SOORTEN BRANDBLUSSERS


Webshop diverse soorten brandblussers. Verschillen soorten brandblussers te vinden per fabrikant, type, materiaal blusrating, blusmiddel en prijs. Soorten brandblussers voor woning, auto, boot, camper, caravan en kantoor kopen. De sprayblussers zijn universeel inzetbaar op hout, papier, textiel, benzine, frituurvet, olie en elektrische apparatuur dat vlam heeft gevat. Sprayblussers zijn soorten brandblussers met Rijkskeurmerk. Sprayblussers bevatten effectief blusschuim. Behalve sprayblussers, schuimblussers, poederblussers, koolzuurgas, lithium en vetblussers in webshop. Ook onderhoudsvrije sprayblussers, blusdekensbrandhaspels, EHBOBHV en voordelig onderhoud blusmiddelen.


SOORTEN BRANDBLUSSERS | WEBSHOP

GOEDKOPE SOORTEN BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS

Goedkope soorten brandblussers zijn sprayblussers. De brandblusser-spray brandblussers zijn goedkope brandblussers met universeel blusmiddel geschikt in auto, boot, camper, caravan, huis en op kantoor. De soorten spray brandblussers zijn in de webshop met verschillende houdbaarheid termijnen te koop. Vanaf minimaal drie tot en met vijf jarige houdbaarheid. Sprayblussers zijn unieke brandblussers met specifieke eigenschappen. Het zijn onderhoudsvrije soorten brandblussers. Behalve goedkope brandblusser spray brandblussers bieden wij ook goedkope soorten brandblussers met metalen en kunststof bluscilinder


SOORTEN BRANDBLUSSERS | METAAL | SCHUIM - POEDER - VET - KOOLZUURGAS

Welke soorten-brandblussers van metaal zijn er te koop? Soorten brandblussers van metaal zijn per soort brandblusmiddel en per blusmiddel uitdrijf wijze te onderscheiden. Soorten blusmiddelen in metalen brandblussers zijn schuimblussers, ABC-poederblussers, koolzuurgasblussers en vetblussers. Qua uitdrijving van het blusmiddel (natblussers) of blusstof (poeder) zijn er in de markt twee soorten brandblusser soorten. Enerzijds de oude metalen (en duurdere) soorten brandblussers met intern drijfgaspatroon (met rode inslagknop op de blusser). Anderzijds de goedkope brandblussers van metaal met drukmeter(s) bovenaan de cilinder (op blusventiel). De laatste soorten brandblussers zijn goedkoopste-brandblussers, bevatten premix-blusmiddel en zijn goedkoper in onderhoud.


ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS | RIJKSKEURMERK | BRANDKLASSEN ABF