ROOKMELDERS | WEBSHOP


Webwinkel rookmelders voor woningen. Rookmelders in woningen zijn levensreddend..! Brand in woningen met goed geplaatste rookmelders en de juiste brandblusser te beheersen. Rookmelders detecteren en signaleren een brand al in de beginfase..! Een woningbrand ontstaat vaak onverwachts. In woningen en appartementen zijn veel brandbare materialen aanwezig die bij een bepaalde temperatuur al spontaan kunnen ontbranden. Koop voordelig per iDEAL rookmelders naar keuze in de webwinkel. Rookmelders ophangen is eenvoudig. Met rookmelders in huis bent u op een onverwachte brand voorbereid. Door de snelle signalering kunnen u en uw gezinsleden de woning tijdig en snel verlaten.


Rookmelders thuis noodzakelijk! Naast emotionele schade is de financiële strop groot. Jaarlijks zijn circa 115.000 huishoudens de dupe door brand. Hieruit blijkt de noodzaak van rookmelders in particuliere woningen en appartementen. Bedrijven zijn verplicht om complete brandmeldinstallaties met doormelding naar de brandweer te hebben. Particulieren monteren gelukkig steeds meer optische rookmelders aan plafonds in huis. Er zijn helaas legio voorbeelden van woningbranden waar groot persoonlijk en financieel leed is geleden. Wacht daarom niet langer en schaf rookmelders voor thuis aan bij BlusPunt. In de shop goedkope rookmelders en onderhoudsvrije sprayblussers. Brandblussers geschikt voor blussen op hout, papier, textiel, frituurvet en elektrische apparatuur..!


ROOKMELDERS:

Optische rookmelders zijn de voordeligste rookmelders voor huizen. Voor woonhuizen en woonverblijven waar een gezamenlijke woonfunctie van toepassing is kunt u goedgekeurde draadloos-koppelbare rookmelders-kopen. Hang optische rookmelders niet in keuken of badkamer. Om vals alarm te voorkomen. Beste brandmelder in keuken, badkamer of op de overloop is een hittemelder. Zorg dat vluchtwegen in huis vrij van rommel zijn en dat de deuren en ramen eenvoudig zijn te openen. Oefen met uw familie hoe deze ten tijde van een brand zo snel mogelijk op een veilige wijze de woning kunnen verlaten en spreek een plaats af waar iedereen verzameld. Prima verzamelplaats is bijv. een boom of lantaarnpaal op veilige afstand aan de voor- of achterzijde van uw woning.