ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Reanimatie cursus. Oefenen in het gebruik van  een AED apparaat is van levensbelang. Tijdens de AED reanimatie cursus leren bedrijfshulpverleners en aangewezen personen op de juiste wijze met AED apparaten te reanimeren. De prijs van de AED reanimatie cursus is voordelig. Na voltooiing ontvangt iedere deelnemer een certificaat met de geldigheidsduur van 1 jaar. Oefenen in het gebruik van een AED apparaat is even belangrijk als het kopen van een AED. Het is van levensbelang dat er binnen bedrijven en organisaties personen zijn die een AED apparaat kunnen bedienen. In de webshop online AED aanbiedingen met gebruiksvriendelijke bediening.. Behalve AED apparaten en accessoires ook in de webshop goedkope brandblussers, blusdekens, verbandkoffers en de handige BHV-wagen voor optimale BHV. binnen iedere bedrijfsvoering.!


AED REANIMATIE CURSUS | OEFENEN GEBRUIK AED:

Oefenen in het gebruik van AED apparatuur is van levensbelang. Tijdens de AED cursus leren bedrijfshulpverleners en aangewezen personen op de juiste wijze met AED apparatuur te reanimeren. De AED cursus wordt groepsgewijs gegeven. Na voltooiing ontvangt iedere deelnemer een certificaat met de geldigheidsduur van 1 jaar. Oefenen in het gebruik van een AED is even belangrijk als het voorhanden hebben van een AED. Het is van levensbelang dat er in bedrijven en organisaties personen zijn die een AED kunnen bedienen. In de webshop aanbiedingen van complete AED apparaten met een gebruiksvriendelijke werking van degelijke kwaliteit, eventueel als voordeelpakket met AED draagtas en wandbeugel. 

REANIMATIEHULP:
SUPERAANBIEDING

Een effectieve hartmassage verhoogt de overlevingskans bij een hartstilstand. Wij bieden een handzaam apparaatje dat helpt om op effectieve wijze de juiste diepte bij een reanimatie toe te passen. Plaats de reanimatie hulp in het midden van de borst kas van de patiënt, plaats daarna de handen op de hulp en druk de borstkas tussen de 100 – 120 keer per minuut minimaal 5 cm diep in. Wanneer de reanimatie hulp een pieptoon geeft heeft de borstcompressie de juiste diepte van 5 cm bereikt. Bij geen pieptoon dient er dieper gedrukt te worden. Doordat de reanimatie hulp feedback geeft weet u als gebruiker dat de hartmassage juist wordt uitgevoerd en er sprake is van effectieve reanimatie. De reanimatie hulp is een medisch hulpmiddel.