AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

5A-21B BRANDBLUSSERS


5A-21B brandblusser..? Om bij het kopen van de juiste brandblusser de prestaties van brandblussers onderling te kunnen vergelijken zijn blusrating blustesten ontwikkeld. Wat betekent 5A-21B? Een 5A-21B brandblusser is een schuimblusser. De aanduiding 5A-21B op brandblussers geeft aan welke maximale brand grootte met dit type brandblusser kan worden geblust. De omstandigheden waarin brandblussers worden getest zijn vooraf bepaald. Het blusresultaat hangt van het schuimblusmiddel, type 5A-21B brandblusser en ervaring van degene die de blustest uitvoert af. 5A-21B brandblussers zijn compacte sprayblussers geschikt voor blussen in verschillende brandklassen waarbij de blusrating met getallen i.c.m. met de letter van bijbehorende brandklasse op de sprayblusser moet worden vermeld. Bij deze soorten brandblussers is dat 5A-21B. In de webshop goedkope 5A-21B brandblussers met aanbieding prijzen. Ook kunt u bij ons online ook de grotere lithiumschuim, poeder, koolzuurgas en automatische brandblussers kopen. Kosten voor onderhoud aan brandblussers besparen?


5A-21B | SPRAYBLUSSER UNIVERSEEL:

  • 5A: voor blussen beginbrand tot max. 0.50 meter in brandklasse-A ( hout, papier, textiel ).  
  • 21B: voor blussen beginbrand tot max. 21 liter in brandklasse-B ( benzine, thinner, diesel, terpentine ).
  • 5F: voor blussen beginbrand tot max. 5 liter in brandklasse-F ( frituurolie, frituurvetten, bakolie, keukenapparatuur ).
  • elektriciteitsbrand: brandklasse "E" is vervallen, met de 5A-21B brandblussers veilig blussen op elektra tot 1000-volt.

5A-21B BRANDBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ | THUIS - AUTO - BOOT - CAMPER - CARAVAN:
5A-21B BRANDBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ | THUIS - AUTO - BOOT - CAMPER - CARAVAN:

5A-21B BRANDBLUSSER | GOEDKOOPSTE BRANDBLUSSERS:

De 5A-21B-brandblusser is een veelzijdige brandblusser categorie. Op de eerste plaats zijn deze soorten brandblussers onderhoudsvrije kleine brandblussers verkrijgbaar met verschillende blusmiddel houdbaarheid data. Geschikt voor veilig blussen van een elektriciteitsbrand, frituurbrand, hout, papier en textiel. De 5A-21B brandblussers zijn compacte brandblussers met eenvoudige bediening. Er is geen speciale blusinstructie nodig omdat de werking simpel is. Er zijn qua bediening twee soorten 5A-21B brandblussers te onderscheiden. Enerzijds de goedkoopste 5A-21B blusser met twee drukknoppen. Knop 1 dient voor het ontgrendelen en knop 2 voor blussen. Anderzijds de 5A-21B blussers met draaidop ontgrendeling en sprayknop voor blussen. Beiden soorten brandblussers zijn een innovatie in de brandblusser branche omdat ze onderhoudsvrij zijn en vanwege de compacte omvang werkelijk overal eenvoudig zijn te monteren.