BRANDBLUSSER FRITUURVET


Brandblusser frituurvet nodig? Brandblussers om brandend frituurvet te blussen. Sprayblussers en metalen vetblussers voor keukens. Keukenbrandblussers gevuld met vet brandblusmiddel geschikt is om brandend frituurvet effectief te blussen. Zowel sprayblussers als vetblussers voor keukens bevatten blusmiddel om hete olie en heet vet af te dekken. Net als bij elke keuken brandblusser dient u bij het blussen met sprayblussers minimaal een meter afstand tot de brand te bewaren. Sprayblussers voor goedkope prijzen in de webshop veilig online kopen. De grote vetblussers zijn blussers ontworpen voor brandbestrijding in grootkeukens van Horeca en MKB bedrijven. BlusPunt Brandblussers hanteert lage tarieven voor blusmiddelen onderhoud.


Brandblusser of blusdeken om brandend frituurvet te blussen kopen? Om brandend frituurvet veilig te blussen dient u absoluut geen water als blusmiddel te gebruiken want dan wordt een frituurbrand explosief groot. Dit geldt ook bij vlam in de pan in een koekenpan of andere pan. Ook zijn blusdekens niet meer als blusmiddel voor het doven van een vlam in de pan geschikt. De NVWA heeft na uitvoerig testen blusdekens als vet brandblusmiddel afgekeurd. Het enige veilige blusmiddel dat overblijft voor blussen van een vetbrand is een vetblusser geschikt voor gebruik in brandklasse-F. De letters van de brandklassen waar een brandblusser voor geschikt is wordt altijd op het brandblusser etiket vermeldt, dit zijn fabrikanten verplicht. Koop brandklasse-F brandblusser frituurvet. 


BRANDBLUSSER FRITUURVET | ONDERHOUDSVRIJ | RATING 5F > MAX. 5 LITER FRITUURVET BLUSSEN:
BRANDBLUSSER FRITUURVET | MAX. 25 - 40 - 75 LITER | FRITUURVET - BAKOLIE | BEDRIJFSKEUKEN - KEUKEN THUIS:
BRANDBLUSSER FRITUURVET | BEDRIJFSKEUKEN | CO2-BRANDBLUSSERS:
BRANDBLUSSER FRITUURVET | LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE BORDEN:
BRANDBLUSSER FRITUURVET | BHV EHBO ARTIKELEN:

BRANDBLUSSER KEUKEN KOPEN

Brandblusser keuken kopen. Het risico op brand in keukens is altijd aanwezig. In de keuken wordt immers met open-vuur en elektrische apparatuur, dat zorgt voor warmtestraling, warmtegeleiding en warmteoverdracht, gewerkt. Al deze vormen van warmte kunnen tot brand leiden. Met de juiste brandblusser kunt u branduitbreiding voorkomen en veilige vluchtweg creëren. Brand voorkomen is beter. Houdt keukentextiel uit de buurt van het fornuis. Zorg ervoor dat u met schoon vet of olie bakt. Een keukenbrand kan ook ontstaan door vlam-in de-pan, schakel direct de afzuigkap en fornuis uit. Neem gerust contact op!