BRANDVEILIGHEIDSPAKKET | THUIS


Aanbieding brandveiligheidspakket voor thuis. Webshop brandveiligheidspakket kopen in diverse online prijs voordeel combinaties. Brandveiligheidspakket aanbiedingen van brandblusser in combinatie met rookmelder en blusdeken! Bij BlusPunt Brandblussers in de webshop complete brandveiligheidspakketten. Brandveiligheid sets met brandpreventie artikelen voor woning, appartement, camper caravan of studentenkamer. De blusspray brandblusser bevat universeel blusmiddel voor het veilig blussen op frituurvet, hout, papier textiel en elektrische apparatuur. Ieder brandveiligheidspakket is zorgvuldig samengesteld. Online brandveiligheidspakket bestellen.


Aanbieding brandveiligheidspakket voor thuis! De brandpreventie sets in de webshop bevatten èèn of twee rookmelder(s) voor snelle alarmering bij brand en èèn of twee stuks brandblusserspray brandblussers met Rijkskeurmerk. Onze brandblussersprays bevat blusmiddel dat zelfs geschikt is voor het blussen van brand bij temperaturen onder het vriespunt! De voordelige aanbieding brandpreventiepakketten zijn ook als cadeau bij verjaardagen of feestdagen, een echte aanrader. Met een brandveiligheidspakket is immers iedereen gebaat! Diverse brandveiligheidspakketten naar keuze in de webshop bij BlusPunt veilig online kopen. Goedkope brandveiligheidspakketten met blusdeken, brandblusser houder(s), rookmelder(s) en koolmonoxidemelder. Informatie blusmiddelen brandveiligheid en brandveiligheid artikelen? Neemt u bij vragen gerust contact met ons op, onze medewerkers van de klantenservice zijn u graag van dienst.


BRANDVEILIGHEIDSETS | BLUSMIDDEL 3 JAAR HOUDBAAR | RIJKSKEURMERK | ONDERHOUDSVRIJE SPRAY BRANDBLUSSER:

BRANDBLUSSER HOUDER ZWART I.P.V. FLUOR...?

De hierboven afgebeelde brandveiligheid pakket aanbiedingen zijn naar wens i.p.v. met fluor houder met zwarte houder leverbaar. Wilt u liever brandblusser met zwarte houder(s) ontvangen dan kunt u dit in het opmerkingen veld tijdens het opmaken van bestelling vermelden. U ontvangt de zwarte houder(s).


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER VOOR THUIS | WERKING AUTOMATISCH ZONDER 230v AANSLUITING:
EHBO-TROMMELS - EHBO-VERBANDTAS | THUIS:
VLUCHTLADDERS VOOR THUIS: