Schuimblusser kopen

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 09:04

Brandblusser schuim kopen? BlusPunt biedt u verschillende soorten schuim brandblussers in de webshop. Soorten schuimblussers zijn spray schuimblussers en schuimblussers met metalen cilinder. Sprayblussers met schuim zijn onderhoudsvrij en zeer voordelig in aanschaf. Het zijn handzame schuimblussers door eenieder voor brandbestrijding eenvoudig inzetbaar. In de webwinkel zijn drie soorten sprayblussers te onderscheiden, namelijk met 3, 4 en 5 jaar houdbaar brandblusmiddel. De bediening van de versie met 3-jaar houdbaar blusmiddel is uniek vanwege snelle inzetbaarheid. Knop 1 indrukken voor ontgrendelen en knop 2 voor direct blussen. De andere sprayblussers zijn qua bediening vergelijkbaar met een haarlak spraybus. Dop voor ontgrendelen draaien om zegel te verwijderen en knop voor blussen indrukken. Alle soorten spray schuimblussers zijn eenvoudig in gebruik en bieden in vergelijking tot metalen schuim brand blussers een bijzonder lange blustijd duur. Dit komt tot stand doordat de constructie van sprayblussers met een speciale blusnozzle is uitgerust. Spray schuim brandblussers zijn goedkoop, onderhoudsvrij en zeer geschikt als brandblussers voor de auto, camper, caravan en particuliere keuken* (brandklasse-F*). In de webshop bieden wij behalve de goedkope schuimblusser sprayblussers ook aanbieding schuimblussers met metalen cilinder. 

 

De soorten schuimblussers met metalen cilinder zijn in de niet-vorstvrije en vorstvrije variant te koop. Dit zijn tevens brandblussers met Rijkskeurmerk die net als sprayblussers aan de vereisten voor verkoop van blusmiddelen worden gesteld. Schuim brandblussers met de metalen cilinder zijn verkrijgbaar met 2-liter 6-liter en 9-liter inhoud. Brandblussers voor uw bedrijf kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat u met een 6-liter-schuimblusser aan de vereisten gesteld door de Brandweer, de brandverzekering en het Bouwbesluit voldoet. Een schuim brandblusser wordt meestal in (bedrijfs)ruimten opgehangen omdat schuim blusmiddel nauwelijks schade teweegbrengt. Zeker ten opzichte van poederblussers... Brandblusser met schuim kopen voordelig online bij BlusPunt..! 

 

Advies, vergeet niet bij het kopen van brandblusmiddelen voor bedrijfspand om de bekende brandblusser pictogrammen mee te bestellen. In de shop bieden wij u een uitgebreid assortiment aan veiligheidspictogrammen zoals: vluchtweg, gevaar, brand, EHBO en BHV pictogrammen. BlusPunt is totaalaanbieder van brandbeveiliging artikelen en eerste hulpmiddelen voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik waarbij de artikelen aan de recente keurmerken voldoen.