BRANDBLUSSER FEESTDAGEN | WEBSHOP


Brandblusser Feestdagen kopen? Brandblusser als cadeau of voor brandpreventie tijdens de Feestdagen. Onze ABF spray brandblussers zijn goedkoop, geschikt voor het blussen van brandklassen A B F, elektriciteitsbrand, vlam-in-de-pan. Koop online brandblusser Feestdagen. Brandblussers met blusmiddel om brand thuis tijdens de Feestdagen te blussen. Spray brandblussers zijn goedkoop. Met Kerst maken we het thuis met kerstversiering en met kaarsen gezellig. Hierdoor neemt het risico op brand toe. Plaats open vuur als een brandende kaars of gloeiende kachel niet te dicht bij kerstversieringen.


Brandblusser Feestdagen voor brandpreventie of om als cadeau te geven. Zorg tijdens de Feestdagen voor optimale brandveiligheid in huis. Een open haard zonder vonkenscherm kan de woonkamer in enkele seconden in brand zetten. Een woningbrand tijdens de Feestdagen gooit letterlijk roet in het eten. Tijdens de Feestdagen gaan we gourmetten, fonduen, frituren, enz. Zorg tijdens deze dagen voor voldoende brandbeveiliging thuis en koop preventief brandblussers. Op zoek naar aanbieding brandblusser(s) voor vuurwerkopslag? Wij bieden voordelige brandblussers voor vuurwerkopslag en vuurwerkverkoop bedrijven.


BRANDBLUSSER FEESTDAGEN | ONDERHOUDSVRIJ | RATING 5F = MAX. 5-LITER VET/OLIE BLUSSEN:
BRANDBLUSSER FEESTDAGEN | THT 5-JAAR | RATING 25F - 40F - 75F LITER = MAX. 25 - 40 - 75 LITER VET BLUSSEN:

BRANDBLUSSER KEUKEN FEESTDAGEN

Het risico op brand in de keuken is altijd aanwezig. Echter tijdens de Feestdagen nog net even meer. In de keuken wordt tijdens de Kerstdagen en met Oudjaar langer eten bereid. Dit zorgt voor meer warmtestraling, warmtegeleiding en warmteoverdracht Al deze vormen van warmte kunnen tot brand leiden. Met de juiste brandblusser kunt u brand uitbreiding voorkomen en een veilige vluchtweg maken. Brand voorkomen is beter. Houdt keuken textiel uit de buurt van het fornuis. Zorg ervoor dat u met schoon vet of olie bakt. Een keukenbrand ontstaat door een vlam-in de-pan, schakel dan direct de afzuigkap en het fornuis uit.