Brandblusser schuim 6 liter

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 12:33

Brandblusser schuim 6 liter kopen online. In de webshop brandblusser schuim 6 liter voor de goedkoopste prijs op Internet. Het type schuimblusser 6 liter is de meest verkochte brandblusser in Nederland. Waarom is dat? Het Bouwbesluit schrijft in bedrijfsruimten brandblussers voor met minimaal 6 liter inhoud. In Nederland worden circa 80 procent van alle beginbranden in bedrijfsruimten met een draagbare brandblusser 6 liter geblust dan zijn er in bedrijfsgebouwen in Nederland gelukkig veel dan deze soorten brandblussers. Wat kost een 6 liter schuimblusser? De schuimblussers met 6 liter zijn in verschillende soorten te koop. Bijvoorbeeld voor laag en hoog risico omgevingen. De risicofactor telt vooral voor uw brandverzekeraar mee. Behalve de goedkoopste schuimblusser die niet tegen temperaturen onder het vriespunt bestand is bieden wij ook de duurdere vorstvrije brandblusser schuim 6 liter. Vaak krijgen wij de vraag,  wat is beter een schuim of poeder brandblusser? In de basis een schuimblusser tenzij de schade door blussen met een poederblusser acceptabel is. Hoe lang gaat een schuim brandblusser mee? Ook belangrijk om te weten is dat brandblussers met metalen cilinder een levensduur hebben van twintig jaar. Onderhoud is jaarlijks en vijfjaarlijks dient er uitgebreid onderhoud aan schuimblussers plaats te vinden. Uitgesloten van onderhoud zijn sprayblussers. Sprayblussers zijn namelijk onderhoudsvrije brandblussers. Hoeveel liter brandblusser in huis? Ook thuis raden een brandblusser schuim 6 liter aan.

Goedkoopste brandblusser schuim 6 liter

 

Ook de goedkoopste brandblusser schuim 6 liter is een goedgekeurde brandblusser of gekeurde brandblusser. Alle soorten schuimblussers in onze webshop hebben het Rijkskeurmerk. Dit houdt in dat zij aan uitgebreide testen zijn onderworpen die betrekking hebben op het ontwerp van de brandblusser en ook op de bluscapaciteit van de betreffende brandblusser. Iedere brandblusser met Rijkskeurmerk is een prima brandblusser. Waar dient u bij het kopen van schuim brandblussers op te letten? Op het brandrisico! Het soort brand waarop u voorbereid wilt zijn. Dat kan zijn een accubrand, vloeistofbrand, vaste stof brand of misschien wel een elektriciteitsbrand. Er zijn nogal wat brandsoorten. Schuimblussers zijn veelal sproeischuimblussers. Met een sproeischuimblusser kunt u veilig op onder spanning staande elektrische apparatuur blussen doordat de blusstraal in milliseconden wordt onderbroken. Er is geen sprake van elektrische geleiding. Met sproeischuimblussers tot 1000-volt veilig in brand staande apparatuur blussen. Dit wordt altijd op het schuim brandblusser etiket vermeldt.

 

Controle brandblussers

 

Schuim brandblussers in bedrijven dient u periodiek conform opgave van uw verzekering te laten controleren en onderhouden. Wij controleren brandblussers in Hoogeveen, Emmen, Assen, Drenthe en omliggende provincies en woonplaatsen. Wij kennen brandblussers en onderhoudsvoorschriften door en door. In de regel kunnen wij onderhoud vragen snel opvolgen. Hebben wij vorig jaar onderhoud aan brandblussers (en brandslanghaspels) binnen uw bedrijf mogen uitvoeren? In het volgende jaar nemen wij altijd een maand voor het volgend uit te voeren blusmiddelen onderhoud contact met u op. Wij kondigen ons altijd aan en vragen vooraf of er blusmiddelen gebruikt zijn of er aan blusmiddelen in de afgelopen tijd defecten zijn ontstaan. Meestal is gelukking niet het geval. 

 

Vet schuim brandblusser keuken

 

Een schuim brandblusser die vet brand kan blussen? Dat klopt! Wij verkopen ook schuimblussers waarmee je een combinatiebrand van apparatuur en vet bij vlam in de pan veilig kunt blussen. Schuimblussers voor in de keuken worden ook wel F-brandblussers genoemd van brandklasse-F. Het blusmiddel in de vet brandblussers zorgt voor een zuurstofdichte laag over de brandende olie of vet. Het vetblusmiddel speciaal schuim verlaagd de temperatuur van het vet of de olie waardoor geen herontsteking kan plaatsvinden. Weet u niet welke vet schuim brandblusser u dient te kopen? Hoe blus je vet? Een vetbrand blus je dus met een brandklasse-F schuimblusser. Belangrijk is dat je tijdens het blussen van vlam in de pan of keukenbrand altijd 1 meter afstand tot de brand houdt. Dit geldt overigens voor alle soorten branden. Een frituurbrand is het beste te blussen met een vetbrandblusser. De temperatuur van de frituurbrand wordt dan snel omlaag gebracht om branduitbreiding te voorkomen. Vetbrandblussers zijn er in verschillende soorten en maten. Een goede vetblusser voor thuis zijn de sprayblussers met A-B-F vermelding op het etiket. Omdat er in keukens van bedrijven met meer vloeistoffen wordt gebakken, gefrituurd en of gekookt zijn in deze grootkeukens schuimblussers met brandklasse A-B-F vermelding op het etiket ontworpen. Het getal voor de letter F geeft het aantal liters vet/olie aan dat u maximaal met de betreffende vetblusser kunt blussen, bijvoorbeeld 5F, 25F, 40F of 75F. Koop in de webshop goedkope brandblusser schuim 6 liter.


BRANDBLUSSER SCHUIM 6-LITER