AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 - 1304730

BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | WEBSHOP


Brandblussers appartementen woontoren? Brandblusser appartement kopen voor een aanbieding prijs! Brandblussers voor appartement woning, studio, woonflat of maisonnette op verdiepingen woonflat gebouwen. Brandblussers voor brandpreventie woontorens, woonflats en ouderenappartementen. Sprayblussers met universeel blusmiddel en Rijkskeurmerk. Ook in appartementen zijn brandbare materialen welke bij het bereiken van bepaalde ontbrandingstemperaturen ontbranden. Sprayblussers zijn handzame lichtgewicht brandblussers die makkelijk naar een brand zijn mee te nemen. Sprayblussers in combinatie met wandhouder eenvoudig aan wand of andere constructie op te hangen. Sprayblussers hebben een bijna dezelfde blustijd als 6-liter schuimblussers van metaal. Brandblusser woonflat, appartement woontoren of ander woonverblijf kopen? Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL online betalen..!


Brandblussers appartementen. Spray brandblussers veilig frituurvet, vlam-in-de-pan, hout, papier, textiel en op elektrische apparatuur blussen. De bediening van spray brandblussers werkt als iedere spraybus. Een keukenbrand blussen met een sprayblusser is veiliger dan met blusdekens. Voordeel van sprayblussers is de onderhoud kosten besparing. Metalen brandblussers moeten verplicht periodiek onderhouden worden. Onderhoudsvrije sprayblussers niet. Belangrijk is dat bij brand in een appartementengebouw een veilige vluchtweg gemaakt kan worden. Online brandblusser appartement kopen, veilig per iDEAL! Behalve levering brandblussers voor appartementen en appartementencomplexen kunnen wij tegen lage tarieven periodieke blusmiddelencontrole uitvoeren! In de webshop goedkope brandblussers voor appartementen eenvoudig online kopen en veilig betalen. Ook online voordelige verbanddozen voor appartementen.


BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | SCHUIM 6-LITER:
BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | BLUSDEKENS ( niet geschikt voor doven vlam-in-de-pan )
BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | ROOKMELDERS - KOOLMONOXIDEMELDERS:
BRANDBLUSSERS APPARTEMENTEN | VLUCHTLADDERS:
AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER CV-KAST - METERKAST - WASDROGER:

BRANDBLUSSER APPARTEMENTEN

Een brandblusser mag in een appartement niet ontbreken. Dit omdat een appartement zich vaak op een hoger gelegen verdieping bevindt en er slechts een enkele uitgang is. En appartementen worden veelal door ouderen bewoond die verminderd zelfsredzaam zijn. U kunt zich voorstellen dat een zware metalen brandblusser door het zware gewicht niet populair is onder deze doelgroep. Ook hebben ouderen minder kracht in de handen dus ook moeite met tillen van een zware brandblusser. Mede hierom zijn sprayblussers ontwikkeld en goedgekeurd voor brandpreventie en ouderen woningen en appartementen. Schuim spray blussers zijn brandblussers die bij een beginbrand door ouderen het meest eenvoudig in te zetten zijn. In slechts drie seconden brandblussen door dop te draaien, spray opening op de brand richten en sprayknop indrukken. Neem voor advies bij het kopen van een brandblusser voor appartement contact op.