AED APPARATEN | WEBSHOP


AED aanbiedingen voor scherpe prijzen. Webshop AED apparaten los en met AED accessoires. AED apparaten worden ook automatische externe defibrillator genoemd. AED's zijn bij hartstilstand levensreddend. De AED apparaten in de webshop zijn van hoogwaardige kwaliteit, degelijk en betrouwbaar. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen hartfalen en dit aantal neemt toe. AED apparaten geven bij hartfalen elektrische schokken om het hartritme positief te beïnvloeden. Met een AED in uw bedrijf, instelling, winkel of vereniging vergroot u de overlevingskansen van het slachtoffer. In de webshop aanbieding voordeelpakketten inclusief accessoires. Een goede tip bij het het kopen van een nieuwe* AED (elektroden voor volwassenen zijn inclusief*)  is om gelijktijdig één set AED kinderelektroden mee te bestellen en om de AED reanimatiecursus te volgen.


Wanneer AED-vervangen? De levensduur van een AED is circa 10-jaar. Het komt zelfs voor dat een AED 14-jaar meegaat echter wij adviseren om een AED bij het bereiken van het elfde jaar, na aankoopdatum, door een nieuwe AED te vervangen. Door veroudering, gebruik en externe invloeden neemt naarmate de leeftijd van de AED vordert de betrouwbaarheid af. Wilt u uw huidige AED-vervangen? Wij bieden u prijsvoordeel door uw AED te kopen wanneer u bij ons de nieuwe AED koopt. Neem voor advies en informatie bij AED vervangen gerust contact met onze klantenservice op. Onze medewerkers zijn graag van dienst. 


AED-APPARATEN | WEBSHOP:
AED-APPARATEN | ACCESSOIRES:
AED CURSUS | ONDERHOUD
TRAINING-AED:
TRAINING AED | PADS & VERVANGINGSPLAKKERS:
AED APPARATEN | BORDJES:

AED LOCATIES NEDERLAND | ZES MINUTEN ZONE:

In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Er wordt naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. 6 minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparatuur werkt. Op www.aed4.eu is het mogelijk om een AED aan te melden en ook om de AED locatie app gratis te downloaden voor op uw mobiele telefoon.