8A-70B-25F BRANDBLUSSER


8A-70B-25F brandblusser? Aanbieding schuimblusser 2-liter met een blusrating van 8A-70B-25F. Om de verschillen tussen brandblussers aan te duiden zijn er bluscapaciteit testen ontwikkeld. Dit is de goedkoopste schuimblusser 8A-70B-25F op Internet. Kwalitatieve schuimblusser voor montage in voertuigen, vaar tuigen, snackwagen, marktkraam en thuis. Deze robuuste 8A-70B-25F brandblusser is ontworpen voor blussen in de brandklassen A, B, F en dat in combinatie met onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000-volt. Dus een in meerdere brandklassen tegelijk inzetbare schuimblusser. Er kan zelfs een vlam in de pan van maximaal 25-liter vetbrand mee geblust worden. Daarbij komt nog dat voor montage de brandblusser met montagehouder wordt geleverdt. Op zoek naar een andere brandblusser zoals een poederblusser, CO2-brandblusser, sprayblusser of andere blusser? In de webshop alle soorten brandblussers.


8A-70B-25F | BRANDBLUSSER SCHUIM 2-LITER:

  • 8A: voor blussen vaste stoffen beginbrand in brandklasse-A ( hout, papier, textiel ).  
  • 70B: voor blussen beginbrand tot max. 70 liter in brandklasse-B ( benzine, diesel, thinner, terpentine ).
  • 25F: voor blussen beginbrand tot max. 25 liter frituurvet / bakolie ( vlam-in-de-pan, keuken, keukenbrand ).
  • Elektriciteitsbrand: brandklasse "E" is vervallen, met deze 8A-70B-25F blusser veilig blussen op apparatuur tot 1000-volt.

8A-70B-25F BRANDBLUSSER | SCHUIMBLUSSER VOERTUIGEN - VAARTUIGEN - KEUKENS

8A-70B-25F SCHUIM BRANDBLUSSER | BESTE - GOEDKOOPSTE KLEINE SCHUIMBLUSSERS

De goedkoopste 8A-70B-25F brandblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers. 8A-70B-25F brandblusser met schuim ook geschikt voor veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur tot zelfs 1000-Volt. Goedkope brandblusser schuim voor montage in voertuigen, vaartuigen en kleine keuken. Bij het kopen van de goedkoopste schuimblussers met Rijkskeurmerk ben je bij ons aan het juiste adres. Check onze pagina aanbieding brandblussers. 8A-70B-25F brandblusser geschikt voor blussen in meerdere brandklassen waarbij de bluscapaciteit van deze uitstekende schuimblusser met getallen i.c.m. met letters van de brandklassen op het etiket van de blusser wordt vermeldt. Een aan bedrijven veel verkochte vorstbestendige 2-liter schuimblusser (ook voor VCA). Op zoek naar andere schuimblussers zonder brandklasse-F bluscapacteit of schuimblusser met meer inhoud? Check ons aanbod goedkoopste schuimblussers