Brandblusser

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 13:46

Brandblusser kopen? Een nieuwe brandblusser kopen lijkt eenvoudig. Welke brandblusser kopen is afhankelijk of de brandblusser bedoeld is voor in de auto thuis of voor op kantoor. In de webshop brandblussers met verschillende soorten blusmiddel en blusstof voor echte aanbieding prijzen veilig online kopen. Bij ons enkel brandblussers met Rijkskeurmerk zodat u zeker weet dat deze aan alle strenge Europese én Nederlandse voorschriften voldoen. De goedkoopste en meeste verkochte brandblusser is de permanente druk brandblusser verkrijgbaar met schuim en poeder. Een schuim brandblusser met permanente druk is bijvoorbeeld aan de ronde drukmeter bovenaan de brandblusser te herkennen. Een schuim brandblusser met permanente druk bevat een premix blusmiddel en een poeder brandblusser onder permanente druk ABC poeder. Wist u dat meer dan 85 procent van de beginnende branden wordt met een brandblusser wordt bestreden. Omvang van de brand te groot? Dan kunt u met een draagbare brandblusser een vluchtweg door de brand creëren. Wij leveren alle soorten brandblussers zoals de schuimblussers, poederblussers, koolzuurgasblussers, sprayblussers en vetbrandblussers. De brandblussers welke wij in onze webshop aanbieden hebben verschillende blusrating. Met de blusrating is te achterhalen welke brandgrootte er met de brandblusser bestreden kan worden.

 

Brandblusser blusrating? De brandblusser blusrating wordt met getallen en letters, van de brandklassen, waarvoor het gebruik van de betreffende draagbare brandblusser in het gebruik geschikt is vermeldt. Eigenlijk net als bij aanduidingen van motortypes van personenauto's. Een schuim brandblusser met de blus rating van 21A-183B is geclassificeerd om een vaste stof brand van 2.10 meter en vloeistofbrand tot 183 liter aan te kunnen. Deze in het voorbeeld genoemde brandblusser is geschikt voor bedrijfsruimten waarmee aan het Bouwbesluit en de gebruikersvergunning wordt voldaan. De brandblusser fabrikanten en ook brandblusser leveranciers zijn verplicht om de blusrating en brandklassen aanduiding op het brandblusser etiket te vermelden. 

 

Brandblusser kopen maar welke? Uitgangspunt welke brandblusser te kopen is de ruimte of situatie waar zich het te verwachten brandrisico zich bevindt. Is de brandblusser voor in de auto, woning, boot, camperkantoorruimte of caravan nodig? Dan is een schuim brandblusser het beste alternatief omdat blussen met schuim vele malen minder gevolgschade teweegbrengt ten opzichte van blussen met poeder in besloten ruimten. Welke brandblusser inhoud is er aan boord van een plezierboot, in de auto, camper, woning of caravan vereist? In deze situaties is een schuim brandblusser met 2-liter inhoud al voldoende. Ook kunt u in de webshop in de betreffende categorie een spray-brandblusser kopen die tevens voor blussen op frituurvet geschikt is.

 

Brandblusser onderhoudsvrij en onderhoudsarm? BlusPunt Brandblussers biedt deze brandblusser soorten voor goedkope prijzen. Onze missie is ontstaan uit de gedachte dat wij bedrijven en particulier om brandblusser onderhoud kosten te besparen. De onderhoudsvrije spray schuimblussers zijn ontworpen voor het blussen van brand in huis maar ook in cabines van voertuigen en vaartuigen. De grotere onderhoudsarme brandblussers bevatten schuim of poeder blus middel en zijn bedoeld voor brandpreventie in bedrijfspanden en op bedrijfsterreinen. Zowel sprayblussers als onderhoudsarme-brandblussers hebben het Rijkskeurmerk. Ook zijn beide soorten soorten brandblussers lichtgewicht brandblussers die sneller, dan bij inzet van een stalen brandblusser naar een brand zijn te verplaatsen. De spray schuim brandblusser is de goedkoopste brandblusser die u kunt kopen en is in uitermate veel toepassingen voor brandbestrijding inzetbaar. Ideale brandblusser voor als u met auto op vakantie gaat. Online brandblusser kopen in de webshop is bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig.  


Informatie over welke brandblusser het meest geschikt is voor een specifieke locatie of situatie? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op.