BRANDWERENDE KABELDOORVOEREN


Brandwerend maken kabeldoorvoeren computerruimte? Het brandwerend afdichten van gaten in wanden om kabels en leidingen met brandwerend af te dichten wordt door brandweer en de brandverzekering vereist. Naast brandwerende doorvoeringen biedt BlusPunt brandblussers voor kantoorruimten, computerruimte en buiten. Afdichten kabeldoorvoer verplicht? Het brandwerend afdichten of omsluiten van kabeldoorvoeringen is verplicht. Het gaat hier om het voorkomen van branddoorslag. Met brandwerende afdichtingen optimale brandveiligheid in uw bedrijfspand en u voldoet aan eisen van toezichthoudende instanties. Door brandwerend dichten van gaten in wanden, plafonds en vloeren wordt uitbreiding van brand belemmert. Wij realiseren adequate brandcompartimentering met brandwerende kabeldoorvoeren.


Brandwerend afdichten van gaten in wanden, vloeren en het plafond dient door het gehele bedrijfspand te geschieden. Een ruimte die bij het brandwerend afdichten van gaten niet vergeten mag worden is de centrale computerruimte. Het brandwerend afdichten van gaten in wanden, vloeren en het plafond in de computerruimte zorgt ervoor dat een brand zich van buiten de computerruimte niet snel naar de computerruimte uitbreidt. Nog een voordeel is dat er geen dure gekoelde lucht vanuit de computerruimte naar naastgelegen ruimten verloren gaat. In dit geval heeft het brandwerend afdichten van kabeldoorvoeren meerdere voordelen. BlusPunt biedt èèn aanspreekpunt voor onze dienstverlening met korte lijnen. Prijzen brandwerend maken kabeldoorvoeringen nodig..? Of besparen op het jaarlijks terugkerende onderhoud van brandblusmiddelen? Neem gerust contact met de klantenservice op, wij zijn u graag van dienst.


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE - DATACENTER - ELEKTRISCHE INSTALLATIES | 2-KG CO2:
BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE - DATACENTER - ELEKTRISCHE INSTALLATIES | 5-KG CO2:
PICTOGRAMMEN:

Hierboven afgebeelde brandblusser en blussysteem pictogrammen zijn slechts een beknopt aantal blusmiddel aanduiding borden vanuit ons assortiment aan veiligheidspictogrammen. In de webshop bieden wij een ruim assortiment veiligheidspictogrammen voor bedrijven, winkels, organisaties en instellingen.