COMPUTERRUIMTE BRANDWEREND MAKEN


U wilt de computerruimte brandwerend maken en beschermen tegen brand van buiten de computerruimte? De richtlijn schrijft in bedrijfsgebouwen compartimenten (ruimten) optimaal brandveilig maken. Op het gebied van brandwerende doorvoeringen wordt er onderscheid tussen 30 en 60 minuten brandwerendheid gemaakt. BlusPunt Brandblussers helpt om doorvoeringen van en naar de computerruimte brandwerend af te dichten. Dit met brandwerende pasta's zodat de ruimten rondom buizen, kabels, kabelgoten en gaten in vloeren, wanden en plafond luchtdicht zijn. De computerruimte is immers het hart van elk bedrijf of organisatie en moet dan ook optimaal tegen brand van buitenaf beschermd worden.


24/7 ONLINE BESCHIKBAARHEID...

De 24/7 economie vereist een steeds hogere ICT beschikbaarheid om de concurrentie positie en om bedrijfsdoelstellingen te borgen. Niettemin zal minimaal 1 op iedere 100 ICT locaties over een periode van tien jaar een brandincident ondergaan. En dat terwijl brand meestal buiten de computerruimte ontstaat en vervolgens uw kostbare apparatuur en data in de computerruimte bedreigt. En niet te vergeten het bluswater van de brandweer. Bescherm uw kostbare data en serverapparatuur met de onderstaande brandwerende computerruimte of laat wanneer uw budget dit niet toelaat de kabeldoorvoeringen van en naar de computerruimte afdichten met brandwerende pasta. Heeft u reeds brandblussers in de computerruimte/datacenter? Bij ons voordelige brandblusserkeuring.


COMPUTERRUIMTE BOUWEN

Een computerruimte bouwen is maatwerk. Door uw ICT en netwerk infrastructuur in deze brandwerende en tevens hittewerende, rookdichte en waterdichte computerruimte onder te brengen stelt u de continuïteit van uw organisatie nog meer zeker. U streeft voor uw bedrijfsprocessen naar de meest optimale continuïteitsbeveiliging tegen een juiste verantwoorde investering. Investeren in ICT beveiliging doet u niet dagelijks. Het is belangrijk dat u met een gedegen advies goed op weg kunt. Door goede samenwerking met fabrikanten en distribuerende bedrijven worden centrale ICT ruimte op maat en toekomstbestendig ontworpen, gebouwd en ingericht. Neem voor informatie contact op.


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE - DATACENTER - ELEKTRISCHE INSTALLATIES | 5-KILO CO2 (KOOLZUURGAS):
PICTOGRAMMEN: