BRANDBLUSSERS OPHANGEN | WEBSHOP


Brandblusser ophangen? Ophangen van brandblussers met schuim, poeder, spray of koolzuurgas blusmiddel is eenvoudig met montagebeugels van BlusPunt Brandblussers. Voor het in voertuigen, vaartuigen of aan de wand monteren van sprayblussers bieden wij in de webshop bijpassende brandblusser houders. Spray brandblussers zijn compacte en goedkope brandblussers voor auto, boot, camper, caravan, thuis en kantoor. Sprayblussers zijn lichtgewicht blussers die voor het blussen van brand in particuliere omgevingen uitkomst bieden! Ook voor ophangen van de zwaardere poeder, schuim en koolzuurgas brandblussers in bedrijfsruimten, voertuigen of vaartuigen bieden wij in de webshop verschillende soorten brandblusser ophanghaken en transportbeugels. Ook kunnen wij brandblussers ophangen zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Ophangen van brandblussers doen wij bij particulieren, bedrijven, verenigingen en winkels. 


OPHANGHOOGTEN BRANDBLUSSERS - PICTOGRAM BORD:
  • Ophanghoogte brandblusser met inhoud van 6-liter-schuim of 6-kilo-poeder of meer op max 1.0 meter hoogte (vanaf vloer).
  • Ophanghoogte brandblusser met inhoud tot en met 4-kg-poeder of 3-liter-schuim of minder op max. 1.50 meter (vanaf vloer). 


Product
BRANDBLUSSERSHOP / BEDRIJFSVEILIGHEIDWINKEL: