplicht om complete brandmeldinstallaties met doormelding naar de brandweer te hebben. Particulieren monteren gelukkig steeds meer optische rookmelders aan plafonds in huis. Er zijn helaas legio voorbeelden van woningbranden waar groot persoonlijk en financieel leed is geleden. Wacht daarom niet langer en schaf rookmelders voor thuis aan bij BlusPunt. In de shop goedkope rookmelders en onderhoudsvrije ABF sprayblussers. Brandblussers geschikt voor blussen hout, papier, textiel, frituurvet en elektrische apparatuur.


ROOKMELDERS NIET KOPPELBAAR | STANDALONE

ROOKMELDER THUIS

Optische rookmelders zijn de voordeligste rookmelders voor huizen. Voor woonhuizen en woonverblijven waar een gezamenlijke woonfunctie van toepassing is kunt u goedgekeurde draadloos-koppelbare rookmelders-kopen. Hang optische rookmelders niet in de keuken of badkamer. Om vals alarm te voorkomen. Beste brandmelder in keuken, badkamer of op de overloop is een hittemelder. Zorg dat vluchtwegen in huis vrij van rommel zijn en dat de deuren en ramen eenvoudig zijn te openen. Oefen met uw familie hoe deze ten tijde van een brand zo snel mogelijk op een veilige wijze de woning kunnen verlaten en spreek een plaats af waar iedereen verzameld. Prima verzamelplaats is bijv. een boom of lantaarnpaal op veilige afstand aan de voor- of achterzijde van uw woning. In de webshop bieden wij behalve rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders voor thuis ook zeer voordelige onderhoudsvrije schuim sprayblussers.