8A-55B-40F BRANDBLUSSER | SUPERAANBIEDING


8A-55B-40F brandblusser? Aanbieding schuimblusser 2-liter met een blusrating van 8A-55B-40F. Om de verschillen tussen brandblussers aan te duiden zijn er bluscapaciteit testen ontwikkeld. Dit is de goedkoopste schuimblusser 8A-55B-40F op Internet. Kwalitatieve schuimblusser voor montage in voertuigen, vaar tuigen, snackwagen, marktkraam en thuis. Deze robuuste 8A-55B-40F brandblusser is ontworpen voor blussen in de brandklassen A, B, F en dat in combinatie met onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000-volt. Dus een in meerdere brandklassen tegelijk inzetbare schuimblusser. Er kan zelfs een vlam in de pan van maximaal 40-liter frituurvet of bakolie geblust worden. Daarbij komt als groot voordeel dat het blusmiddel in deze blusser tegen vorst bestand is bij temperaturen tot dertig graden onder het vriespunt. Brandblusser VCA bedrijfsvoertuig nodig? Dit zijn de beste VCA (bedrijfs)voertuigen brandblussers.


8A-55B-40F | BRANDBLUSSER SCHUIM 2-LITER:

  • 8A: voor blussen vaste stoffen beginbrand in brandklasse-A ( hout, papier, textiel ).  
  • 55B: voor blussen beginbrand tot max. 55 liter in brandklasse-B ( benzine, diesel, thinner, terpentine ).
  • 40F: voor blussen beginbrand tot max. 40 liter frituurvet / bakolie ( vlam-in-de-pan, keuken, keukenbrand ).
  • Elektriciteitsbrand: brandklasse "E" is vervallen, met deze 8A-55B-40F blusser veilig blussen op apparatuur tot 1000-volt.

8A-55B-40F BRANDBLUSSER | SCHUIMBLUSSER VOERTUIGEN & VAARTUIGEN:

8A-55B-40F SCHUIM BRANDBLUSSER | BESTE & GOEDKOOPSTE:

De goedkoopste 8A-55B-40F brandblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers. 8A-55B-40F brandblusser met schuim ook geschikt voor veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000-Volt. Goedkope brandblusser schuim voor montage in voertuigen, vaartuigen en kleine keuken. Bij het kopen van de goedkoopste schuimblussers met Rijkskeurmerk ben je bij ons aan het juiste adres. Check onze pagina aanbieding brandblussers. 8A-55B-40F brandblusser geschikt voor blussen in meerdere brandklassen waarbij de bluscapaciteit van deze uitstekende schuimblusser met getallen i.c.m. met letters van de brandklassen op het etiket van de blusser wordt vermeldt. Een aan bedrijven veel verkochte vorstbestendige 2-liter schuimblusser (ook voor VCA). Op zoek naar andere schuimblussers zonder brandklasse-F bluscapacteit of schuimblusser met meer inhoud? Check ons aanbod goedkoopste schuimblussers