AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

PRYMOS BRANDBLUSSER UNIVERSEEL | WEBSHOP


Prymos Universele brandblusser onderhoudsvrij..! Online aanbiedingen Prymos Universele brandblussers. Bij ons koop je de goedkoopste Prymos Universele brandblusser. De Prymos sprayblusser Universeel is onderhoudsvrij (de voertuigen variant ook) echter niet vorstbestendig maar een uitstekende brandblusser voor thuis met blusmiddel universeel. Beide soorten Prymos sprayblussers hebben een lange houdbaarheidstermijn van meer dan vijf jaar. Dit is net zo lang als schuim brandblussers van staal. De universele sprayblusser heeft het Rijkskeurmerk van Binnenlandse Zaken dat aangeeft dat de universeel sprayblussers door de Overheid voor brandbestrijding inzet zijn goedbevonden. Compacte en uiterst handzame sprayblusser voor kantoor, keuken en thuis. Het blusmiddel in deze blussers is doorontwikkeld waardoor dit type sprayblussers de langste blusmiddel houdbaarheid bieden. Bedienen is eenvoudig. Dop draaien en knop indrukken is blussen. Bestel eenvoudig online universele brandblusser voor werkplek en thuis. Koop bij ons de goedkoopste Prymos universele brandblusser.


PRYMOS UNIVERSELE BRANDBLUSSER | ONDERHOUDSVRIJ:

PRYMOS UNIVERSELE BRANDBLUSSER & HOUDBAARHEIDSTERMIJN

De Prymos brandblusser Universeel is een sproeischuimblusser. De term sproeischuimblusser dankt zijn naam aan de doorontwikkelde bluswerking van de sproei (activatie) kmop. Van alle verkrijgbare universele sprayblussers voorziet de Prymos brandblusser Universeel in de langste houdbaarheid en inzetduur. Een brandblusser van hoge kwaliteit, compact, licht van gewicht en keuringsvrij. De buitenlandse fabrikant Prymos voorziet in bestendige levering zodat altijd voorraad is. Een Prymos brandblusser kopen betekent zekerheid en betrouwbaarheid. Dit geldt voor Prymos Voertuigen en Prymos Universele brandblusser.


PRYMOS UNIVERSELE BRANDBLUSSER & BLUSPUNT.NL

Dealer Prymos brandblusser Universeel. Wij bieden u Prymos brandblussers met Kiwa keur en Rijkskeurmerk voor goedkope prijzen en de laagste verzendkosten. De Prymos spray brandblusser bestrijdt effectief brand thuis, kantoor en keukens in woon verblijven of voertuigen (camper, caravan) en het blusmiddel is milieuvriendelijk. Nieuwe Prymos brandblussers leveren wij in Nederland. Informatie soorten Prymos brandblussers? Neem gerust contact op.


PRYMOS UNIVERSELE BRANDBLUSSER | ENKELE TOEPASSINGEN: