BRANDBLUSSER BUNGALOW


Brandblusser bungalow kopen? Webshop brandblussers voor bungalow huisjes en woningen vakantieparken. Goedkope brandblussers universeel inzetbaar voor het blussen van brand in woonkamer, slaapkamer, meterkast, frituurpan, CV installatie, vlam-in-de-pan, open haard en vuurkorf. De eisen voor de brandveiligheid in vakantiehuizen zoals vakantiebungalows en overige vakantiewoningen worden steeds strenger. Wat is er dan mooier dan onze onderhoudsvrije brandblusser met universeel blusmiddel met dezelfde blustijd als een 6-liter schuimblusser van metaal! Lichtgewicht, met Rijkskeurmerk en leverbaar met houder. Reeds verbanddoos en brandblussers op in de bungalows op uw vakantiepark en vakantieterrein aanwezig? Wij bieden ook voordelig blusmiddelen onderhoud.


Brandbeveiliging bungalow. Welke brandblussers in bungalows van bungalowpark vereist? Wij adviseren onderhoudsvrije schuimspray brandblussers voor in bungalows. In voor publiek toegankelijke gebouwen als receptie, zwembad en overige (recreatie)gebouwen op het bungalowpark vereisen het Bouwbesluit de verzekering en Gebruiksvergunning schuimblussers met minimaal 6-liter inhoud (of 6-kilo poederblussers). Wij adviseren poederblussers alleen om een buitenbrand mee te blussen. Gebruik poederblussers niet voor het blussen van een binnenbrand. Alleen als het niet anders kan. Blussen met poeder brengt enorme gevolgschade teweeg en ontneemt zicht op vluchtwegen. Voor brandpreventie in bungalows adviseren wij sprayblussers. Sprayblussers bevatten brandblusmiddel om veilig en effectief papier, hout, textiel, elektrische apparatuur onder spanning tot 1000-volt en frituurvet of bakolie te blussen.


BRANDBLUSSER BUNGALOW | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER BUNGALOW | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSER BUNGALOW | SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
BRANDBLUSSER BUNGALOW | BLUSDEKENS ( niet geschikt voor doven vlam-in-de-pan )
BRANDBLUSSER BUNGALOW | BRANDMELDERS

BRANDBLUSSER BUNGALOW

Een bungalow is een kostbaar bezit voor zowel eigenaar, de verhuurder als tijdelijke huurder. Het is dus helemaal niet zo vreemd om een schuim brandblusser of meerdere in bungalows te hebben. De beste verdeling is om per verdieping een brandblusser te plaatsen. Spraybrandblussers zijn tegenwoordig even lang houdbaar als schuimblussers met metalen cilinder. En dat terwijl sprayblussers onderhoudsvrij, eenvoudig te bedienen en licht van gewicht zijn. Bent u reeds overtuigd van het nut dan adviseren wij u om een sprayblusser met brandklasse-F rating (vlam-in-de-pan > keuken) te kopen. Neem voor advies contact op.