BRANDBLUSSER GOURMETTEN


Brandblusser gourmetten aanbiedingen! Een brandblusser is tijdens het gourmetten geen overbodige luxe maar een echte musthave. Zeker bij het gebruik van gourmetstellen of schotelverwarmers die met brandalcohol of brandspiritus worden gevuld. Dit zijn namelijk zeer brandbare vloeistoffen. In de shop brandblussers voor gourmetten geschikt voor blussen op brandklasse A, B, F en elektrische apparatuur. De ABF sprayblussers zijn de goedkoopste brandblussers voor gourmetten thuis. Plaats een gourmetstel nooit dicht bij ontvlambare objecten. Brandblusser voor tijdens het gourmetten online kopen. 


Brandblusser voor brandpreventie tijdens het gourmetten of om als cadeau tijdens de Feestdagen te geven. Zorg tijdens de Feestdagen en dagen waarop we met het gezin en familie gezellig gaan gourmetten voor optimale brandveiligheid in huis. Een open haard of ander open vuur zoals een kaars kan een vertrek in een woning binnen seconden in brand zetten. Met een brandblusser kan branduitbreiding worden voorkomen. Neem voor advies gerust even contact op.


BRANDBLUSSER GOURMETTEN | ONDERHOUDSVRIJ | RATING 5F | MAX 5-LITER VET/OLIE BLUSSEN:
BRANDBLUSSER GOURMETTEN | NIET-ONDERHOUDSVRIJ | RATING 25F - 40F - 75F LITER | MAX. 25 - 40 - 75 LITER VET BLUSSEN:

BRANDBLUSSER GOURMETTEN

Het risico op brand in de keuken is altijd aanwezig. Echter tijdens het gourmetten net even meer. Thuis wordt tijdens de Feestdagen en met Oud & Nieuw jaar vaak gegourmet. Dit zorgt voor meer risico op brand in huis door bijvoorbeeld warmtestraling, warmtegeleiding en warmteoverdracht. Al deze vormen van warmte overdracht kunnen tot brand leiden. Met de juiste brandblusser kunt u branduitbreiding tijdens de gourmet effectief bestrijden. De meest gemaakte fout tijdens gourmetten is de branders bij te vullen terwijl ze branden. Het is niet duidelijk te zien of de vlam vanuit de brander nog brandt. Door het bijvullen ontstaat direct een steekvlam. Ook bij per ongeluk omstoten van een gourmetstel brander vat een tafelkleed direct vlam. Blijf altijd voorzichtig met vuur...!