Beste WiFi rookmelder

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 13:02

De beste WiFi rookmelder is de 2.4 GHz draadloos koppelbare rookmelder. Een betrouwbare rookmelder met fraai design niet alleen de beste, maar ook de meest populaire slimme rookmelder. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en het kunnen koppelen van eveneens WiFi koolmonoxidemelder en andere WiFi melders maakt het een compleet systeem voor optimale brandveiligheid thuis. Rookmelders en andere soorten alarmmelders draadloos koppelbaar via je eigen WiFi thuis. Betrouwbare rookmelders en andere melders tot maximaal vijftig stuks met behulp van optionele basis-unit eenvoudig aan 2.4 GHz WiFi netwerk thuis draadloos te koppelen rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders en watermelders. Met draadloos kopplebare melders is veel minder installatietijd benodigd. Of dat je automatisch een pushbericht bij alarmering op je GSM ontvangt. Het WiFi netwerk is in deze moderne tijd vele malen beter dan een tiental jaren geleden. Met dit WiFi woonhuis rookmelder i.c.m. andere soortenmelders blijf je voortdurend op de hoogte bij alarm. De in onze winkel aangeboden koppelbare brandmelders zijn van professionele kwaliteit en worden in huizen en kleine kantoren toegepast. Het zijn de beste WiFi-rookmelders.


Rookmelder op stroom of batterij ?

Pushbericht GSM

De beste WiFi rookmelders in combinatie met andere soorten melders. Ook door de storing ongevoeligheid, betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot het onderling draadloos koppelen worden WiFi melders onder andere door de brandweer geadviseerd. De hittemelder, koolmonoxidemelder, watermelder of de rookmelder die een calamiteit (overschrijding) detecteert zend direct een pushbericht naar je GSM. Krijg je een alarmmelding op je GSM dan kun je overal ter wereld of waar je op dat moment ook bent, via de gratis app op je GSM inloggen in je thuis netwerk. Zo kun je direct de alarm status uitlezen en eventueel familie of buren inlichten als je niet snel thuis kunt zijn. Direct hieronder zie je een voorbeeld WiFi brandveiligheid systeem met melders.

Op de afbeelding links tonen wij het basisstation en de in de beheersoftware totegevoegde melders. Iedere melder kun je een eigen locatienaam geven. Ook zie je direct de status van de batterij en de sterkte van het WiFi signaal in beeld, m.b.v. de blauwe symbolen. Voor het eenvoudig toevoegen aan de software is de grafische weergave van het type melder zeer handig gedaan. Achteraf extra rookmelders of andere soorten melders kopen? Dat is geen issue want deze soorten melders blijven in het assortiment beschikbaar. Als advies geven wij wel dat je er op tijd bij moet zijn want ze zijn zeer populair. Dat komt mede doordat dit type rookmelder ook aan zijkant detectiekamers heeft. Dit vertaald zich naar een nog sneller detectie van overmatige rook.

Wat is de beste melder? Een rookmelder op stroom of rookmelder met batterij? Het voordeel van een rookmelder met batterij is dat je deze op iedere plek aan het plafond kunt plaatsen. Je bent ook qua installatietijd sneller klaar want je hoeft geen bekabelingen aan te brengen plus je wordt niet beperkt tot een bepaalde plaats waar het stroompunt zich bevindt. Een draadloze WiFi rookmelder kun je overal plaatsen. Een rookmelder met batterij geeft altijd aan dat de de batterij bijna leeg is. Thuis dien je op elke verdieping met woonkamer, slaapkamer of keuken een rookmelder hebben. Zo krijg je snel een waarschuwing bij rook of brand. De eigenaar van een woning is verplicht om rookmelders te plaatsen. Wanneer u een woning huurt dient de verhuurder ervoor te zorgen dat er rookmelders zijn. Als het een VVE betreft dien je als bewoner of eigenaar zelf rookmelders te plaatsen in je eigen woning. De rookmelderplicht geldt niet in gemeenschappelijke ruimtes. Maak de rookmelder elke maand stofvrij en schoon. Zo verklein je het risico dat de sensor in de rookmelder foutief alarm geeft.

Rookmelder thuis verplicht ...

Rookmelder thuis verplicht sinds 1-juli-2024. Sinds enige tijd is het verplicht om een rookmelder in huis te hebben. En dan bieden deze WiFi-melders grotere voordelen dan bijvoorbeeld rookmelders van de Action of Gamma. Wat dacht je van de handige gratis app voor toevoegen van melders in de beheersoftware voor koppeling met je smartphone. Dit is niet alleen handig echter maakt een WiFi rookmelder makkelijker in gebruik. Je krijgt meer waar voor je geld. Heb je een woning met verdiepingen? Plaats op elke verdieping een rookmelder want dit is verplicht. Een ander voordeel is dat je niet direct alle melders hoeft te kopen want de getoonde melders blijven beschikbaar. Je kunt dus modulair achteraf melders toevoegen. Kies in ieder geval voor de beste WiFi-rookmelder.