Sprayblusser ABF

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 14:56

De goedkoopste brandblussers zijn sprayblussersSprayblussers zijn niet alleen in aanschaf de goedkoopste brandblusser ook in onderhoud. Ze hoeven geen onderhoud. Op zoek naar een brandblusser voor thuis? Koop een sprayblusser. Dit zijn uiterst handzame brandblussers voor iedereen werkelijk eenvoudig in gebruik en ideaal voor beginbrand brandbestrijding in de keuken of elders in huis. Er zijn verschillende soorten sprayblussers op de markt en omdat niet alle sprayblussers voor blussen bij temperaraturen onder het vriespunt geschikt zijn bieden wij de ABF sprayblusser aan voor een serieuze aanbieding prijs.


SPRAYBLUSSER ONDERHOUDSVRIJ

Iedere sprayblusser brandblusser is onderhoudsvrij maar welke soorten brand kun je ermee blussen? Een ABF spray brandblusser bevat schuim blusmiddel en is geschikt voor het blussen van brand in brandklassen A, B en F. Hiernaast is het blusschuim in ABF sprayblussers ook geschikt voor veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur in huis en wel tot 1000-volt. Dus..., is er brand in de meterkast, computer, televisie of ander elektrisch apparaat dan kunt u deze (behalve lithium gevoede apparatuur) tot 1000-volt veilig blussen. Op sprayblussers staan de brandklassen in de vorm van symbolen bovenaan op het etiket aangeduid in combinatie met getallen ervoor. Deze getallen geven de maximale brandgrootte aan die u met de betreffende sprayblusser kunt gaan blussen (5A-21B-5F). Als voorbeeld nemen ter verduidelijking 5F. Met een 5F sprayblusser is een vetbrand van maximaal 5-liter omvang te bestrijden. Brand klasse B staat voor brandstoffen & brandklasse A voor vaste stoffen. ABF sprayblussers zijn goedgekeurde brandblussers in meerdere brandklassen inzetbaar.  


Sprayblussers zijn innovatieve brandblussers met hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en ze zijn direct beschikbaar. Simpelweg de dop afdraaien en knop indrukken. Deze soorten brandblussers zijn uitermate licht in gewicht en bieden toch een opmerkelijk lange blustijd (spuitduur) van circa 25 seconden. Reden hiervan is het spray blusprincipe. Zorg bij het blussen altijd (dit geldt ook bij blussen met metalen brandblussers) dat je een afstand van minimaal een meter tot de brand bewaard en blus van voren omhoog naar achteren op de brand. Sprayblussers zijn snel verplaatsbaar en naar de brand mee te nemen. Dus geen gesleep met zware metalen brandblussers of een moeizaam te verwijderen borgpen uittrekken. Per verdieping een prima ooplossing voor brandblussen thuis.


HOUDBAARHEID BLUSMIDDEL SPRAYBLUSSER

De houdbaarheid van het spray blusmiddel in sprayblussers verschillen onderling. OP dit moment zijn er nogal wat veranderingen gaande op het gebied van sprayblussers. In ieder geval leveren wij sprayblussers met Rijkskeurmerk. Het Rijkskeurmerk is verplicht en staat op voor verkoop in Nederland goedgekeurde brandblussers. Zo weet u dat u bij ons alleen goedgekeurde brandblussers kunt kopen. Een brandblusser gebruik je niet dagelijks maar als deze echt nodig is dan moet deze wel naar behoren functioneren. Brandblussers met Rijkskeurmerk zijn door geaccrediteerde aangewezen controlerende instanties vele malen getest op gebruiksvriendelijkheid, werking en bluscapaciteit. Vanuit de blustesten en ook de constructie richtlijnen wordt een brandblusser veelvuldig getest voordat deze op de markt zal worden toegelaten. U kunt er dus van op aan dat de sprayblusser in de webshop een prima brandblusser is. Sprayblussers zijn doeltreffende brandblussers die zelfs blusmiddel bevatten voor het veilig blussen van in brand staande apparatuur. Koop bij ons de goedkoopste sprayblusser.