AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER AUTO KOPEN | WEBSHOP


Brandblusser auto kopen? Handzame (spray) brandblussers voor auto- en voertuigcabines. Brandblussers met uiterst lage prijzen. Autobrandblussers verplicht in België, Spanje, Frankrijk, Bulgarije, Rusland, Litouwen Estland, Letland, Griekenland Polen, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië en Turkije. De autovakantie-app geeft u actueel inzicht in welke landen een brandblusser in de auto verplicht is. Webshop autobrandblussers met lage prijzen. Spray brandblussers zijn nieuwe brandblussers met Rijkskeurmerk voor auto, boot, camper, caravan, keuken en woning. Met montagebeugel in ieder voertuig te monteren. Houdt met poederblussers rekening met gevolgschade. Online brandblusser auto kopen, per iDEAL.


Welke brandblusser auto? Omdat een brandblusser in de auto aan trillingen en schommelingen onderhevig is adviseren wij de spray brandblusser. Niet alleen vanwege het lichte gewicht echter ook omdat de sprayblussers een langere blustijd en zelfde bluscapaciteit als de metalen schuimblussers en poederblussers bieden. Hiernaast zijn onze spray brandblussers voor in de auto ook nog een onderhoudsvrij zodat u alvast de kosten voor onderhoud kunt besparen.


BRANDBLUSSER AUTO | SPRAY BRANDBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER AUTO | SPROEISCHUIM | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSER AUTO | AANVERWANTE ARTIKELEN:

SPRAYBLUSSER AUTO

Een brandblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw voertuig ontstaat. Na brand aan boord van een voertuig is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. Aantal autobranden neemt in de zomer op vakantie toe omdat oververhitting op de loer ligt. Dit geldt voor alle voertuigen en niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers verplicht. Neem bij vragen over sprayblussers gerust contact met ons op.