89B BRANDBLUSSER


89B brandblusser..? Om de verschillen tussen brandblussers aan te duiden zijn er o.a. blusrating testen ontwikkeld. 89B op het brandblusser etiket geeft aan welke maximale brandgrootte er met een 89B brandblusser ( koolzuursneeuw ) kan worden geblust. De omstandigheden waarin een 89B brandblusser wordt getest is vooraf, voor de test, bepaald. Het test resultaat hangt af van het blusmiddel, de soort brandblusser en ook de ervaring van degene die de blustest uitvoert. 89B koolzuursneeuw brandblussers zijn geschikt voor het blussen van een elektriciteitsbrand waarbij de brandblusser blusrating met een getal i.c.m. met de letter van bijbehorende brandklasse op het etiket van de ( 89B ) brandblusser wordt aangeduid. Omdat een 89B brandblusser een koolzuursneeuw blusser is bieden wij In de webwinkel een ruim assortiment koolzuursneeuwblussers. Koolzuursneeuw brandblussers worden ook Co2 of koolzuurgasblussers genoemd. Behalve 89B koolzuursneeuwblussers bieden wij ook poeder, schuim en automatische brandblussers. Kosten onderhoud brandblussers besparen?


89B | BRANDBLUSSER KOOLZUURSNEEUW 5-KILO:

  • 89B: voor blussen beginbrand tot max. 89 liter in brandklasse-B ( benzine, diesel, thinner, terpentine ).
  • elektriciteitsbrand: met 89b koolzuursneeuw brandblussers veilig elektriciteitsbrand blussen tot 1000 volt.

89B BRANDBLUSSER | 5-KILOGRAM KOOLZUURSNEEUW - CO2 | INCL. 1 JAAR KEURINGSSTICKER - WANDBEUGEL:

89B BRANDBLUSSER KOOLZUURSNEEUW | TOEPASSINGEN:

Deze soorten brandblussers worden opgehangen in de nabijheid van elektrische installaties en elektrische apparatuur. Dit omdat er veilig, zonder dat u onder spanning komt te staan, op onder spanning staande apparatuur geblust kan worden. Ook het blusmiddel in 89B koolzuursneeuwblussers heeft voordelen. Het blusmiddel bevindt zich als vloeibaar in de cilinder en wordt na activatie vanuit de bluskoker in gasvormig Co2 blusgas omgezet. Co2 is een schoon blusgas. Dit type brandblussers is te herkennen aan de brede bluskoker met speciaal handvat. Houdt bij het blussen altijd het handvat vast. Waar worden koolzuursneeuw brandblussers opgehangen? Omdat koolzuursneeuw brandblussers geschikt zijn voor het blussen op elektriciteitsbranden met de meest minimale blusschade worden ze nabij meterkasten, in de computerruimte of nabij kantoorapparatuur, besturingskasten en andere kostbare apparatuur in bedrijven gehangen.


89B KOOLZUURSNEEUW BRANDBLUSSER - CO2 | GOEDKOOPSTE:

De goedkoopste 89b brandblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers..! 89b brandblusser met koolzuursneeuw (Co2) geschikt voor blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000 Volt. Goedkope 5-kilo brandblusser om elektriciteitsbrand eventueel in combinatie met brandende vloeistoffen veilig te blussen. Verschillende soorten koolzuursneeuw brandblussers met de goedkoopste prijzen kopen, veilig online, in de webshop bij BlusPunt Brandblussers.