Brandblusser 600ml

Gepubliceerd op 21 januari 2024 om 09:19

Schuimblusser 600ml. Met een inhoud van 600ml en eenvoudige bediening is deze brandblusser ideaal voor blussen van brand in huis, keuken en camper. Snel inzetbare, licht van gewicht en compact in omvang zijnde brandblusser. Deze 600ml brandblusspray zorgt dat je een beginbrand snel kunt bestrijden. De sprayblusser is een 600ml ABF schuimblusser waarmee je zelfs een vetbrand van maximaal 5-liter kunt blussen. Er zijn ook sprayblussers te koop met alleen brandklasse AB bluscapaciteit echter wij bieden deze goedkoopste schuimblusser 600ml ABF omdat deze ook geschikt is voor blussen op brandklasse-F brand. De bediening van deze handzame brandblusser is zeer eenvoudig. Dop eraf draaien zodat het zegel breekt en voor blussen de spray knop indrukken. Net als iedere andere spuitbus. Het is mogelijk om stootsgewijs het schuim brandblusmiddel op de brand te brengen. Vanwege de compacte omvang en het lichtere gewicht is deze sprayblusser 600ml ook door personen met minder kracht in de handen voor blussen in te zetten. In  de webshop alle soorten-brandblussers.

Brandblusser onderhoudsvrij

U leest het goed. Deze brandblusser 600ml is onderhoudsvrij en keuringsvrij. Onderhoudsvrije sprayblussers zijn een recentelijke innovatie op het gebied van draagbare brandblussers. Zoals deze onderhoudsvrije brandblusser 600ml speciaal is ontworpen om een beginnende brand in brandklassen ABF te bestrijden. Ook kun je met deze schuim brandblusser 600ml op elektrische apparatuur onder spanning blussen ,tot 1000-volt. Dit wordt ook op het brandblusser etiket vermeldt. Wij zijn de leverancier van de goedkoopste brandblussers 600ml voor thuis, onderweg en kantoor. Goedgekeurde brandblussers met Rijkskeurmerk voor aantrekkelijke lage prijs. De brandblusser 600ml is een prima brandblusser voor in de keuken, camper, caravan en thuis. Ook voor brandbestrijding in de kantoorruimte, bij de toonbank, voor beveiligingsmedewerkers tijdens controleronden, werkplaatsen, op het bureau, hulpdiensten en tijdens evenementen.

Welke schuimblusser voor thuis ?

Welke schuimblusser voor thuis is een vraag die wij regelmatig krijgen. Het is ook een logische vraag want mogelijk dien je aan de voorwaarden van de brand verzekering te voldoen. Dan zijn er vaak veel vragen tegelijk zoals welk type blusmiddel en welke inhoud is voldoende. Wij helpen u bij het kopen van de juiste brandblusser op weg. Neem de voorwaarden van de brandverzekering door. In de polis wordt altijd een inhoud en een type brandblusser genoemd. Vandaag de dag worden gelukkig ook door verzekeraars schuimblussers (in plaats van poederblussers voorheen) voorgeschreven. Heeft u een rieten dak dan adviseren wij om een 6-liter-schuimblusser te kopen en per verdieping een exemplaar te plaatsen. Voor in de keuken is de hieronder getoonde ABF brandblusser prima. Heeft u een werkruimte of bedrijf aan huis dan kan het zijn dat de verzekering meer brandpreventie vereist zoals bijvoorbeeld een lithiumaccu-brandblusser en niet te vergeten rookmelders en een blusdeken. Ook als de verzekering geen eisen stelt is het van belang dat bij brand iedereen veilig kan worden gestelt.