BRANDBLUSSER FIETSENZAAK


Brandblusser fietsenzaak? In een fietsenzaak bevinden zich de werkplaats, showroom en accu opslagruimte. Er zijn steeds meer mediaberichten over brand in fietsenzaken en fietsfabrikanten waarvan de brandoorzaak een fietsaccu is. Op deze pagina bieden wij brandblussers voor fietsenzaken en fietsfabrikanten voor concurrerende prijzen. Deze accubrandblussers bevatten blusmiddel speciaal ontwikkeld voor het veilig blussen van accubranden. Wij adviseren de accu brandblussers met 9-liter inhoud mede omdat Kiwa deze in zakelijke toepassing voorschrijven. Hang de brandblusser op een goed toegankelijke plaats zodat deze bij brand direct beschikbaar is. Welke brandblusser accuopslag ruimte of kast kopen? Neem voor informatie over accubrandblussers gerust contact op.


Brandblusser fietsenzaak waar ophangen? U hoeft natuurlijk niet uw fietsenzaak met accu brandblussers vol te hangen. Ten opzichte van schuimblussers zijn de accubrandblussers duurder qua investering. Hierom adviseren wij in de showroom (gewone) schuimblussers met minimaal 6-liter inhoud. Met deze inhoud voldoet u aan de eisen van de verzekering, het Bouwbesluit en de Gebruiksvergunning van uw pand ( fietsenbranche ). Om in uw winkel het onderscheid aan brandblussers duidelijk te houden bieden wij voor de (gewone) schuimblussers ook een blusinstructie bord zodat een brand met de juiste brandblusser wordt geblust. Bent u fabrikant of leverancier van elektrische fietsen zoals E-Bikes en op zoek naar nieuwe brandblussers en of onderhoud? Neem contact op.


BRANDBLUSSER FIETSENZAAK | BATTERIJ OPSLAGRUIMTE:
BRANDBLUSSER FIETSENZAAK | SHOWROOM:
BRANDBLUSSER FIETSENZAAK | LOCATIE EN BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:
BRANDBLUSSER FIETSENZAAK | PICTOGRAMMEN BRANDGEVAAR ACCU - BATTERIJ:
BRANDBLUSSERS FIETSENZAAK | EHBO ARTIKELEN:

BRANDBLUSSER FIETSENZAAK | FIETSACCU BLUSSEN

Brandgevaar fietsaccu blussen. Brand in een fietsaccu kan tijdens het opladen ontstaan. Door bijvoorbeeld het gebruik van niet originele fietsacculader. Of bij teveel opladen van de accu of door beschadigingen. De temperatuur van een brandende batterij of accu kan tot wel 1.600 graden stijgen en er komen giftige stoffen vrij. Het blussen van een lithium accu brand kan niet worden verricht met een conventionele brandblusser. Dan gaat de brand niet uit en de brand kan explosief groot worden. Advies fietsaccu brandblusser kopen? Wij zijn graag van dienst, koop veilig online accu brandblusser voor uw fietsenzaak.


Welke brandblusser batterij opslagruimte fietsenzaak. Brandblussers die voldoen aan NTA-8133 zijn geschikt om zeer moeizaam te doven accubranden uit te krijgen. Elk bedrijf (ook fietsenwinkels) die met batterijen en accu opslag of accu verkoop te maken heeft loopt tegen de vraag aan. Welk blusmiddel is nu juist op een accubrand? Een accubrand blussen met een standaard schuimblusser lukt niet want de accubrand gaat dan gewoonweg niet uit. Oorzaak accubranden zijn beschadiging en overladen waardoor een zogenaamde thermal runaway ontstaat waarbij de accu zelfs kan exploderen of een grote steekvlam geeft.