Sprayblusser action

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 11:48

De spray brandblusser, goedkoop en onderhoudsvrij!

De spray brandblusser is een onderhoudsvrije brandblusser voor thuis, werkplek en in de camper of caravan. De sprayblusser kon je een tijd geleden ook bij de Action kopen. Helaas is deze geruime tijd bij deze winkel uitverkocht. Er is nu een gelijke sprayblusser ook handig bij BHV cursus. Dit type sprayblusser werkt net als een spraybus. Vanwege de vernevelende uitstroom van het blusmiddel voorzien sprayblussers in een aanzienlijke lange blustijd duur. Door tijdens BHV te oefenen met deze soortgelijke sprayblusser als van de action is het mogelijk om met een sprayblusser een brand te blussen. De bediening en werking van deze blussers is simpel. Bij brand draai of trek je de dop van de spuitbus richt de opening van de spraykop op de brand en je kunt blussen. Met de afgebeelde brandblusser kun je zelfs een 5-liter vetbrand blussen. Sprayblussers zijn goedgekeurde blussers met Rijkskeurmerk. Het zijn de goedkoopste brandblussers.

Wat kost sprayblusser action ?

Sprayblusser action voor laagste prijs online. Deze soorten brandblussers kun je kopen vanaf nog geen 15 euro. Als je de spray brandblusser gaat vergelijken met blusmiddelen die een metalen cilinder hebben is dat een uiterst aantrekkelijke prijs. En stel dat je geen zware brandblusser kunt tillen of dat je weinig kracht in de handen hebt dan zijn de lichtgewicht sprayblussers bijzonder handig. Is er brand dan is een sprayblusser in een seconde voor brandbestrijding in te zetten. Hiermee kan voorkomen worden dat een beginbrand zich verder kan uitbreiden. Deze blusser is de meest ideale schuim brandblusser voor meest voorkomende brandsoorten thuis en op de werkplek. Wij adviseren om per verdieping een spraybrandblusser op te hangen. Dit is met speciale wandhouder in een paar minuten voor elkaar. Wacht niet langer met het kopen van een brandblusser voor thuis. Profiteer van onze aanbieding sprayblusser action.

Soorten sprayblussers

Sprayblussers kopen met 600ml en 750ml inhoud. Wat zijn de verschillen tussen deze sprayblussers en inhoud volumes. Een van de verschillen is de inhoud. De fabrikanten van sprayblussers bieden de sprayblusser aan het testcentrum aan waar brandblussers wel (of niet) voor verkoop op de Nederlandse markt worden goedgekeurd. Aan de hand van blustesten kan het zijn dat aan sprayblussers met meer inhoud een hogere bluscapaciteit kan worden toegekend. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Hierom worden de prestaties van iedere brandblusser (sprayblussers en metalen brandblussers) in blusrating en brandklasse op het etiket van brandblussers vermeldt. Met de sprayblusser action kon je ABF branden blussen. Dat kan ook met onze onderhoudsvrije 600ml sprayblusser. De sprayblusser 600ml heeft ook 5A-21B-5F blusrating. Net als de sprayblussers van de action destijds. Brand in meerdere brandklassen is dan ook mogelijk.

Voordelen sprayblussers

Een sprayblusser is dus een prima brandblusser voor in de auto, onderweg met camper of caravan, maar ook thuis. Let er wel op dat bij het kopen van een sprayblusser voor de auto dat deze dan wel vorstbestendig dient te zijn en niet aan een temperatuur boven vijftig graden blootgesteld kan worden. Het blijft een spuitbus onder druk. Veel bedrijven kopen sprayblussers omdat je deze vanwege het lichte gewicht eenvoudig naar de werkplek kunt meenemen. En ook voor het personeel als dank voor trouwe inzet of eindejaarscadeau. Sprayblussers kun je in grote aantallen bestellen en ten opzichte van stalen brandblussers ben je dan nog altijd fors voordeliger uit. Voeren uw medewerkers brandgevaarlijke werkzaamheden uit dan bieden onderhoudsvrije sprayblussers uitkomst.

Waar sprayblusser action kopen ?

De goedkoopste brandblussers zijn sprayblussers. Sprayblussers zijn ook voor niet geoefende personen gebruiksvriendelijk. Voor het activeren van een spray brandblusser hoeft er niet met veel moeite een borgpen meer verwijderd te worden. Door de knop in te drukken kun je direct blussen waarmee je de kans vergroot de brand te blussen. In de webshop koop je eenvoudig online de goedkoopste sprayblusser action. Neem voor informatie gerust contact op.