NOVEC BRANDBLUSSER | AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS MET BLUSGAS


Novec brandblussers met onschadelijk blusgas! Werking zonder stroomvoorziening en onderhoudsvrij! Nieuwe Novec sprinkler brandblussers om brand in ruimten en kasten met kostbare ICT, PLC, INFRA apparatuur automatisch te blussen. Investeren in sprinklerblussers is laag vergeleken met computerruimte ruimteblussystemen. Novec blusgas is milieuvriendelijk (door korte atmosferische levensduur) en veilig voor personen. Met Novec blussers worden bedrijfsonderbrekingen tot een minimum beperkt. Waar onderhoudsvrije Novec brandblussers ophangen? Overal in (kleine) besloten ruimten en kasten als verdeelkast serverkast, patchkast en UPS kasten. Goedkoopste automatische-brandblussers koop je online bij BlusPunt Brandblussers.


Novec brandblussers zijn standalone brandblussers met volledig automatische werking. De levensduur van deze soorten automatische brandblussers is tien jaar. De Novec brandblussers zijn met verschillende temperatuur range verkrijgbaar zodat u voor uw toepassing de juiste kunt kopen. Wij adviseren om tot de juiste aankoop te komen om de temperatuur, in de behuizing waar u de brandblusser(s) gaat ophangen of monteren, vooraf meet. In de webshop bieden wij de automatische Novec brandblussers exclusief en inclusief doormeld (contact) mogelijkheid. Uw huisinstallateur kent de mogelijkheden voor het realiseren van doormelding bij brand. Wij adviseren om bij aankoop van grote aantallen Novec brandblussers eerst èèn set te bestellen zodat u met deze soorten brand blussers bekend raakt. Neem voor informatie over deze unieke automatische Novec brandblussers gerust contact met de klantenservice op.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | EXCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS:

OPBOUW BRACKET | MONTAGE OP KASTEN:

Nu ook bij BlusPunt Brandblussers te koop is het nieuwe brandblusser-bracket om dit type brandblussers bovenop serverkasten, besturingskasten of overige kastbehuizingen te monteren. Met het opbouwbracket geen verlies van dure ruimte in kasten en compartimenten. Ook maakt het brandblusserbracket het nu mogelijk om de sprinklerblusser op iedere gewenste plek op een kast te positioneren voor het realiseren van de meest effectieve automatische brandblussing.NOVEC BRANDBLUSSER | BRON BRANDBESTRIJDING:

Novec blussers voor bron brandbestrijding. Serverkasten in datacenters, computerruimten en cybercenters bevatten steeds meer apparatuur. Servers worden steeds compacter, dus passen er meer servers in serverkasten en serverracks. De stroomvoorziening, data en serverapparatuur in computerruimtes zijn voor bedrijven de lifeline. Het beste blusmiddel om brand computerruimte te blussen is Novec. Voor het tegen brand beveiligen van patchkasten en serverkasten (server cabinet enclosures) bieden Novec objectblussers uitkomst. De blussers zijn met meegeleverde ophangbeugel eenvoudig te monteren en bij wijziging computerruimte indeling altijd verplaatsbaar. Voordeel van Novec blusgas in serverkasten, besturingskasten en verdeelkasten is dat het met een lage blusdruk brand in seconden blust, zonder schade terwijl er slechts een lage concentratie nodig is om een brand effectief te blussen. Bij BlusPunt Brandblussers online de voordeligste Novec automatische blusgas brandblussers voor automatisch blussen van in brand staande apparatuur in kastbehuizingen kopen.


NOVEC BRANDBLUSSER | ENKELE TOEPASSINGEN: