WEBWINKEL | ROOKMELDERS KOPPELBAAR 


Rookmelders draadloos koppelbaarDraadloze rookmelders voor woning, appartement en kleine ondernemingen. Installatiebedrijven zijn al jaren enthousiast over deze draadloos te koppelen rookmelders die aan de eisen van het Bouwbesluit voldoen. Voordeel is de minder benodigde installatietijd. De in de webshop aangeboden draadloos te koppelen melders van professionele kwaliteit worden reeds geruime tijd in woonverblijven en bedrijven toegepast. In de webshop rookmelders en onderhoudsvrije-sprayblussers voor goedkope prijzen bij BlusPunt online kopen. Wij leveren verschillende soorten brandblussers zoals schuim, poeder, vet, koolzuurgas en spray brandblussers. 


Vanwege storing ongevoeligheid, betrouwbaarheid en mogelijkheid tot onderling koppelen worden deze RF rookmelders voorgedragen en geadviseerd. De te koppelen rookmelders communiceren onderling door middel van RF sokkels. De rookmelder die rook detecteert zend radiografisch een code die door andere rookmelders opgepakt wordt. Deze melders gaan ook direct in alarm. De code is voor elke rookmelder gelijk (fabriekscode) zodat alle rookmelders standaard vanuit de verpakking al met elkaar kunnen communiceren. Elke RF rookmelder heeft een eigen huiscode. Het instellen van deze code is aan te bevelen om te voorkomen dat communicatie met rookmelders in naburige panden plaatsvindt. Iedere ontvanger heeft naast de fabriekscode 30 geheugen plaatsen waar 30 verschillende codes in worden opgeslagen. RF rookmelders zijn selectief op elkaar in te leren. Hiermee wordt bepaald welke melders op elkaar reageren.  


ROOKMELDERS | DRAADLOOS KOPPELBAAR:
UNIVERSELE BRANDBLUSSER | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSER:

Draadloos koppelbare rookmelders. Uitkomst bij projecten in renovatiebouw en nieuwbouw in woningen en klein MKB. In monumentale panden hoeven er bij installaties van dit type-rookmelders geen sleuven, voor het netjes wegwerken van bekabelingen in wanden, uitgefreesd te worden. Hiermee bespaart u geld. Ook voorkomt u plaatsing van (lelijke) kabelgoten. Koppelbare brandmelders: studentenhuis, woning, appartement, vakantiehuis, praktijk, klein MKB.