ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

BHV CURSUSSEN & TRAINING


Bedrijfshulpverlening opleidingen voor bedrijven, vereniging en instellingen. In gebouwen zijn veel verschillende veiligheid voorzieningen aanwezig echter weten de medewerkers binnen uw organisatie hoe met de AED of blusmiddelen om te gaan? Het oefenen in het gebruik van een AED en blusmiddelen kan levensreddend zijn. Wij leiden uw mensen op tot volwaardige bedrijfshulpverleners en staan u als ondernemer of als verantwoordelijke terzijde zodat u aan de geldende richtlijnen voor een optimale BHV organisatie binnen uw bedrijfsvoering voldoet. Dit doen wij aan de hand van maatwerk BHV opleidingen zoals de AED Reanimatie Cursus en Training voor effectief gebruik van draagbare blusmiddelen. Bij BlusPunt Brandblussers in de webshop ook goedkope brandblussers, blusdekens, verbandkoffers en handige BHV-wagens voor optimale hulpverlening!


De BHV cursus omvat een complete training waarbij EHBO, BHV en het oefenen in het gebruik van kleine blusmiddelen aan bod komt. Omdat de BHV cursus de meest complete cursus is adviseren wij deze cursus voor het opleiden van volwaardige bedrijfshulpverleners binnen uw organisatie. De cursus is een zeven uur durende training waarbij het grootste gedeelte uit praktijkoefeningen bestaat. De BHV cursus wordt op een aangename wijze door een officieel erkende instructeur gegeven waardoor cursisten op een enthousiaste wijze betrokken worden. De BHV cursus kan op uw bedrijfslocatie of naar wens op de locatie van de opleider gevolgd worden. Wij adviseren om de training op de bedrijfslocatie te houden omdat uw medewerkers dan in de eigen omgeving getraind raken. Geldigheid BHV certificaat verlengen? Ook voor het volgen van de BHV herhaling cursus zijn wij u graag van dienst. Houdt uw BHV kennis up-to-date..! 


BLUSTRAINING KLEINE BLUSMIDDELEN | AED - BLUSTRAINING - BHV CURSUS:

REANIMATIEHULP:
SUPERAANBIEDING

Een effectieve hartmassage verhoogt de overlevingskans bij een hartstilstand. Wij bieden een handzaam apparaatje dat helpt om op effectieve wijze de juiste diepte bij een reanimatie toe te passen. Plaats de reanimatie hulp in het midden van de borst kas van de patiënt, plaats daarna de handen op de hulp en druk de borstkas tussen de 100 – 120 keer per minuut minimaal 5 cm diep in. Wanneer de reanimatie hulp een pieptoon geeft heeft de borstcompressie de juiste diepte van 5 cm bereikt. Bij geen pieptoon dient er dieper gedrukt te worden. Doordat de reanimatie hulp feedback geeft weet u als gebruiker dat de hartmassage juist wordt uitgevoerd en er sprake is van effectieve reanimatie. De reanimatie hulp is een medisch hulpmiddel.