AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID | TEL. 085 - 1304730

BRANDBLUSSERS HERVULLEN


Kosten hervullen brandblussers? Kosten hervullen brandblussers is kostbaar..! Bijna alle brandblussers zijn te hervullen brandblussers. De kosten voor het hervullen van schuimblussers, poederblussers en koolzuurgasblussers hangt af van de inhoud en soort brandblusser dat u wilt laten hervullen. Er zijn drie soorten brandblussers te koop. Metalen brandblussers, sprayblussers en onderhoudsarme-brandblussers. Periodiek hervullen van brandblussers met schuim, poeder en koolzuurgas is conform NEN2559 verplicht. Hervullen sprayblussers is niet mogelijk echter is de houdbaarheid van het blusmiddel in sprayblussers lang en zijn sprayblussers goedkoop. De onderhoudsarme poeder en schuim brandblussers in de webshop komen slechts in het 10e jaar voor periodiek hervullen in aanmerking en dat terwijl brandblussers met stalen cilinder in het 5e, 10e en 15e jaar nieuwe inhoud moeten hebben. Met onderhoudsarme blussers kosten hervullen besparen..! 


Hervullen soorten brandblussers? De kosten voor het hervullen van brandblussers is dus afhankelijk van het type brandblusser en welk blusmiddel de brand blusser(s) bevat(ten). De typen brandblussers in Nederland verkrijgbaar zijn brandblussers met drijfgaspatroon (met rode inslagknop bovenaan de blusser) en hiernaast de meest verkochte goedkopere brandblussers (constante druk brandblussers) met drukmeter. De kosten voor hervullen van poederblussers en ook schuimblussers onder constante druk zijn hedendaags duurder dan om deze soorten brandblussers te vervangen. De kosten voor vervanging van de inhoud van poederblussers en schuimblussers met rode inslagknop staan in verhouding tot de kosten van de aanschaf van deze brandblussers wel in verhouding. Bij BlusPunt Brandblussers onderhoudsarme-brandblussers en onderhoudsvrije schuimblussers met de voordeligste prijzen op Internet veilig online kopen. Wilt u brandblussers hervullen? Wij hervullen geen brandblussers echter neem voor een transparante brandblusser hervulkosten analyse gerust contact op.


BRANDBLUSSERS HERVULLEN | SCHUIM - POEDER - KEUKEN - CO2:
BRANDBLUSSERS VERVANGEN | SCHUIM - POEDER - CO2 - VET:
ONDERHOUD BLUSMIDDELEN PRIJS INCLUSIEF VOORRIJDEN

WANNEER BRANDBLUSSERS HERVULLEN | UITGEBREID ONDERHOUD

Het is voor menigeen nog vrij onduidelijk wanneer en waarom brandblusapparaten dienen te worden hervuld. Hierom hebben wij voor u hieronder het vrij te downloaden document aan deze pagina toegevoegd. Op deze pagina staan de tijdspaden voor hervullen (uitgebreid onderhoud) van brandblussers vermeldt. Neem voor informatie of advies over brandblussers hervullen gerust even contact op. Veelal is het voordeliger om te hervullen brandblussers duurzaam af te voeren en door nieuwe te vervangen. Wij bieden een groot assortiment goedkope brandblussers in alle soorten met diverse inhoud volumes.


Wanneer brandblusser hervullen
Afbeelding – 606,0 KB