BRANDBLUSSERS VAKANTIEHUIS


Brandblusser vakantiehuis kopen? Webshop brandblussers vakantiehuizen, vakantieparken..! Goedkope brandblussers met universeel inzetbaar blusmiddel voor het blussen van brand in woonkamer, slaapkamers, meterkast, friteuse, CV-installatie, vlam-in-de-pan, open haard, vuurkorf, barbecue, enz. De brandveiligheid eisen in vakantiehuisjes en op recreatieterreinen van vakantieparken worden steeds strenger. Webshop goedkope onderhoudsvrije sprayblussers, lichtgewicht en simpel te bedienen. Sprayblussers met dezelfde blustijd als 6-liter metalen-schuimblussers! Verschillende brandblussers voor vakantiehuisjes voorzien van het Rijkskeurmerk en ook leverbaar met in het donker oplichtende houder. Behalve goedkope brandblusser voor vakantiehuizen ook voordelig blusmiddelen onderhoud.


Welke brandblusser vakantiehuis ophangen? Door brandverzekering vereiste brandblussers in vakantiehuisjes zijn schuimblussers. Alle schuim brandblussers poeder en koolzuurgas brandblussers met Rijkskeurmerk zijn erkende brandblussers. Brandblussers met schuim hebben de beste indringende werking voor effectief blussen op hout, papier en textiel. Schuimblussers zijn voor het blussen van binnen- en buitenbrand geschikt. Voor brandpreventie in vakantiehuisjes adviseren wij om sprayblussers te kopen. Sprayblussers bevatten namelijk universeel schuim blusmiddel om effectief en veilig brandend papier, hout, textiel elektrische apparatuur en frituurvet of bakolie te blussen. Welke soorten en inhoud brandblussers in publiek toegankelijke gebouwen op het vakantiepark en op het recreatieterrein vereist? Volgens het Bouwbesluit zijn dit schuimblussers met minimaal 6-liter (of 6-kilo-poeder) inhoud. Gebruik poederblussers niet voor het blussen van brand binnen omdat dit enorme gevolgschade teweegbrengt en het het zicht op vluchtroutes. Neem voor informatie gerust contact op.  


BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSERS VAKANTIEHUIS | SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS | BLUSDEKENS ( niet geschikt voor doven vlam-in-de-pan )
BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS | VLUCHTLADDERS:

BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS

Een vakantiehuis is een kostbaar bezit voor zowel eigenaar, verhuurder als tijdelijke huurder. Het is dus helemaal niet zo vreemd om een schuim brandblusser of meerdere in vakantiehuizen te hebben. De beste verdeling is om per verdieping een brandblusser te plaatsen. Spraybrandblussers zijn tegenwoordig even lang houdbaar als schuimblussers met metalen cilinder. En dat terwijl sprayblussers onderhoudsvrij, eenvoudig te bedienen en lichtgewicht zijn. Bent u reeds overtuigd van het nut dan adviseren wij u om een sprayblusser met brandklasse-F rating (vlam-in-de-pan > keuken) te kopen. Neem voor advies contact op.