Brandblusserkast

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 14:56

Brandblusserkasten voor brandblussers. Brandblusserkasten beschermen brandblussers tegen de invloeden van het weer en tegen schade van buitenaf. In de webshop diverse soorten brandblusserkasten die eenvoudig aan een muur, paal of andere constructie te monteren zijn. Robuuste kasten die tegen een forse stoot kunnen en brandblussers tegen vocht, hitte en steenslag beschermen. Brandblusser beschermkasten worden ingezet op bedrijfsterreinen, tankstations buitenterreinen, aan vrachtwagens, op steigers in jachthavens, op terreinen van vakantieparken en overige toepassingen. In de webshop ook brandblussers om de gewenste brandblusserkast en brandblusser combinatie samen te stellen. Online eenvoudig bestellen, koop bij ons de goedkoopste brandblusserkast.


Soorten brandblusserkasten

Kasten voor brandblussers worden ter bescherming van brandblusapparaten aan vrachtwagens, aan bedrijfspanden en aan andere constructies ingezet. Deze bescherming waarborgt een betrouwbare werking en ook de levensduur van de brandblusser wordt in stand gehouden. Brandblusserkasten voor draagbare brandblussers zijn de oplossing om brandblussers niet alleen tegen de invloeden van het weer te beschermen echter ook tegen vandalisme en andere schade. De Bawer brandblusserkasten op de foto zijn van stevig kunststof gemaakt en zijn leverbaar voor 6/9/12 kilogram poederblussers en 6/9 liter schuimblussers. Bij het bestellen is het noodzakelijk om de cilinder diameter (in cm) te weten van de draagbare brandblusser die u in de brandblusserkast wilt gaan plaatsen. De diameter afmeting is bepalend of de te plaatsen brandblusser in de klem in de kast past. De brandblusser wordt met de snelspanband ik de klem geborgd. 


BRANDBLUSSERKASTEN | KUNSTSTOF

Waarom brandblusserkasten ?

  1. Weersinvloeden: Brandblusserkasten beschermen brandblussers tegen nadelige weersinvloeden die de werking van brandblussers beïnvloeden.
  2. Sabotage: Afgrendelbare brandblusserskasten kunnen voorkomen dat brandblussers opzettelijk worden vernield of ontvreemd.
  3. Snel inzetbaar: Brandblusserkasten vallen vanwege de opvallende kleur ook vanaf een grotere afstand goed op waardoor sneller traceerbaar.

Brandblusserkast voor 2 brandblussers ...

Brandblusserkasten met venster zijn meest gekocht. De kasten voorzien van handig doorkijkvenster maken het mogelijk om eenvoudig te controleren of de brandblusser nog in de brandblusserkast zit. In de regel wordt een brandblusserkast voor het onderbrengen van een enkele brandblusser gekocht echter bij ons in de webshop kunt u zelfs de speciale brandblusserkast voor twee brandblussers kopen. Ideale brandblusserkast voor monteren van twee brandblussers aan vrachtwagens, opleggers en voertuigen in de transportsector. Neem voor advies en informatie gerust contact met ons op, wij zijn graag van dienst.