TRIAS BRANDBLUSSER


Trias brandblusser winkel. Alle soorten Trias brandblussers bij BlusPunt.nl voor de goedkoopste prijs in de webshop. Goedkope Trias brandblusser per stuk of met prijsvoordeel kopen. De Trias brandblussers zijn erkende spray brandblussers met Rijkskeurmerk. Sprayblusser ontworpen voor het blussen van brand binnen en buiten. Een compacte brandblusser met drukknop bediening en aanmerkelijk lange blustijd duur. Het AFFF blusmiddel in de brandblusser wordt bij blussen verneveld over de brand verdeeld waar de bluswerking zowel de verbrandingstemperatuur omlaag brengt als het brandblusschuim de brand afdekt. Het totaalgewicht van de Trias spray brandblussers is laag waardoor u deze bij aankoop inclusief montagebeugel eenvoudig overal kunt monteren. Bent u voor uw werknemers naar een originaael eindejaarsgeschenk, cadeau voor familie of andere gelegenheid op zoek? Neem bij grotere aantallen gerust contact op.


>>> Op dit moment niet leverbaar. Volgens opgave toeleverancier is een nieuw certificaat nodig. Zie beschikbare sprayblussers.  


TRIAS BRANDBLUSSER AANBIEDINGEN
ALTERNATIEVE SPRAYBLUSSER ABF | NIET VORSTVRIJ

TRIAS BRANDBLUSSERS | ENKELE TOEPASSINGEN:

TRIAS BRANDBLUSSER | GOEDKOOPSTE SCHUIMBLUSSER

De Trias brandblusser is qua prijs & prestatie een brandblusser met eigen identiteit. Er is namelijk geen goedkopere of andere brandblusser die met knoppen te activeren is. Ook is er geen gelijke met een handvat. Belangrijk is dat deze blusspray schuimblusser bij brand snel inzetbaar is door eenieder. Goedkoop, effectief en onderhoudsvrij..! Deze soorten sprayblussers zijn in de webshop met of zonder houder te koop. Wanneer de Trias sprayblusser in de houder zit, dan zit deze goed vast of eigenlijk goed klem. In voertuigen dient een brandblusser goed vastgezet te worden zodat deze bij aanrijding niet zomaar losraakt en door het voertuig wordt gelanceert. Voertuigen zijn aan trillingen en schommelingen onderhevig, net als vaartuigen. Zelfs brand verzekering maatschappijen vereisen dat een brandblusser in een houder in voertuigen en vaartuigen wordt vastgezet. De Triasblusser, de goedkoopste schuimblusser in Nederland te koop. BlusPunt biedt de goedkoopste prijs..! Ook webshop metalen brandblussers & AED BHV EHBO veiligheidsartikelen.