BRANDBLUSSER KAMPEERVAKANTIE


Brandblusser kampeervakantie? Welke brandblusser bij kampeervakantie? Webshop spray schuimblussers metalen schuimblussers en abc poederblussers voor brandpreventie kampeervakantie! Meest compacte en goedkope brandblusser in reisbagage mee te nemen is de sprayblusser. Spray brandblussers in de webshop hebben dezelfde blustijd als een 6-liter-schuimblusser (metaal). Sprayblussers hebben het Rijkskeurmerk zijn onderhoudsvrij, zijn met èèn hand te bedienen en geschikt om kunststof, papier, textiel, frituurvet, hout en elektrische apparatuur te blussen. Onderhoudsvrije brandblusserspray kopen, veilig online! Behalve online verkoop van innovatieve nieuwe brandblussers bieden wij ook voordelig blusmiddelen onderhoud!


Welke brandblusser kampeervakantie? Een kampeervakantie kan met een tent, vouwwagen of kampeerwagen (camper). Op vakantie vinden we het fijn om buiten te barbecueën, te koken en om zo nu en dan de vuurkorf te doen branden. Op kampeervakantie is het risico op brand aanwezig en is het raadzaam een brandblusser mee te nemen waarmee u meerdere brandsoorten in verschillende brandklassen kunt blussen. Wij adviseren sprayblussers omdat deze soorten brandblussers blusmiddel bevatten waar brandend vet, brandstof, hout, papier, textiel en zelfs een elektriciteitsbrand mee geblust kunnen worden. Online sprayblusser bestellen in de webshop is eenvoudig en u kunt veilig met uw eigen bank per iDEAL betalen. Neem voor advies en informatie gerust contact op.


BRANDBLUSSER KAMPEERVAKANTIE | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSER KAMPEERVAKANTIE | VEILIGHEID:

BRANDBLUSSER KAMPEERVAKANTIE

Een brandblusser is bij het kamperen onmisbaar net als thuis. Brand tijdens de kampeervakantie onderweg of op de camping zal zich razendsnel verspreiden. Camperaars zijn dan ook behoedzaam met open vuur. Is er brand dan dient deze direct bestreden te worden om branduitbreiding te voorkomen. Een camper is een tweede huis waar wordt geleefd en waar net als thuis en in bedrijfspanden brandbare stoffen zijn. Meest voor de beeldvorming sprekende situaties zijn brandgevaren tijdens het koken en barbecueën en branden van de vuurkorf op de camping. Sprayblussers zijn ideale brandblussers voor de kampeervakantie.