OPHANGHOOGTE BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS


Ophanghoogte brandblussers. Qua ophanghoogte dienen draagbare brandblussers en sprayblussers direct zichtbaar te zijn. Ophangen brandblussers? Nooit achter deuren! Voor ophangen sprayblussers biedt de ophangbeugel uitkomst. Sprayblusser houder, eenvoudig overal te monteren. Omdat sprayblussers licht van gewicht zijn kunnen deze ook aan holle wanden, dunne wanden en elk type wandconstructie opgehangen worden. T.o.v. zware metalen brandblussers een groot voordeel. Ook voor de dames onder ons. Webshop brandblusser woning, bedrijfspand, auto, boot, camper, caravan. Voordelige online prijzen!


Ophanghoogte spraybrandblussers? Conform Bouwbesluit welke ook voor metalen brandblussers geldt. Voor het ophangen van sprayblussers geldt bij het in acht nemen van de voorschriften in het Bouwbesluit, de brandblusser ophanghoogte van 1.50 meter (bovenkant sprayblusser). Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers, vrouwvriendelijke brandblussers, allround inzetbaar in diverse brandklassen (ook frituurbrand) op de meest voorkomende branden. Informatie voor ophangen brandblussers op de juiste hoogte nodig? Neem gerust even contact op! BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop innovatieve composiet brandblussers met de goedkoopste prijzen op Internet waarmee u fors op brandblusser onderhoud kosten kunt besparen. Wij zijn u graag van dienst!


GOEDKOPE SPRAY BRANDBLUSSERS:

GOEDKOPE BRANDBLUSSERS (METAAL):

Ophanghoogte brandblussers. Vereiste brandblussers in gebouwen zijn 6-liter-schuimblussers (of 6-kg-poederblussers). De ophanghoogte van brandblussers met 6-liter-schuim, 6-kg-poeder of meer inhoud is èèn meter vanaf de vloer. Onderstaand brandblussers met de minimaal in gebouwen van ondernemingen verenigingen en instellingen vereiste brandblusser inhoud. De Co2-blusser is niet vereist echter wel de beste elektriciteitsbrand blusser. Nieuwe brandblussers van metaal leveren wij incl. beugel. In de webshop ook de brandblusser standaard (voor realiseren vrije opstelling in de ruimte), blusmiddel ID-pictogrammen en brandblusser bordjes. Advies ophangen brandblussers? Neem voor informatie over het ophangen van brandblussers gerust contact met ons op.


BRANDBLUSSER STANDAARD | OPHANGBEUGEL:
BRANDBLUSSER HOUDER | MAGNETISCH:
BLUSMIDDEL INSTRUCTIE BORDEN:
LOCATIE BRANDBLUSSER BORDEN: