AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER LEASEAUTO | WEBSHOP


Brandblusser leaseauto kopen? Webshop brandblussers leaseauto met speciaal blusmiddel om brand aan boord van uw leaseauto te blussen. Autobrandblussers met Rijkskeurmerk voor lage prijs. Veelal geschikt voor blussen bij temperaturen ver onder nul. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers voor leaseauto, bedrijfswagens, campers en caravans..! Goedgekeurde brandblussers voor onderweg tijdens woon- en werkverkeer en voor op vakantie. Op zoek naar goedkope autobrandblussers voor bedrijfswagenpark of leaseauto? Webshop goedkope auto brandblussers voor bedrijfsvoertuigen naar wens met *poeder (gevolg schade*) online kopen. Bij BlusPunt online goedkope brandblusser leaseauto kopen.


Goedkope brandblusser auto kopen? Bij BlusPunt brandblusser voor auto kopen met voordelige prijs, van lichtgewicht sprayblusser tot en met brandblussers met metalen cilinder. Brandblusser auto action kopen? Kan, echter hebben deze meestal slechts voor een jaar blusmiddel houdbaarheid. Onze brandblussers voor de auto hebben een blusmiddel houdbaarheid van een bepaalde tijd. Neem voor advies bij brandblusser auto kopen gerust even contact met ons op.


BRANDBLUSSER LEASEAUTO | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER LEASEAUTO | AANBIEDINGEN:

SPRAYBLUSSER LEASEAUTO

Een sprayblusser in leaseauto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw auto ontstaat. Ook na brand aan boord van leaseauto's is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. Aantal autobranden neemt in de zomerperiode toe omdat dan oververhitting op de loer ligt. Dit geldt voor alle voertuigen en niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers verplicht. Neem bij vragen over sprayblussers gerust contact met ons op.